IRC-Galleria

PäivätKeskiviikko 26.12.2007 03:17

ja niiden merkitykset. Minä pysähdyin hetkeksi ajattelemaan, kuinka aamut ja illat ovat nyt erilaisia. Onko niillä merkitystä ja onko jossain piste jossa ne ovat merkityksellisempiä. Oliko ne joskus vähemmän merkittäviä, koska silloin tunsin tuntevani vähemmän kuin nyt jonka uskon olevan vähemmän kuin se on joskus.

Tunnen olevani onnekas, vaikka olenkin kohtuullisen onneton. Mutta minä olin ennen onnettomampi, koska tunsin olleeni onnekkaampi vielä aiemmin. Nyt olen onneton, koska uskon olevani onnellisempi jonain päivänä joka ei ole tämä päivä.

Enjoy your every sandwich. Takakuisti ja hiljaisuus opettaa sen hitaan savukkeen aikana paljon. Päivät kuluu joka tapauksessa, tunnenpa oloni onnekkaaksi tai onnettomaksi. Onnekas minä olen, on vain kurjaa olla sitä yksin.

Ainakin minä olen löytänyt jonkinlaisen tasapainon täydellisestä tasapainottomuudesta. Siinä missä tavallisesti vain kaatuisi, toinen tasapainoton kaatuu vastaan.

Sinä.

jouluTiistai 25.12.2007 00:42

koutaniemi, pimeä kuisti ja valoja vastarannalla. Hyvät (tai huonot elokuvat) hyvässä seurassa. Kinkku, laatikot ja kuuma glögi. Mitäpä sitä muuta.

Tuossa istuskellessa kerkeää ajatella ja unelmoida. Kivaa kun unelmointi ei tuo enää kyyneleitä silmiin ja painostavaa tunnetta rintaan.

JännääMaanantai 24.12.2007 04:32

turvallista on ja lämmintä. joulukin. ihmeellistä on kun ei osaa pelätä mitään mikä ei merkitse oikeaa loppua. enkä minä muuta pelkääkkään. kuin oikeaa loppua.

VapaaSunnuntai 16.12.2007 03:12

Valvoa niin pitkään kuin haluaa ja silti saa nukkua niin pitkään kuin haluaa. Sitä ei joskus osannut arvostaa. Nyt joka paikkaa särkee ja nukuttaa ja silti palloilen ylhäällä koska saan palloilla.

Tosin nyt menen nukkumaan koska minua nukuttaa.

Josh Groban - You raise me up

Aurinko ei tänään noussutLauantai 15.12.2007 00:26

Taivas oli kuin tulta ja tummaa merta. Pohjoinen on ihmeellinen. Pää oli täynnä pyörteitä, sanamyrskyjä, joista ei tullut mitään selkoa. Pelkkiä värinöitä ja tuntemuksia. Voimakasta.

Uupumus painaa. Päivät liikkuu niin oudosti. Perustilanteessa päivät menee joko nopeasti tai sitten hitaasti maleksien. Nyt päivät menee nopeasti mutta silti kun katsoo taakseen niin niitä on mennyt vähemmän kuin luuli niitä menneen. Työ kuluttaa voimia kyllä. Kuudes päivä putkeen huomenna. Sitten saa nukkua taas, ja varmasti nukunkin.

Kämppäkin tyhjenee hieman kun Tero siirtelee tavaroitaan tuolla jo. Uusia tuulia kaikilla elämässä.

Onkohan se sitten petturuutta jos joistain asioista ei osaa puhua. En minä tiedä. Joistain asioista ei puhuta joidenkin kanssa, ellei niihin ajauduta. Vähän nolottaa näin jälkeenpäin.

TurvallistaPerjantai 14.12.2007 02:49

On kun tietää missä oma paikka on. Vaikka se olisi kaukanakin, sitä ei tarvitse enää etsiä jokaisen kulman takaa. Pitää vain osata kuunnella itseään ja kaikuja. Viisas poika pitää olla.

Vois opetella jonkinlaisen vuorokausirytmin joka tukisi töissä käyntiä.

Sinä nostat minut ylös, että voin kävellä myrskyisillä merillä.

Ikuinen rakkausTorstai 13.12.2007 01:43

Se on ihmeellistä kun näkee vierestä vanhan pariskunnan joka vielä jaksaa rakastaa ja kujeilla toisilleen. Taikaa. Se saa uskomaan maailmaan ja sellaisiin asioihin, jotka on jaksanut kyseenalaistaa päivittäin usean vuoden ajan. Se saa uskomaan, että unelmat ei ole mahdottomia.

Hieno päivä oli tänään.

lauluSunnuntai 09.12.2007 17:44

Se tuntuu kuin jotain virtaisi sisältä, mitä ei muuten saa ulos. Minä olen sellainen laulujen hyväksikäyttäjä, jolle lause tai sanakin voi olla laulusta oma ja muu huuhaata. Se on loppukäyttäjänä minun oikeuteni.

Hieno tunne olla lavalla ihmisen kanssa joka ossaa laulaa mun kanssa.
Tai soittajan, joka tietää miten minä laulan ja minä tiedän miten se soittaa. Se on turvallinen ja luova tila, jossa voi vain hymyillä ja antaa sydämen soida.

Lompsista kohta Ouluun takas.

TäälläSunnuntai 09.12.2007 12:52

Minä muistan tämän huoneen. Minä muistan nämä seinät ja muistan ne laulut joita korvaani kuiskit. Muistan kuinka kello kävi eteenpäin vääjäämättä. Silloin ei vielä osattu hyvästellä. Sellaisen oppiminen onkin surullista.

AamuvuoroPerjantai 07.12.2007 08:57

Elä jumi poika. Elä kuolaa pölypalloille. Poltappa tupakki ja juo sitä kahavia. Lomps ni. Nyt mee jo.

PMMP-Joku raja