IRC-Galleria

Kivaa oliTorstai 31.01.2008 21:02

Töissä nimittäin. Tai oikeastaan oli ihan kauheaa, mutta jäi hyvä fiilis. Pari päivää tässä vielä. Onneksi ei tarvitse rahoista murehtia enää. Se sellainen on kurjaa. Eiköhän tämä tästä taas lähde liikkeelle kivasti.

Kyllä minä näen ympärilleni, en vain halua katsoa.

raiteetTorstai 31.01.2008 10:56

Pitää olla raiteet joita kulkea. Rutiini, jolla viikosta viikkoon aika kulkisi nopeasti. Tee töitä, lue kirjaa, harrasta jotain. Pitäisi jaksaa ottaa niitä pieniä askeleita pois kotoa.

On kovin harmaata tämä kevättalvi minulle tänä vuonna. En minä tiedä onko siihen syy, vai aiheuttaako se itsessään syyt. Olen vähän väsynyt olemaan pahoillani ja katumaan, se ei tarkoita ettenkö olisi.

Isoja päätöksiä voisi joskus miettiä hieman enemmän.

aamut ja illatKeskiviikko 30.01.2008 08:33

Juominen on hyvä lääke jos ei voi nukkua. Se ei saa sua heräämään paremmin tai katsomaan itseäsi peiliin tyytyväisenä, mutta se saa sut nukahtamaan helposti ja nukkumaan sikeästi.

Aamulla voi aina jättää heräämättä, silloin ei tarvitse herätä.

Sitä törmää peiliin ennemmin tai myöhemmin silti.

Uimaan lomps. Kello on 6.33.

Apulanta - Huomenna

AamullaTiistai 29.01.2008 22:31

Istuin pitkään sängyllä ja en oikeastaan miettinyt mitään. En keksinyt mitään mietittävää, vaan kuten aamulla usein tehdään, jumitin niitä samoja lyhyitä ajatuksienpätkiä edestakaisin. Tasapainoilin ajatuksella oikein perustein väärin tekemisestä.

Tieto rauhoittaa. Minä jatkan niinkuin ennenkin, nyt vain erilaista polkua. Olkoonkin surullista ja vaikka välillä kadunkin, en minä olisi jaksanut askeltakaan. Kuoppaiselle polulle ei voi lähteä, jos ei ole varma, että sinut otetaan kaatuessa kiinni.

analysoi ja tulkitseMaanantai 28.01.2008 21:17

vaikeaa lukea kun saa ajatuksia koko ajan. sekavasti joka paikasta. pienet sanat kiinnittää huomion täysin eri paikkaan. pitäisi pitää laput silmillä ja lopettaa itselleen valehtelu. itsensä huijaaminen. onko se sitten eri asia.

vitun korkeella sano siili banaaneista. ja alkoi opetella kiipeämistä.

minä uskon mahdottomuuksiin, mutta toisaalta uskon myös niiden vastakohtiin. toisinaan. tänään minä uskon.

Mihin katosikaan se kaunis aika kun pystyi kirjoittamaan kirjeitä. Jättämään niitä kenkiin, taskuihin, hanskoihin. Tai yleensäkään minnekään. Kännykkä on rikkonut paljon hienoja asioita. Se ei ole lähelläkään sitä henkilökohtaisuutta ja ajattelun tarvetta, mitä käsin kirjoitetun kirjeen tulee olla, kun voit vain pyyhkiä ajatuksia pois kerran ne kirjoitettuasi, ilman että tarvitsee ajatella, mitä kirjoittaa.

Aika innostavaa oikeastaan. Erilainen, mutta enemmän kuin ennen.

Ihme ja kummaMaanantai 28.01.2008 16:49

Teot ja niiden takana piilevät merkitykset ja painot. Se, että mato on koukussa, ei tarkoita, että se pitää syödä. Se, että siihen tarttuu, tarkoittaa että haluaa madon. Juuri sen minä halusin todistaakin ja nyt on voittajana helppoa olla hymyilemättä.

Oikeassa oleminen on kurjaa joskus.

korttitaloSunnuntai 27.01.2008 12:27

se on vaikeaa rakentaa ja pitää pystyssä. Siksi kai sitä arvostetaankin. Mä en pystynyt enää. Mä en enää edes tiennyt, onko mitään taloa. Aina kun halusi puhua siitä, tunsi olonsa idiootiksi. Kun yritti muistaa paloja siitä, tuli vain surulliseksi. Mä väsyin olemaan yksin ja tyhmä. Syytettynä siitä, että välittää.

Oli se vaikea rakentaa, tai pitää pystyssä. Se on helppo kaataa. Mä kadun joitain sanoja. Asia oli silti oikein. En tiedä tekisinkö sen uudestaan. Mut en oikeastaan kadu sitä että tein.

Enjoy your every sandwich.

RäytymistäPerjantai 25.01.2008 23:59

Kurjaa ollut päivä vaikka ihan kivaa ollut niin silti vähän pilvistä nii. Ei oo kivaa aina vaikka onkin ihan kivaa.

AsenneongelmaPerjantai 25.01.2008 12:05

Kaksi vuoroa töitä on juuri sitä mitä kaipasinkin. Reipasta tekemistä ja ajatukset irti kaikesta ja vielä taloudellinen onnenpotku. Jotenkin silti ahistaa ja tekee vaan mieli jumiutua ja ärsyttää lähtä. Tiedän minä mistä sellainen voi johtua, niinkuin sekin ettei jaksa juosta viereiseen huoneeseen vastaamaan puhelimeen enää.

The greatest thing
you'll ever learn
is just to love
and to be loved
in return


JumiiTorstai 24.01.2008 13:17

Jumii jumii jumii kovaa. Koneen ääressä eikä jaksa ruokaa tehhä eikä kaupassa käydä eikä kahvia keittää. En oo ees tupakille jaksanu. Vissiin saan pakollisen influenssani. Jee.

Yup - Maa alla horjuu