IRC-Galleria

monimutkaisiaMaanantai 31.03.2008 00:34

ovat monet asiat monille muille. Minulle asiat on ja pysyy hyvinkin yksioikoisina. Jopa ne asiat jotka muille on monimutkaisia, pysyy viivasuorina mun elämässä. Kun suhtautuu vain oikealla tavalla. Tämä on mukavaa ja elämä hymyilee todella lämpimästi, vaikken sitä jossain vaiheessa uskonutkaan.

Vois oikeastaa kuukauden päästä pakata kamat ja painella ulkomaille lomailemaan viikoksi. 8)

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 20:55

aurinkoista monella tapaa.

mukavaaPerjantai 28.03.2008 11:38

kun on monimutkaista ja säpinää. Joka päivä jännittää. Olen löytänyt taas sen verran sisäistä melankoliaani että siedän balladejakin. Toisinaan joudun silti selaamaan shufflella soittolistaani, että tietäisin, miltä minusta tuntuu.

Pidä silmät kiinni kun kaasu pohjassa lähdetään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 15:13

Pimeä tie, mukavaa matkaa.

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 14:58

mä tiedän kyllä mitä sanoin. "En koskaan satuta sua rakas." Mut jos mun poskeen sattuu ni vittu mä lyön takas. Mulle ei riitä silmä silmästä. Mä haluun kaks.

onhan seTorstai 20.03.2008 02:49

erikoinen päivä. Niin jotenkin maanista olla välillä töissä. Tunneskaalat juoksee maseentuneesta vihaiseen ja siitä suoraan hilpeyteen. Mä en tavallisesti ole koskaan vihainen sanan varsinaisessa merkityksessä. Viime päivinä mä oon hetkittäin valmis puukottamaan ihmisiä. Silmät kipinöi ja näkyy punaista.

Pitkä päivä tänään oli. Aamulla töitä, illalla koulutusta. Saanpahan hygienia- ja anniskelupassin sitten joskus tässä. Jotenkin on vapauttavaa kun ei tarvitse kuin olla. Oma itsensä ja vetää normaaleilla rutiineilla, nyt kun osaa nauttia siitä mitä on ympärillä.

Enimmäkseen soinut soittimessa PMMP - Tässä elämä on.

"joku toinen aina edellä ottaa irti kaiken minkä saa
mulla kun ei oo mitä oottaa, ei se paljon haittaakaan"

hymySunnuntai 16.03.2008 23:47

Se on ihmeellistä, miten naisen hymy vaikuttaa silloin kun tiedät, että se on tarkoitettu juuri sinulle, ja että sillä on merkitystä. Tänään on ollut hieno päivä. Ihanaa kun tuntee olevansa elossa.

Aurinko paistaa, Stellan viimeisen kerran mp3 soittimessa. Tupakkia ja kahvia ja heikot jäät lätäköiden päällä. Pisti tanssahtelemaan. Pieniä asioita. Suuria asioita. Hieno päivä. :) Kotia kun ajoin ja kuuntelin niitä särkyneiden sydänten lauluja, lauloin mukana hymyssä suin.

Gorillaz - Dare

VapaaTiistai 11.03.2008 20:42

on ollut syömmein ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Nyt se juoksee kuin hullu, ihastuu joka toiseen vastaantulijaan ja riemuitsee keväästä, jonka voi jo haistaa. Mahtava fiilis! Joo joo, kyllä minä tiedän että olen siinä "haavoittuvassa tilassa" ja että "pitää ottaa rauhallisesti... mutta en haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Tämän päivän musiikkia on ollut Avril, oi Avril.

Anything but ordinary.

olipas...Tiistai 11.03.2008 00:12

uskomattoman hieno viikonloppu, todennäköisesti paras moneen vuoteen! Iso kiitos vaan kaikille miittiin osallistuneille! Tuli kohellettua ja naurettua kyllä omiksi tarpeiksi ja vähän vaikka muillekkin jaettavaksi.

Ehkä silti paras hetki oli varhaiset hetket sunnuntai aamuna, kun parvekkeellä oli kylmä, mutta kivaa vaikka tupakitkin loppui. Sekä kuunteleminen että puhuminen oli tärkeää ja myös tuntui siltä.

Sainpa "kahvipöytäkeskustelussa" tarjouksen vakipaikkaan tuonne välivainion supermarkettiin. nice. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.03.2008 23:52

Se on sitten siististi nipussa ja paketissa ja poissa päiväjärjestyksestä. Minä en ollut saanut haluamaani yhteenvetoa ennen tätä. Loppujen lopuksi niin piti käydä - minä olen yhtälöiden laskija ja haluan = merkin taakse sen lukeman joka täsmää kaiken kanssa. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan tuntuu, että jokin aikakausi todella on ohi nyt. On ollut kevyt ja huoleton olo koko päivän.

Kassapäivä on siitä hyvä, ettei tarvitse miettiä mitään, eikä ehdikään. Loppujen lopuksi ainoa henkinen toiminta on tunnetilojen muuttuminen musiikin mukaan. Jos multa kysytään yllättäen jotain asiaan kuulumatonta, ensimmäinen kysymys 99% varmuudella on "anteeksi mitä!?"

Huomenna helsinkiin riekkumaan. :)