IRC-Galleria

aamupuuroKeskiviikko 23.04.2008 09:13

nami nami. Aamuvuoroon töihin lompsista. Piti nostaa veroprosenttiakin kun näyttää tulevan sen verran paljon tuota palkkaa. Paikka näyttäisi vakiintuvan kesän ajaksi tuonne Kelloon, mikä on siitä hyvä, että voipi olla sitten vähän vähemmän töissä, vaikkapa sen 4-5 päivää viikossa, niin jäisi vähän vapaatakin.

Hyvvää puuroa tämä elovenan marjaisa hetki. En oo ikänä tehny puuroa ennen. :o

RealismiTorstai 17.04.2008 16:23

Tässä päivänä eräänä pääni läpi kulki jokin ajatus, jonka jälkeen ajattelin "olipa pessimistisesti ajateltu". Tämä herätti kummastusta minusta, koska omasta mielestäni olen aina suhtautunut asioihin realistisesti. Sitten aloin miettimään, mitä itse realismi on. Jos vaikkapa lottoaa, pessimisti sanoo että "tuskinpa voitan" ja optimisti sanoo "minä voin voittaa" tai "joku voittaa aina". Realisti sanoo vain, mikä mahdollisuus on voittaa. Mutta eihän se ole mikään vastaus, tai ainakaan sama asia. Ei se tarkoita, miten suhtaudut tulevaisuuteen, vaan miten lasket asioiden edistyvän.

Se, mitä minä olen pitänyt realismina, on enemmänkin syvälle uponnutta piittaamattomuutta. Sen sijaan, että murehtisin siitä, onko se huominen nyt hyvä vai huono, olen ajatellut huomisen näyttävän sen kuitenkin. Piittaamattomuutta, ei realismia. Jo pelkästään se, että yrität joidenkin järkisyiden avulla punnita tulevaa, vaatii sinulta jonkinlaisen ennakon, joka on aina joko pessimistinen tai optimistinen ainakin jossain määrin. Ei realistinen.

OtanmäkiSunnuntai 13.04.2008 00:52

Aiemmin olen aina ajatellut oloni kotoisaksi ja rauhalliseksi täällä. Tutut maisemat, jokseenkin tutut ihmiset ja yksi kodeista. Jotenkin tänään jo monta kilometriä ennen vuorokasta alkoi ahdistaa ja tehdä mieli kääntyä takaisin Ouluun. Nyt tuntui että on liikaa ihmisiä joita en tahdo nähdä ja liikaa paikkoja, joihin liittyy muistoja joista en niin välitä.

Isän luona on silti kivaa. On saunottu ja juotu pari kaljaa. Hirveä hulina kun sisaruspuolet perheineen on käymässä. Tekee vähän mieli kiivetä lamppuun, mutta vain vähän.

Hyvä kärpät!

"Hey mama! Look at me! I'm on my way to the promised land"

AC/DC - Highway to hell

26Sunnuntai 06.04.2008 01:48

Yllättävän hyvä ikä. Tuntuu jotenkin oudosti kokonaisemmalta. Elämä on monimutkaista mutta hyväntuntuista tällä hetkellä. Jokaiseen päivään herää pilke silmäkulmassa jännittäen, mitä kaikkea voikaan tänään tapahtua.

Ihana tyttö se on. :)

monimutkaisiaMaanantai 31.03.2008 00:34

ovat monet asiat monille muille. Minulle asiat on ja pysyy hyvinkin yksioikoisina. Jopa ne asiat jotka muille on monimutkaisia, pysyy viivasuorina mun elämässä. Kun suhtautuu vain oikealla tavalla. Tämä on mukavaa ja elämä hymyilee todella lämpimästi, vaikken sitä jossain vaiheessa uskonutkaan.

Vois oikeastaa kuukauden päästä pakata kamat ja painella ulkomaille lomailemaan viikoksi. 8)

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 20:55

aurinkoista monella tapaa.

mukavaaPerjantai 28.03.2008 11:38

kun on monimutkaista ja säpinää. Joka päivä jännittää. Olen löytänyt taas sen verran sisäistä melankoliaani että siedän balladejakin. Toisinaan joudun silti selaamaan shufflella soittolistaani, että tietäisin, miltä minusta tuntuu.

Pidä silmät kiinni kun kaasu pohjassa lähdetään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 15:13

Pimeä tie, mukavaa matkaa.

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 14:58

mä tiedän kyllä mitä sanoin. "En koskaan satuta sua rakas." Mut jos mun poskeen sattuu ni vittu mä lyön takas. Mulle ei riitä silmä silmästä. Mä haluun kaks.

onhan seTorstai 20.03.2008 02:49

erikoinen päivä. Niin jotenkin maanista olla välillä töissä. Tunneskaalat juoksee maseentuneesta vihaiseen ja siitä suoraan hilpeyteen. Mä en tavallisesti ole koskaan vihainen sanan varsinaisessa merkityksessä. Viime päivinä mä oon hetkittäin valmis puukottamaan ihmisiä. Silmät kipinöi ja näkyy punaista.

Pitkä päivä tänään oli. Aamulla töitä, illalla koulutusta. Saanpahan hygienia- ja anniskelupassin sitten joskus tässä. Jotenkin on vapauttavaa kun ei tarvitse kuin olla. Oma itsensä ja vetää normaaleilla rutiineilla, nyt kun osaa nauttia siitä mitä on ympärillä.

Enimmäkseen soinut soittimessa PMMP - Tässä elämä on.

"joku toinen aina edellä ottaa irti kaiken minkä saa
mulla kun ei oo mitä oottaa, ei se paljon haittaakaan"