IRC-Galleria

arvojaLauantai 31.05.2008 00:39

On rentouttavaa kun on materiaalinen puoli elämästä kohtuullisen kunnossa. Toisaalta tiedän eläväni henkisesti köyhähköä vaihetta elämässä. Silti sitä on opetellut elämään sen kanssa. Minä olen vaikea ihminen ja hyväksyn sen itsessäni. Sitä tyhjiötä sitten osaa onneksi jo täyttää pienillä asioilla, kuten tuijottamalla hetken aikaa laskevaa aurinkoa joka paistaa silmiin muttei häikäse ja miettii "eipä hassumpaa". Tai juomalla tummaa olutta, jonka hintaa et tiedä ja siinä on vähemmän volttejakin kuin normaalissa.

Maailma on pieni paikka. Toisinaan tuntuu, että juuri sopivan pieni, toisinaan taas että ehkä silti hieman liian suuri. Tai välimatkat ainakin. Ihmisten välillä.

Jännää. Tässä elämä on, oma kallis ja tarpeeton.

niin se meneeKeskiviikko 28.05.2008 01:50

ja sit kun sä oot polvillas paskassa ja verta yskien mietit, miks pitää sattua niin pirusti se ei välttämättä tunnu siltä. Mut se on sen arvosta koska muuten ei oo mitään.

vapaapäiväMaanantai 26.05.2008 13:20

Ensimmäisenä kun silmät avasin, tajusin jo olevani keittiössä laittamassa astioita pesualtaaseen (ja ottamassa osaa pois). No, päätin etten lopeta kun kerran vauhdissa olen. Tiskattu siis on pari altaallista, päätin kuitenkin ettei mopolla mahdottomia ja muutin sen pitkälliseksi prosessiksi. Pannullinen kahvia naamaan ja toinen puolikas kohta. Vois imuroidakin ehkä, mutta pyykit pesen kyllä vasta keskiviikkona.

Oma huonekin pitäisi siivota. Tämä on vähän sen näköinen kuin tekisin liikaa töitä ja pelaisin paljon. Mistähän se voi johtua. :o

Soi päässä ärsyttävästi Eppu Normaali - Voi kuinka me sinua kaivataan

on kivaMaanantai 26.05.2008 00:31

Sain tänään sydämen ja silmäniskun allekirjoituksiin. Takapihalla viimeisellä tauolla mietin miten hankalaa kaksikätisen on syödä jäätelöä, polttaa tupakkaa ja juoda bonaquaa samaan aikaan. Silmät kiinni ja naama kohti aurinkoa. Kyllä kesä on kiva.

KesäLauantai 24.05.2008 00:45

Alkoi oikeastaan tänään. Tai ainakin jossain merkityksissä. Aurinkohan on paistanut jo jonkin aikaa, mutta minulle se radikaalein muutos on kavereiden lähtö muille paikkakunnille kesätöihin. Tämä on minulle hyvää aikaa sitten tehdä töitä viikonloput, koska en kuitenkaan tekisi mitään järkevää tai järjetöntä niinä aikoina. Olisin tosin tehnyt näin muutenkin. Rentoa tehdä vähemmän töitä ja saada siitä enemmän palkkaa.

Tupakkalakko oli ja meni. Sellaisella ei sitten ollut minun yksinkertaisissa kuvioissani tilaa, enkä osannut sitä savutonta arvia katsoa oikein peilissä. En tiedä. Harmi mutta sen kanssa eletään ja kuollaan.

Laitoin tänään Provinssirockin lipun tilaukseen. Se on toivottavast taasen se kesän kohokohta, joskin tuttuja sinne on lähdössä aika vähän näistä ympyröistä, onneksi on muita ympyröitä. :)

Hirveätä oman elämän tarkastelua ollut tämä päivä.

Valvon paremminKeskiviikko 07.05.2008 11:06

mutta nukun huonommin. Tämä on ollut viime päivien teema. Tämä lakko on aiheuttanut jotain ihan outoja muutoksia ja nyt mää en enää osaa nukkua. Tai siis se on vaikeaa. Nukahtaminen. On vaan kuuma koko ajan ja ajatukset pyörii. Sitten kun nukahtaa, nukkuu pitempään, mutta katkonaisesti. Silti on päivällä tosi pirteä ja energiaa täynnä.

Ois tänään kossupassin tenttikin. En ole lukenut ja ajattelin muutenkin kopasta ensin ihan pikkupänttäyksellä. Uusinnat on kuitenkin ilmaisia ja niitä saa niin paljon kuin tarvitaan, joten samapa tuo on mennä matalimman kautta.

Laura Pausini - Tra te Il mare

Tupakkalakko alkoi eilenLauantai 03.05.2008 14:17

Sanottiinpa sitä sitten lakoksi tai lopettamiseksi. Oli ollut mielen päällä jo pian vuoden tämä. Aina yskiessä sitä mietti, että kuulostaako tämä nyt normaalilta, tai kun alkoi tulla kaikenlaisia rintakipuja, pelotti että jokohan se olisi voinut tulla mun aika. Enkä mä nyttenkään oikeen tiedä, miten osaan olla polttamatta, mutta eihän se nyt niin vaikeaa voi olla.

Tämä lakko nyt ei oikeastaan ole niin vaikeaa, kuin itseäni sillä pelottelin. Oireita on jonkin verran, mut toisaalta ei ole edes ihan koko ajan tarvinnu olla purkka huulessa ja tänä aamuna tuntui aivan mielettömän hienolta kun ei suussa maistunut pahalle ja hengitys tuntui vaivattomammalta kuin aikoihin.

Jospa sitä työpäivänkin sais hoideltua kunnialla.

aamupuuroKeskiviikko 23.04.2008 09:13

nami nami. Aamuvuoroon töihin lompsista. Piti nostaa veroprosenttiakin kun näyttää tulevan sen verran paljon tuota palkkaa. Paikka näyttäisi vakiintuvan kesän ajaksi tuonne Kelloon, mikä on siitä hyvä, että voipi olla sitten vähän vähemmän töissä, vaikkapa sen 4-5 päivää viikossa, niin jäisi vähän vapaatakin.

Hyvvää puuroa tämä elovenan marjaisa hetki. En oo ikänä tehny puuroa ennen. :o

RealismiTorstai 17.04.2008 16:23

Tässä päivänä eräänä pääni läpi kulki jokin ajatus, jonka jälkeen ajattelin "olipa pessimistisesti ajateltu". Tämä herätti kummastusta minusta, koska omasta mielestäni olen aina suhtautunut asioihin realistisesti. Sitten aloin miettimään, mitä itse realismi on. Jos vaikkapa lottoaa, pessimisti sanoo että "tuskinpa voitan" ja optimisti sanoo "minä voin voittaa" tai "joku voittaa aina". Realisti sanoo vain, mikä mahdollisuus on voittaa. Mutta eihän se ole mikään vastaus, tai ainakaan sama asia. Ei se tarkoita, miten suhtaudut tulevaisuuteen, vaan miten lasket asioiden edistyvän.

Se, mitä minä olen pitänyt realismina, on enemmänkin syvälle uponnutta piittaamattomuutta. Sen sijaan, että murehtisin siitä, onko se huominen nyt hyvä vai huono, olen ajatellut huomisen näyttävän sen kuitenkin. Piittaamattomuutta, ei realismia. Jo pelkästään se, että yrität joidenkin järkisyiden avulla punnita tulevaa, vaatii sinulta jonkinlaisen ennakon, joka on aina joko pessimistinen tai optimistinen ainakin jossain määrin. Ei realistinen.

OtanmäkiSunnuntai 13.04.2008 00:52

Aiemmin olen aina ajatellut oloni kotoisaksi ja rauhalliseksi täällä. Tutut maisemat, jokseenkin tutut ihmiset ja yksi kodeista. Jotenkin tänään jo monta kilometriä ennen vuorokasta alkoi ahdistaa ja tehdä mieli kääntyä takaisin Ouluun. Nyt tuntui että on liikaa ihmisiä joita en tahdo nähdä ja liikaa paikkoja, joihin liittyy muistoja joista en niin välitä.

Isän luona on silti kivaa. On saunottu ja juotu pari kaljaa. Hirveä hulina kun sisaruspuolet perheineen on käymässä. Tekee vähän mieli kiivetä lamppuun, mutta vain vähän.

Hyvä kärpät!

"Hey mama! Look at me! I'm on my way to the promised land"

AC/DC - Highway to hell