IRC-Galleria

kummallinenTiistai 01.07.2008 00:39

päivä. Heti ensimmäisten asiakkaiden joukossa oli kohtaus niinkuin jostain absurdista todellisuudesta, kun pikkuinen tyttö tavasi äidilleen hymyssä suin päivän lööppiä. Eihän tuossa muuten mutta se kuului jotakuinkin "14-vuotiaan rippijuhlat jäivät järjestämättä" liittyen siihen utajärven kuolonkolariin jossa 3 teini-ikäistä kuoli. Tapasin myöskin miehen joka oli saanut salamaniskusta ja selvinnyt siitä. Totesi vaan "sattuneen saatanasti ja taju lähti".

Mietiskelin jotain jo aamupäivästä mutta enpä muista mitä, joten jäi sekin mietelmä kirjoittamatta. Sen sijaan toteankin, että oli kiva päivä. Jotenkin se, kun saa joka päivä jonkun päivän parannettua, tuntuu korvaamattomalta. Myös se kun saa sen yhden ylimääräisen katseen ja hymyn, on kivaa.

On ollut raskas viikko. 6 päivää ja 50 tuntia töitä takana ja kolme lapinkultaa kaapissa siitä palkintona. Palkitsen nykyisin itseäni aika paljon ja aion tehdä sitä lisää jatkossa. Viski kun on päässyt kaapista loppumaan. >:(

Ahdistava ajatus, kun näyttäisi että kalenteriin tulee töiden osalta yksi kokonaan tyhjä viikko. Ja minulle kun ei lomailusta makseta. Staffilta todettiin, että kesä voi olla vähän hiljaisempaa aikaa. Kurjaa. Kurjaaaaaa. En halua maata kämpillä toimettomana. Enkä oikein vielä pystykään sellaiseen määrään omaa aikaa.

UnelmiaMaanantai 30.06.2008 00:44

Luin tossa kiintoisan argumentin miesten unelmista. Jotenkin artikkelin kirjoittajasta jäi tuntuma, että hän olisi uskonut miesten uneksivan enemmänkin urheiluautoista, irtosuhteista ja muusta pintaliidosta. Sen sijaan artikkeli kertoi miehistä jotka uneksivat parisuhteesta, omasta talosta (ja pienestä saunallisesta kesämökistä), lapsista, omasta ajasta itsensä ja perheensä kanssa. Rakkaudesta ja sellaisesta.

Minä olen itseäni pitänyt usein kovin unelmattomana. Enimmäkseen sen vuoksi, ettei uneksiminen minun unelmiani lähemmäs tuo. Minä uneksin noista samoista asioista, en vain ihmeemmin jostain random kumppanista, vaan rakkaudesta ja sellaisesta. Oma talo ja saunallinen kesämökki. Velat maksettu ja täyttä elämää. Minulla on tällä hetkellä omaa aikaa niin paljon, että enemmänkin kaipaan sille käyttöä.

Mukava päivä oli töissä. Uusi tyttö oli vuorossa mun kanssa ja oli kivaa tutustua. Taas kerran. Muutenkin sai tehdä eri hommia, kun yleensä olen ollut "kassan viikonloppupöllö", nyt sitten olin vain auttamassa ja neuvomassa jos tarvitsi ja tein sitten enimmäkseen muuta hommaa.

hyiLauantai 28.06.2008 12:49

Silmiä turvottaa ja kirvelee. Hyi hyi. Mut onneks paistaa arska pihalla pitkästä aikaa, voi hillua hihattomissa. :) Lissää tätä mehua. Nuo yhet vaa nukkuu.

Laiska päiväLauantai 28.06.2008 01:13

Koko päivän vaan hymyilyttänyt ja oon puhunu varmasti puolet tavallista hitaammin ja kunnon kuhumolaisittain. Ihmeellistä, miten on tuntunut perjantailta vaikka viikkorytmini mukaan tämä vastaa kai normaalin ihmisen keskiviikkoa. Huomenna voi olla hieman shokki mennä töihin.

Minulle tarjottiin tänään sokkotreffejäkin jopa. Ensin ajattelin suostua, mutta kieltäydyin sitten kuitenkin kohteliaasti. Sinänsä se, että kysyttiin tuli kuitenkin tarpeeseen, koska se sai minut perustelemaan itselleni ja kysyjälle, miksi se ei ole hyvä ajatus. Tai miksi yleensäkään ei ole hyvä ajatus tapailla naisia tällä hetkellä. Enkä minä muutenkaan usko sokkotreffeihin. Minä olen niitä ihmisiä, joiden pitää tutustua toiseen täysin paineettomassa tilassa ja pienin askelin, ei tuolla tavoin puusta pudonneena ja pakon edessä.

Tajusin vasta nyt, kuinka paljon sitä on ihmisille tullut annettua lempinimiä kaupan kassalla ollessa, kun ei oikeita nimiä tiedä. On Reklamaatio-Tero, Niijjustiisa, Umpitumppi, Toistaiseksi Terve, Rantatyttö, Visa vai Viiskymppinen, Hui Helvetti, Tapolan tyttö, kolmekymppinen, ikäisekseen nuori, Suurneuvos ja monta pitempää kuvausta, jotka mielen läpi kulkee kun vain tutut kasvot näkee. Kaikki nämä saa minut hymyilemään lähes päivittäin. Jännin kohtaaminen oli Phil Collins, joka näytti ilmeitä vaihtamalla myös Tarantinolta ja välillä hieman Juice Leskiseltä. Mutta koska satuin juuri viheltelemään Against all oddsia kun se tuli näkyviin, tulkitsin potevani Phil Collins - darraa jonka olin saanut niistä 2cl viskiä jotka join eilen yöllä.

Mukavaa kun saa tutustua ihmisiin.

Oivallista tämä Pirkan Lager.

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2008 00:27

Ja sitten se tulee jostain puskista. Just se biisi, mitä et halua kuulla, mutta jostain mielesi oikusta et sitten vaihdakaan kappaletta. Kävelet kotimatkan hammasta purren ja uskottelet itsellesi että se on oulun kylmä pohjoistuuli joka silmiäsi kirvelee.

Skottilainen ilma ja skottilainen viski. On se kurjaa olla köyhä.

mietin tossaTorstai 26.06.2008 04:37

Että syvällisempi ajattelu vaatii kai juuri sitä, ettei ole oikeastaan muuta ajateltavaa. kaippa sitä jotain oivalluksia saa toisinaan muulloinkin mutta harvoin sitä sillä tavoin pohdiskelee asioita. Enemmän pyörii mielessä vain se seuraavan palkan koko ja mihin sen pistää, mitä ruokaa tarvitsee kotiin ja onko siihen rahaa. Auton huollot ja muut kurjuudet. Sitten kun saa noista sen pakon pois, alkaa ehkä enemmän olla aikaa muulle.

Mietin tossa ajanhukkaamista. Jossain biisissä sanottiin jotain "but you were just a waste of time" ja siitä sain sen kimmokkeen, kun olenhan joskus noin ajatellut joistain teoista, asioista ja ihmisistä. Jopa aikakausista. Mutta miten sinä määrität sen hukkaan menneen asian, mitä menetit tai mitä olisit sillä ajalla saanut. Missä hetkessä lasketaan mitä sinulla on ja mitä ei ja mitä jäi saamatta. Olisihan se loogista ajatella että jokin piste olisi, mutta eipä niitä tässä virrassa ole. Täältä kun ei mitään oteta mukaan.

En minä ainakaan ajattele niin, ainakaan suurinta osaa ajasta. Oppia ikä kaikki ja hienoja retkiähän tässä on tehty. Tämäkin aika voi osoittautua vielä joskus kalliiksi vaikka se nyt tällaselta leijunnalta tuntuukin.

Jälkeenpäin on turha valitella. Tekkee vaan, kyllä se siitä.

AutoKeskiviikko 25.06.2008 14:58

On nyt huollettu ja katsastettu. Rahaahan siihen meni, mutta ompahan taas pitkäksi aikaa (toivottavasti) kunnossa. Hirmu rasittavia viikkoja oli kun piti oikeasti huolehtia jostain. :) Oon jotenkin tottunut siihen, että voi vaan keskittyä niihin mukaviin ja helppoihin asioihin elämisessä. Tuollaiset raha-asiat ja käytännön liikkumiseen liittyvät asiat on mukava pitää jossain taka-alalla.

Nyt sitten syödään ja juodaan viikko tai pari vähän tarkemmin. Vaikkei nyt ihan vuoden takaisessa tilanteessa ollakaan, on oikeastaan ihan mukavaakin vähän säännöstellä.

Vaikea ajatella, että kohta on jo heinäkuu, vaikka toisaalta kesäkuu on ollut tosi pitkän tuntuinen. Jotenkin sitä joka kerta ajattelee, että kesä jatkuu loputtomiin, vaikka se lyhyt onkin. Aika liikkuu eri tavoin kun tekee jotain. Päivät menee nopeasti, mutta ne on kaikki niin erilaisia, että jälkeenpäin mietittynä se aika tuntuu pitkältä. On ehtinyt paljon.

Innolla oottelen että noita tuttuja alkaisi valumaan takaisin tänne pohjoiseen. Velipoika muutteleekin jo tuossa ensi viikolla.

Ai niin jooTiistai 24.06.2008 02:38

Juhannuskin oli ja meni ja kivaa oli. Rentoa ja rauhallista parin hyvän kaverin kanssa. En ajatellut sitä ihan tuollaiseksi etukäteen ja voi veljet että jäi hyvä fiilis. :)

moraaliMaanantai 23.06.2008 00:43

se on jännä juttu. itsehän en sitä omista ja ihmettelen aina niitä jotka siihen takertuvat.

[Ei aihetta]Torstai 19.06.2008 12:27

Voi veljet. Autossani on vasen rt-etuööjoku väljä!