IRC-Galleria

HuhPerjantai 01.08.2008 01:07

Samana päivänä sitten taivas kirkastuikin kivasti ja vuoroja paukkui lähipäivät täyteen. Kylläpä helpottaa. Varmaan olen aiemminkin sen sanonut, mutta sanon vieläkin: mä vihaan raha-asioista huolehtimista. Aivan kauheeta kun ei tiedä millä ostaa leipänsä ensi viikolla tai kun tietää että laskuja on myöhässä ja ettei ole mitään keinoa niistä selvitä. No, jospa tässä nyt kääntyisi niin ettei taas tarvitsis.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 19:14

sä voit sanoo mitä vaan, beibi
sä voit sanoo mitä vaan
sut on siunattu kauniilla kasvoilla
mutta jotain pääsi unohtumaan

kai sä pidät mua mukavana poikana
mut et taida tietääkään
mitä susta mietin selkäsi takana
vaikka kohdatessa hymyillään

SunnuntaiSunnuntai 27.07.2008 16:13

Naama paloi ja rahat meni. Qstock oli kyllä mahtava kokemus eikä kelitkään olleet hassummat. Mieleenpainuvimmat bändit kai tuolta oli Aknestik ja PMMP joka oli kyllä aika räväkässä kunnossa edelleen.

Kiitokset kaikille hienoista festeistä!

sata pistettä!Lauantai 19.07.2008 00:32

Joku mysteerisalaostaja oli käyny meidän kaupassa ja ostanu multa jotain ja antanut arvosanaksi 100/100. Jännää tommonen. Oli muuten saanut Kulta-Katariinakin siellä ruokatiskin takana 100 pistettä. Ollaan nättejä ja kivoja.

Alko vituttamaan tänään tuo ruuan hinta. Vituttaa bensanki hinta. Ja sähkön hinta. Vituttaa olla köyhä. Vittu.

Joku oli kai telonu ittesä aika pahasti tossa työpaikkani naapurissa, kun oli moottoripyörällä saanu tolpan poikki. Tarina ei kerro, minkä tolpan mut kuitenki. Kaippa ne huomenna kertoo enempi. Aika jännä, ei sitä ikinä ajattele että tommosia sattuu. Toikin on varmaan vaan lähteny hakemaan kavereilleen vielä siksarin ja paketin makkaraa ennenku kauppa menee kiinni.

sepä loppuPerjantai 18.07.2008 00:34

Loma nimittäin. Oli aivan mahtavaa päästä takaisin töihin, vaikka olikin lyhyt päivä. Se tosin tuntui kamalan pitkältä, kun ei ollut niin rutinoitunut. Silti tuossa kun kotiinlähdön aika tuli, tuntui että haluun tehdä lisää. Enemmän ja pitempiä päiviä. Olla vähän väsyneempi ja silti vahvempi ja pirteämpi. Tämä tällainen työrytmi, mitä tämä ja seuraava työviikko antaa, ei tyydytä minua rahallisesti eikä ajankäytöllisesti.

Jännää katsoa vierestä kuinka kaksi täysin järkevää ihmistä pystyvät olemaan toisiaan kohtaan täysiä typeryksiä, kun pelkäävät kyseenalaistusta. Toinen ammatillista itsetuntoaan ja toinen ihan vain itsetuntoaan kohtaan. Tekevät sitten toistensa elämästä kurjaa olemalla ilkeitä. On niin helppoa lyödä takaisin kun on itse iskun saanut. Tiedänhän minä sen itsekin.

Jotenkin ne samat laulut mitkä minua kosketti vuosi sitten, koskettaa vieläkin. Eri tavoin vain. Ehkä sitä tietää enemmän jotain jostain. Enää ei kyseenalaista joitain asioita, eikä niiden kyseenalaistaminen ja miettiminen ole enää tarpeellistakaan. Nykyisin huutaa enemmän tyhjyyteen kysyen onko siellä ketään, kuin omaan sydämeensä kysyen, onko sitä oikeasti olemassakaan.

Eräs ihminen kysyi hankalan kysymyksen päivänä eräänä, johon piti oikeasti miettiä itsekin vastausta. Minä en pidä monimutkaisista asioista. Tai oikeastaan pidän, mutta pelkään niitä. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt pitää asiat yksinkertaisina ja mennä vaan eteenpäin ja tehdä mitä tykkää tai sitten olla tekemättä. Siinä vain on se, ettei kiedotut köydet kestä aallokkoa. Ne on ne monimutkaisuudet mitkä tekee solmuja. Ja solmut kestää.

Mutta ei mitään sotkuja nyt.

KesäkesäSunnuntai 13.07.2008 04:12

Aina on mainio sää vaikkapa avoautoilla.

Kajjaanissa on ollut ihan kivaa. Karaokea on laulettu, baareissa on käyty ja niistä lennetty poiskin. Kerkesin teloa jalkanikin, enkä edes oikein tiedä, miten. Onneksi nyt ei (isoa ja kipeaätä) mustelmaa kummempaa siinä, vaikka illalla vähän pahemmalta vaikuttikin.

Jännä miten aina tuntuu krapulapäivinä että kaikki vihaa sua ja oot varma et oot ollu edellisenä päivänä aivan täysi kusipää. Ja joskushan on kai oltukin.

Muutamia lyhyitä lauseenpätkiä sanottu ja kuultu elämän turhauttavuudesta. Aika kurjaa on välillä, mut joskus on ihan kivaakin.

Sitä täydellistä odotellessa. Kaikkee hyvää.

sieltä se sitten tuliLauantai 05.07.2008 13:35

puoltoista viikkoa toimettomuutta ja nyt en keksi mitä tekis. Periaatteessa vois mennä viikonlopuksi kainuuseen vaikkapa. Ei se paha ole sitten loppujen lopuksi. Elelen hieman säästäväisemmin ja laitan enemmän rahaa sivuun.

kummallinenTiistai 01.07.2008 00:39

päivä. Heti ensimmäisten asiakkaiden joukossa oli kohtaus niinkuin jostain absurdista todellisuudesta, kun pikkuinen tyttö tavasi äidilleen hymyssä suin päivän lööppiä. Eihän tuossa muuten mutta se kuului jotakuinkin "14-vuotiaan rippijuhlat jäivät järjestämättä" liittyen siihen utajärven kuolonkolariin jossa 3 teini-ikäistä kuoli. Tapasin myöskin miehen joka oli saanut salamaniskusta ja selvinnyt siitä. Totesi vaan "sattuneen saatanasti ja taju lähti".

Mietiskelin jotain jo aamupäivästä mutta enpä muista mitä, joten jäi sekin mietelmä kirjoittamatta. Sen sijaan toteankin, että oli kiva päivä. Jotenkin se, kun saa joka päivä jonkun päivän parannettua, tuntuu korvaamattomalta. Myös se kun saa sen yhden ylimääräisen katseen ja hymyn, on kivaa.

On ollut raskas viikko. 6 päivää ja 50 tuntia töitä takana ja kolme lapinkultaa kaapissa siitä palkintona. Palkitsen nykyisin itseäni aika paljon ja aion tehdä sitä lisää jatkossa. Viski kun on päässyt kaapista loppumaan. >:(

Ahdistava ajatus, kun näyttäisi että kalenteriin tulee töiden osalta yksi kokonaan tyhjä viikko. Ja minulle kun ei lomailusta makseta. Staffilta todettiin, että kesä voi olla vähän hiljaisempaa aikaa. Kurjaa. Kurjaaaaaa. En halua maata kämpillä toimettomana. Enkä oikein vielä pystykään sellaiseen määrään omaa aikaa.

UnelmiaMaanantai 30.06.2008 00:44

Luin tossa kiintoisan argumentin miesten unelmista. Jotenkin artikkelin kirjoittajasta jäi tuntuma, että hän olisi uskonut miesten uneksivan enemmänkin urheiluautoista, irtosuhteista ja muusta pintaliidosta. Sen sijaan artikkeli kertoi miehistä jotka uneksivat parisuhteesta, omasta talosta (ja pienestä saunallisesta kesämökistä), lapsista, omasta ajasta itsensä ja perheensä kanssa. Rakkaudesta ja sellaisesta.

Minä olen itseäni pitänyt usein kovin unelmattomana. Enimmäkseen sen vuoksi, ettei uneksiminen minun unelmiani lähemmäs tuo. Minä uneksin noista samoista asioista, en vain ihmeemmin jostain random kumppanista, vaan rakkaudesta ja sellaisesta. Oma talo ja saunallinen kesämökki. Velat maksettu ja täyttä elämää. Minulla on tällä hetkellä omaa aikaa niin paljon, että enemmänkin kaipaan sille käyttöä.

Mukava päivä oli töissä. Uusi tyttö oli vuorossa mun kanssa ja oli kivaa tutustua. Taas kerran. Muutenkin sai tehdä eri hommia, kun yleensä olen ollut "kassan viikonloppupöllö", nyt sitten olin vain auttamassa ja neuvomassa jos tarvitsi ja tein sitten enimmäkseen muuta hommaa.

hyiLauantai 28.06.2008 12:49

Silmiä turvottaa ja kirvelee. Hyi hyi. Mut onneks paistaa arska pihalla pitkästä aikaa, voi hillua hihattomissa. :) Lissää tätä mehua. Nuo yhet vaa nukkuu.