IRC-Galleria

HelsinkiLauantai 23.08.2008 04:18

Tämä on mahtava paikka. Jotenkin täällä on aina koti, vaikka täällä vain harvoin käykin. Valojen punoittaman puun lehdet ja meri-ilma parvekkeella. Illalla täällä parveke voisi olla paras paikka maailmassa.

Tämä on ollut tällainen vaihtoehtoisten skenaarioiden ilta. Oon miettinyt kaikkea mitä voisi olla ja mitä on ollut ja mitä oisi voinut olla. Paljon myös sitä mikä minä itse voisin olla ja mitä olisin voinut olla. Sellainen jumittaa katsomaan lamppuja ja ihmettelemään.

Nykyisin kai sitä enimmäkseen puree hammasta kun ajattelee kaikkea, mitä voisi olla. On löytänyt itsestään sen vittuako-sille-teet -mentaliteetin joka poistaa kaiken paskan yhdellä puhaluksella. Mun mielestä on edelleen ihmeellistä, ettei mua oikeastaan itketä enää. Se oli kuitenkin monta vuotta iso ja tärkeä osa asioiden käsittelyä. Nykyisin vain ei jotenkin tule antauduttua. Toteaa vain, "vittu" ja se siitä.

Huomenna reissuun. Jännää, ettei oikeastaan jännitä. Kovasti on intoa päästä ulkomaille, mutta ei sitä osaa sillä tavalla jännittää. Reissuhan se on siinä missä muutkin, pari tavaraa vain mukana enemmän. Paljon enemmän sitä jännittäisi jos olisi joku puolituttu matkan päässä jonka kanssa pitäisi tulla toimeen. Niin kuin joskus oli.

Hetken aikaa sitä osaa arvostaa niitä tuttuja jotka ovat tulleet mukana vuosien matkoja. Tulkaa mukana vielä seuraavatkin vuodet, jooko.

Menen nukkumaan nyt. Palataan viikon päästä.

Lähtöä ennenKeskiviikko 20.08.2008 13:37

Viimeinen päivä kotona ennen lomareissua. Pyykin pesua ja pitäisi kai pakkaillakin. En ole oikeastaan mikään ihmeempi matkajännittäjä ja varmaan tuo pakkaaminen sujuu minulta noin 15 minuutissa. Silti vähän kihelmöi ja tuntuu että jotain pitäisi tehdä.

Mietin tuossa jotain ihan järkeviä asioita. Ympärillään näkee monesti nimenomaan noita tuollaisia käytännöllisiä ratkaisuja ja ihmisiä jotka järjestävät elämänsä valmiiksi sitä viimeistä niittiä varten. Tuntuu jotenkin niin saamattomalta, kun en oikein itse osaa. Siis järjestää mitään ja olla järkevä. Nuorena poikana ehdottomuus oli hieno asia, nyttemmin sitä vähän punnitsee eri mittarein. Mutta eipä pääse pilkuistaan ei.

Antin ja Pekan kanssa viikko Turkissa ei tee lainkaan varmaan hassumpaa. Suunnitelmana oisi ottaa kirja tai kaksi mukaan ja lukea ne tai jättää lukematta. En aio tehdä mitään koko viikon aikana jos ei erityisesti huvita. Tietty nyt ehkä pitäisi vähän käydä ajelemassa ja mahdollisesti muutenkin katselemassa, mutta se rentoutuminen ois nyt etusijalla. Ja ruoka. Voi veljet. Oon viimeksi käynyt noissa lämpimissä maissa joskus melkein kymmenen vuotta sitten.

Taidanpa mennä suihkuun tästä.

666-siruKeskiviikko 13.08.2008 00:31

Kävin mielenkiintoisen keskustelun (monologinkuuntelun) tänään töissä aiheesta 666-siru joka tullaan (kuulemma) asentamaan jokaiseen EU-kansalaiseen muutamien vuosien sisällä. Se toimisi kaikkina mahdollisina kortteina ja samalla mahdollistaisi ihmisen mielen ja tahdon manipuloinnin sekä (tietenkin) tarvittaessa murhaamisen (myrkkykapselilla, tietenkin). Tätä kuulemma on kehittäny joku jyväskylän yliopiston tohtori, eli saatanan kätyri. How cool is that.

Jännää, miten oltuaan samassa lähikaupassa töissä muutaman kuukauden ajan, alkaa nähdä elämäntarinoita ympärillään. Pikkuhiljaa katkeroitunut Koti-Äiti (lempinimi), joka juo jatkuvasti enemmän ja se näkyy jo. Ero tekee pahaa. Toinen, uudelleen onnensa löytänyt joka uskalsi lähteä huonosta suhteesta. Mistäpä sitä tietää mitä nurkan takana odottaa.

Oli hienoa aikaa kun kädessä oleva kolikko tarkoitti n. määrää jäätelöä ja jos siitä jäi jotain, kysymys oli enää siitä, saako lopuilla lisää jäätelöä.

Laukkanen ja syksy saaTiistai 12.08.2008 01:46

mutta minä en

riitelisitköMaanantai 04.08.2008 00:29

...sinä 40 sentistä rakkaasi kanssa? Loukkaisitko hänen tunteitaan? Riitelisitkö sinä väärän merkkisestä hedelmä coctailista? Onko nämä isoja asioita? Eipä ne, isot asiat on jossain siellä syvällä takana.

Pahoitteli yksi työkaveri vievänsä minun vuorojani. Empä tiedä, ei ne vuokrafirmalaisen vuoroja ole, enkä minä osaa olla katkera. Pakettikauppaahan se on ja se otetaan mikä parhaiten sopii. Sådant är livet. Didadi.

Mut on mulla hiilihapollista lähdevettä ja supersalmiakkia ja kaapissa ouzoa. Huomenna ei ehkä ole töitä. Saisi kyllä olla.

Joskus sitä miettii, onko paha ja pinnallinen ihminen. Olenko paha jos joskus kassalla myydessäni ylipainoiselle suklaata ajattelen hymyni takana "et söisi noita, ne eivät tee sinulle hyvää?". Kai se on pinnallista ja on siinä hiukkanen moralistista halveksuntaa. En itse katsele ruokavaliotani sen kummemmin kuin nekään. Tai jos myydessäni kaljaa alkoholistille, en haluaisi.

huoliaLauantai 02.08.2008 21:42


Lauantait on kivoja päiviä olla töissä. Kotiin tullessa on valoisaa ja ovi ei ole lukossa vielä. Vapaat lauantait on kurjia. Normaaleja kurjia kotipäiviä. Minä en tykkää kotipäivistä muuta kuin silloin kun osaa olla väsynyt. Minä olen nyt väsynyt eri syistä ja en halua olla kotona.

HuhPerjantai 01.08.2008 01:07

Samana päivänä sitten taivas kirkastuikin kivasti ja vuoroja paukkui lähipäivät täyteen. Kylläpä helpottaa. Varmaan olen aiemminkin sen sanonut, mutta sanon vieläkin: mä vihaan raha-asioista huolehtimista. Aivan kauheeta kun ei tiedä millä ostaa leipänsä ensi viikolla tai kun tietää että laskuja on myöhässä ja ettei ole mitään keinoa niistä selvitä. No, jospa tässä nyt kääntyisi niin ettei taas tarvitsis.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 19:14

sä voit sanoo mitä vaan, beibi
sä voit sanoo mitä vaan
sut on siunattu kauniilla kasvoilla
mutta jotain pääsi unohtumaan

kai sä pidät mua mukavana poikana
mut et taida tietääkään
mitä susta mietin selkäsi takana
vaikka kohdatessa hymyillään

SunnuntaiSunnuntai 27.07.2008 16:13

Naama paloi ja rahat meni. Qstock oli kyllä mahtava kokemus eikä kelitkään olleet hassummat. Mieleenpainuvimmat bändit kai tuolta oli Aknestik ja PMMP joka oli kyllä aika räväkässä kunnossa edelleen.

Kiitokset kaikille hienoista festeistä!

sata pistettä!Lauantai 19.07.2008 00:32

Joku mysteerisalaostaja oli käyny meidän kaupassa ja ostanu multa jotain ja antanut arvosanaksi 100/100. Jännää tommonen. Oli muuten saanut Kulta-Katariinakin siellä ruokatiskin takana 100 pistettä. Ollaan nättejä ja kivoja.

Alko vituttamaan tänään tuo ruuan hinta. Vituttaa bensanki hinta. Ja sähkön hinta. Vituttaa olla köyhä. Vittu.

Joku oli kai telonu ittesä aika pahasti tossa työpaikkani naapurissa, kun oli moottoripyörällä saanu tolpan poikki. Tarina ei kerro, minkä tolpan mut kuitenki. Kaippa ne huomenna kertoo enempi. Aika jännä, ei sitä ikinä ajattele että tommosia sattuu. Toikin on varmaan vaan lähteny hakemaan kavereilleen vielä siksarin ja paketin makkaraa ennenku kauppa menee kiinni.