IRC-Galleria

pienet tragediatKeskiviikko 01.10.2008 00:31

Menettäminen ei ole ihan täysin sama asia kuin ilman oleminen. Tänään oli hyvä aamu. Olen varma, että olin nähnyt hyvää unta ja olin siksi kohtalaisen hyvällä tuulella. En ole tosin muistanut uniani pitkiin aikoihin. Työpäivä meni mukavasti siihen hetkeen asti kun mielessä kävi mielikuvia jostain mukavasta hetkestä toisessa elämässä. Ja minä pudistin päästäni sen ja olin taas sama Arvi kuin ennen. Paitsi ettei se ollut ihan sama minä. Tavallisesti on tyyni ja hyväksynyt, nyt tuntui kuin olisi menettänyt jotain. Ja se oli surullinen tunne.

Tänään tuli juteltua parin ihmisen kanssa, joita ennen on vain moikannut ja hymyillyt. Oikeastaan mukavaa, kun tietää enemmän ihmisistä joiden parissa liikkuu. Se tuo kai jotain kuuluvuuden tunnetta itsellekkin.

ihme aikojaMaanantai 29.09.2008 11:47

herätä näin aikaisin. Silmiä särkee ja kurkunpohjassa tuntuu pieni flunssan alkukin. Eihän tuo tässä työssä mikään ihme oo, että joka ikinen kulkutauti tarttuu ihan varmasti.

Naisen hymy. Se vain riisuu aseista joka kerta ja saa hymyilemään lammasmaisesti takaisin. Hymyilkääs enemmän. Murjottamisesta saa rumia ryppyjä.

LauantaiLauantai 27.09.2008 16:14

Käytiin tuossa keskustelua uskonnoista ja uskovaisista yleensä. Minä suhtaudun yleensäkin näihin asioihin hyvin arkisina asioina, uskonto on jokaisen ihmisen oma asia ja se pitäisi pitää itsellään, eikä sitä levittää eikä pitää parempana kuin muita. On oikeastaan aika järjetöntä pitää toista erilaisena ja syrjiäkin sen takia miten hän sisimmässään asioista tuntee. Loppujen lopuksi kuitenkin sillä päällisin puolin on vähemmän merkitystä kuin sillä, pitääkö kissoista vai koirista enemmän.

Elämässä on, tai minun mielestäni pitäisi olla, tärkeämpiäkin asioita. Itse olen valmis kunnioittamaan muiden aatteita niin kauan kuin ne pysyvät kohtuuden rajoissa ja minun omaa vapauttani ajatuksiini ei rajoiteta. (Kristin)uskossa on paljon hyvää, periaatteessa tuen kansan kirkkoa, vaikken siihen itse kuulukaan. Lähtökohtaisesti haluaisin oman lapseni kuuluvan kirkkoon, kunnes hän tekee oman aatemaailmansa ja osaa päättää itse asioistaan.

Lauantaipäivä. Vapaapäivä. Kohtapuoliin kärppämatsiin. Ja huomenna taas töihin. Kuuden päivän työviikko on loppujen lopuksi kivan tuntuinen tällä hetkellä. Silti kasvaa sellainen tunne että haluaisi maailmalle. Jonnekin. Ei vielä mutta joskus. Ei lopullisesti mutta pitkäksi aikaa.

yhhPerjantai 26.09.2008 15:38

Kapteeni morganin jälkimaku on kyllä mieletön. Dagen efter.

hmphKeskiviikko 24.09.2008 16:32

näytönohjaimet on tymiä.

MurhaKeskiviikko 24.09.2008 03:05

Se on kauhea teko. Siinä viedään ihmiseltä kaikki, mitä se on ollut, mitä on ja mitä olisi ollut. Sellaiselle ei ole oikeutusta ja sen teon kanssa on, sen tehtyään, elettävä. (lainaus)

Näillä ihmisillä oli unelmia ja suunnitelmia. Poikaystäviä, lemmikkejä, koko elämä. Mä en tiedä enää, onko mitään järkeä missään.

Aamulla töihin lähtiessä ajattelin, ettei mikään voisi pilata tätä päivää.

Vesi on märkää!Torstai 18.09.2008 15:28

Mut nyt en edes meinannut hukkua enää. Tästä sitten töihin loppupäiväksi hyvillä mielin.

Lissää kahvia naamaan.

LauantaipussiTorstai 18.09.2008 00:31

Mietiskelin tuossa joskus tuota lapsuuden karkkipäivää. Sillon kun oli liian pikkunen vielä hakemaan itse karkkia karkkipäivänä, isä toi aina päiväkodista/päivähoidosta hakiessaan karkkipussin lapsia ilahduttaakseen. Minä olin jo pikkuisena hirmu kova syömään salmiakkia ja tein sen sitten kerran isälle selväksi että haluan turkinpippuria enkä lauantai-pussia. No, se karkkipäivä meni sitten ilman karkkia. Jälkeenpäin sitä hoksasi että oikeastaan lauantaipussissa on ihan hyviä karkkeja myös. Ja on se karkkipäivä aina parempi lauantaipussilla kuin ilman.

Joskus törmännyt mutkan kautta aiheeseen tämän ammatinvalintakysymyksen puitteissa. Miksi minä työskentelen kassalla? Loppujen lopuksi minulle se ei ollut niinkään valintakysymys alunperin. Joko karkkipäivänä kelpaa lauantaipussi tai sitten ei syödä karkkia. Mutta onhan tässä jälkeenpäin oppinut että siellä on ne lätkäliigat ja nallekarkit seassa, joista voi nautiskella. Eikä sieltä mikään syömättä jää. Minä pidän työstäni, vaikkei se olekaan joka päivä jännittävää. Ihmisten katsominen saa minut miettimään juttuja ja ymmärtämään maailmaa hieman paremmin. Ja palkka on hyvä.

Mukava ilta vaikka päivä oli pitkä.

15000€Keskiviikko 17.09.2008 01:05

Mietin tuossa tuota prostituution käsitettä kun katselin päivän lööppejä. 15000€ kolmesta tunnista seksiä jollekin random suomalaiselle puolijulkimolle. Ja puolijulkimo kieltäytyi. Mietin noita isoveljen talon ihmisiä jotka tuntuvat tekevän hurjempaakin pienestä huomiosta. Laskeskelin samalla saavani vajaat kolmekymppiä kolmen tunnin työstä kohtuu miellyttävässä ympäristössä kohtuu miellyttävässä tehtävässä. Mietin myös että olen joskus vastaavalla tuntipalkalla tehnyt paskempaakin duunia.

Loppujen lopuksi tuntemattomille hymyily ja säästä ja muusta paskasta haastaminen ja tyhmille vitseille nauraminen ei ole kovinkaan kaukana huoraamisesta. Vaikkakin mulle se on yhtä luontaista kuin joillekin lasten kanssa leikkiminen. Nyt kuitenkin tunnen oloni alipalkatuksi.

15000 euroa. Viisitoistatuhatta euroa. Ei vittu. Pakko oli ostaa kaljaa.

Vettä!Tiistai 16.09.2008 13:01

Altaassa! Käytiin uimassa varmaan puolen vuoden tauon jälkeen ja voi veljet että on rankkaa hommaa tällä fysiikalla. Ekan 100m jälkeen tuntui että hukun, 200m jälkeen olin yllättynyt etten vielä hukkunut mutta olin silti varma että seuraavalla kierroksella sen täytyy tapahtua. Loppujen lopuksi kuitenkin se tavoite eli kilometri tuli uitua ja fiilis on kyllä kuin voittajalla konsanaan. Ylihuomenna uusiksi.

Nyt sitä kahvia naamaan.