IRC-Galleria

Voi ei!Tiistai 24.02.2009 18:16

Haluan nyt osoittaa tällä tavoin puolijulkisesti kaiken myötätuntoni David Beckhamille, jota veikkaajan mukaan on kohdannut tavaton tragedia. Tämä köyhä jalkapalloilijarukka joutuukin pelaamaan kokonaisen loppukauden yhdysvaltojen rahaliigassa tuota raskasta pallopeliä, ilman lainkaan ammatillista arvostusta. Ymmärrän hyvin, ettei ne 15 miljoonaa dollaria auta tuossa hädässä. Todellinen tragedia. Fiilaan. Ihan täysii.

jahasSunnuntai 22.02.2009 06:34

kerrankin hyvä reissu.

Päätettiin viettää ensi joulu kavereitten parissa kun ei kiinnosta tuo suvun sisäinen henkinen väkivalta enää oikeen ketään. Hyvä ettei tarvitse niitä yksin viettää. Hyvä että on ystäviä.

Jännä jumala tuo Huda hudaLauantai 21.02.2009 20:57

Olinkin tänään tiskijukka. Ilmeisesti jossain pikkupalveluvastaavien mielissä on evoluutioteoria, jonka mukaan maitopurkkeja tarpeeksi myytyään ihminen oppii käyttämään suurkeittiön tiskikoneita. Olipas ylläri. Ei sillä, ihan jees puuhaa kait se on.

Päivällä havahduin totuuteen, että mä oon kyllä töissä ollessani ihan emävalehtelija. Eli se siitä mun ehdottomasta rehellisyydestä. Tämä valkeni minulle jutellessani jonkun mummon kanssa sujuvasti maastohiihdosta, joka on salainen intohimoni, varsinkin nyt kun on kerrankin niin upea talvi noitten räntäsateisten talvenkorvikkeiden jälkeen. Vapaa-ajallani muuten myös tiedettävästi harrastan ruuanlaittoa ja hyväntekeväisyyttä. :DDDD

Nooh, puhelinmyyntiaikojeni pomo sanoikin aina ettei IKINÄ , siis I-K-I-N-Ä pidä antaa totuuden tulla hyvän jutun tielle. :) Ja aion noudattaa tätä kyllä edelleen seuraavassa työvuorossani. Ei ketään kiinnosta oikeasti, istunko minä vapaa-aikani koneella ja kuinka paljon minä tupakoin ja juon kaljaa.

Mut nyt lähen juomaan kaljaa ja saunomaan.

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 14:20

Tämä katu on hellä, se ei sano "ite kaiken oot pilannut".

- Maija

pyykkipäivää pukkaaPerjantai 20.02.2009 12:34

ja jumittaa ihan pirusti.

Eksyin jännän äärelle, enkä keksi mitään sanottavaa.

Ärsyttää kun ei ärsytä!Torstai 19.02.2009 18:26

Aamulla tympäsi kyllä mennä töihin. Tosin ei ollut niin kylmä kuin eilen joten ois pitänyt arvata, mitä siitä seuraa. Pelkkää pahaa sanon minä.

Noh, ensimmäinen biisi nappikuulokkeistani kertoo luonnonraikkaasta tytöstä, jolla on suloinen mustikkasuu. (<3) Eikä siinä vielä kaikki, kun seuraavana Kauko Röyhkä lauleskeli Rannalla notkuvasta punauimapukuisesta tytöstä nimeltä Pauliina, kaikkine assosiaatioineen tämä nyt sitten alko jo hieman hymyilyttää.

Työpäivä oli hiljainen, mutta jotenkin joka kerta kelloa katsoessa tuntui, niinkuin aika menisi yllättävän nopeaa. Niinkuin joka kerta oisi kadonnut 30 minuuttia ylimäärästä! Kahvitunteja tyrkytettiin koko ajan ja siinäpä se päivä sitten menikin. Töistä lähtiessä (tietenkin) kaikki ruuat ja juomat joita halusin ostaa oli JUURI TÄNÄÄN tarjouksessa, joten täysi säkillinen ruokaa + sätkätoppa makso vajaat yhdeksän euroa.

Nyt olen kotona ja kanankoivet lämpenee uunissa ja mussutan luumuja naamaan. Varasin pyykkivuoron ja saatan jopa vittu siivota jos ei kohta ala vituttaa!

np Gorillaz - Dare (uskomatonta vittu)

aika jännä fiilisTorstai 19.02.2009 11:19

Kun jotkut pikkuasiat loksahtelee paikallleen juuri silloin kun toivoo oikeen kovasti. Tulee semmonen rauhallinen olo ja oppii luottamaan siihen, että virta vie oikeisiin paikkoihin. It's cool.

Ois kyl kiva jos ei tarvitsisi koko ajan elää luottamuskaatumista. Ois kyl kiva jos ois joskus sen verran ylimäärästä että vois tehdä jotain ylimäärästä.

Lähdenpä hyvillä mielin töihin. Hyvää seuraa luvassa koko päivän.to whom it may concernKeskiviikko 18.02.2009 23:59

En mene enää ulos tänä keväänä ennen ku on kevät. Mä vihaan pakkasta. Ihan oikeasti vihaan ja se on ainoa asia joka mua on vituttanu ties kuin pitkään aikaan. Ja siis vituttanu ihan kunnolla. Monta päivää jo. Ja se on oikeastaan ihan kivaa että vituttaa.

Ja vitun illodininjuojat. Mikä vittu teitä vaivaa?! Tajuutteks et saatte oikeetaki viinaa samaan hintaan ja se varmasti pitää teidät IHAN YHTÄ HYVÄN HAJUSENA ku se Illodin. Idiootit.

Vitun lama, vitun talvi ja vitun fiiatti. Kusipäät.

Vittu.

Varastelin KatjaltaMaanantai 02.02.2009 23:15

Laita playlistisi shufflelle. Ota sieltä 15 ensimmäistä biisiä ja laita näiden biisien nimen perään "in my pants". Nyt siis pitäisi muodostua jotain tosi hauskaa. Ei huijata! Skippaukset sallittu muiden kuin englanninkielisten biisien kohdalla jos haluaa. Mainitse myös artistit.

1. Abba - Dance (while the music still goes on) in my pants
2. Spencer Davis Group - Gimme some lovin' in my pants
3. Nirvana - All apoligies in my pants
4. T.A.T.U - All the things she said in my pants
5. Nirvana - Polly in my pants
6. Elvis Costello - She in my pants
7. Hanoi Rocks - Don't you ever leave me in my pants
8. Slipknot - My plague in my pants
9. Metallica - Nothing else matters in my pants
10. Killer - Liar in my pants
11. Leila K - C'mon now in my pants
12. Kendall Payne - Supermodels in my pants
13. The Cranberries - Zombie in my pants
14. Muse - Time is running out in my pants
15. Avril Lavigne - Anything but ordinary in my pants

Höh, tulipas tylsät.

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 02:12

Päivät on pitkiä. Onneksi on hyviä ja oikeita ihmisiä joiden kanssa niitä päiviä kulutella. Toisinaan tuntuu että on onnenpoika, vaikka toisinaan ei siltä tunnukaan.

There's no way out anyway.