IRC-Galleria

kevättä on ja kesääkin kohtaLauantai 25.04.2009 01:49

Mukava olla töissä. Paljon töissä meinaan. Tunteja kertyy enemmän ku pysyy perässä ja päivät kuluu useimmiten aamusta iltaan niissä hommissa, vapaapäivätkin. Viimeinen viikko on ollut tuolla avajaisviikkoa ja on saanut tehdä niin paljon kun jaksaa ja välillä vähän enemmänkin ja on huomannut, että jaksaapa sitä enemmänki jos vaan tekkeepi.

Upea työporukka siellä on kaikkine erilaisuuksineen ja nimenomaan oma työporukka johon uskaltaa nyt ihan estoitta tutustua ja joitten kanssa oikeastaan haluais hengailla jopa vähän enemmänkin. Kova yritys on ollut houkutella joskus niitä Karhunpesään (paikallinen), mut vielä ei oo ollu semmosta kunnollista saumaa. Vastuuta on tullut, en tiennytkään, että olen näppärä joissain asioissa aiemmin. Tuntuu tosi hyvältä viimein saada tunnustusta osaamisestaan ja siksi kai sitä jaksaakin painaa.

Vastuuta voisi ottaa muillakin elämänalueilla. Mä en halua olla heikko, ja vihaan sitä ominaisuutta itsessäni. En vaan oikein tiedä, mitä sille teen, kun se tapahtuu nimenomaan tiedottomassa tilassa ollessa, kun uusi Arvi ottaa vallan. Pimeitä päiviä on ollut paljon, eikä vieläkään kotona ollessa saa oikein rauhaa. Olin menettää kaiken tärkeän. Ja vaikka anteeksi voi saada muilta, itseltäni en saa.

Joskus hinta on kallis, mutta se maksetaan. Tämä on sulkenut muutamia ovia, eikä avannut yhtään uusia. Pelkkää hallaa.

yrittäs saada unta.

Labiilista stabiiliin. Keskiviikko 01.04.2009 18:13

Ainaista liukumaa. Viimeiset puolitoista vuotta on mennyt kaikilla elämänsaroilla päivä kerrallaan. Välillä on ollut kauheita kausia, välillä parempia ja välillä ihan parhaita. Koko ajalla on ollut yhteistä se, että kaikki on tullut koko ajan "puun takaa".

Työ vuokrafirmassa on sitä, ettei useinkaan maanantaina tiedä vielä, onko koko viikolla töitä tai paljonko saat palkkaa kuluvalta kuukaudelta. Hyvänä aikana se on rikkaus, huonona aikana se on suunnattoman ahdistavaa. Nyt siirryttyäni vakkarihommiin näen ehdottomasti parhaana puolena juuri sen, että tiedän suunnilleen ainakin, paljonko palkkapäivänä tulee ja tiedän ainakin, että jotain tulee. Onhan siinä muutakin: Omat työkaverit sen sijaan, että olisi viisinkertainen määrä pintapuolisia puolituttuja. Toisaalta sitten on osattava tehdä kompromisseja ja oltava mieliksi. Enää ei voi piileksiä sen takana, että on vuokratyöntekijä ja ei tarvitse jotain osatakaan. :D

Jokin tässä elämäntilanteessa tai yleensäkin tilanteissa on saanut miettimään paljon asioita reilun vuoden päähän ja kauemmaskin. Jännää, miten vieläkin vihlaisee ja välillä pistää ihan fyysisesti ahdistamaan se aika. Mä aina luulin, että jälkeenpäin asioista muistais ne hyvät puolet, mut aina ei ilmeisesti ole niin. Mä en haluu koskaan ainakaan takaisin sinne, mistä isolla vaivalla kipusin pois.

Nyt mä oon tässä ja elämä on maistunut jo monta kuukautta kukkasilta monella tapaa. (Hyvänmakusilta kukkasilta jotka ei ole kovinkaan myrkyllisiä.) Ja tästä sitten etteenpäin kesää kohti. Tää on se vuodenaika kun tuntuu parhaalta. Ei ärsytä ees kuudelta aamulla aamukahvia keitellessä, kun näkee taivaasta, että aurinko tulee paistamaan koko päivän. :)

The Cardigans saa mut haluamaan venytellä. Losing my favorite game.

Moikka.

EnsinnäkinKeskiviikko 11.03.2009 00:14

Anna Abreu pilasi mun elämän. Tai oikeestaan Radio Nova yleisesti, mutta mä en saa päästäni nyt tuota hiljaista epätoivoa ja mä oikeesti toivon että se tyttö rukka sai auringonpaisteen sateen jälkeen ja naurua kivun vastapainoksi. :( Fuck.

Mutta. Kirjotinpa tänään uuden työsopparin ja oon kohta superkassa kempeleessä. Siinä sivussa sain tietää että nykyinen työnantajani on maksanut mulle yli vuoden liian pientä palkkaa, jonka saan takautuvasti nam. :)

Elämä voittaa! Sitäpaitsi mulla on kivennäisvettä jääkaapissa.

Mulla oli oikeasti jotain helkkarin hienoa ja syvällistäkin sanottavaa, muttakun menee pinnallisesti näin kivasti ni en jaksa murjottaa. Moi.

pienet asiatPerjantai 06.03.2009 11:58

Kuten valmiiksi tippunut lämmin aamukahvi kun herää. Oikiasti. Mieletön juttu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.03.2009 09:16

aamukoomat on ihan jotain muuta.

Voi ei!Tiistai 24.02.2009 18:16

Haluan nyt osoittaa tällä tavoin puolijulkisesti kaiken myötätuntoni David Beckhamille, jota veikkaajan mukaan on kohdannut tavaton tragedia. Tämä köyhä jalkapalloilijarukka joutuukin pelaamaan kokonaisen loppukauden yhdysvaltojen rahaliigassa tuota raskasta pallopeliä, ilman lainkaan ammatillista arvostusta. Ymmärrän hyvin, ettei ne 15 miljoonaa dollaria auta tuossa hädässä. Todellinen tragedia. Fiilaan. Ihan täysii.

jahasSunnuntai 22.02.2009 06:34

kerrankin hyvä reissu.

Päätettiin viettää ensi joulu kavereitten parissa kun ei kiinnosta tuo suvun sisäinen henkinen väkivalta enää oikeen ketään. Hyvä ettei tarvitse niitä yksin viettää. Hyvä että on ystäviä.

Jännä jumala tuo Huda hudaLauantai 21.02.2009 20:57

Olinkin tänään tiskijukka. Ilmeisesti jossain pikkupalveluvastaavien mielissä on evoluutioteoria, jonka mukaan maitopurkkeja tarpeeksi myytyään ihminen oppii käyttämään suurkeittiön tiskikoneita. Olipas ylläri. Ei sillä, ihan jees puuhaa kait se on.

Päivällä havahduin totuuteen, että mä oon kyllä töissä ollessani ihan emävalehtelija. Eli se siitä mun ehdottomasta rehellisyydestä. Tämä valkeni minulle jutellessani jonkun mummon kanssa sujuvasti maastohiihdosta, joka on salainen intohimoni, varsinkin nyt kun on kerrankin niin upea talvi noitten räntäsateisten talvenkorvikkeiden jälkeen. Vapaa-ajallani muuten myös tiedettävästi harrastan ruuanlaittoa ja hyväntekeväisyyttä. :DDDD

Nooh, puhelinmyyntiaikojeni pomo sanoikin aina ettei IKINÄ , siis I-K-I-N-Ä pidä antaa totuuden tulla hyvän jutun tielle. :) Ja aion noudattaa tätä kyllä edelleen seuraavassa työvuorossani. Ei ketään kiinnosta oikeasti, istunko minä vapaa-aikani koneella ja kuinka paljon minä tupakoin ja juon kaljaa.

Mut nyt lähen juomaan kaljaa ja saunomaan.

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 14:20

Tämä katu on hellä, se ei sano "ite kaiken oot pilannut".

- Maija

pyykkipäivää pukkaaPerjantai 20.02.2009 12:34

ja jumittaa ihan pirusti.

Eksyin jännän äärelle, enkä keksi mitään sanottavaa.