IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 23:06

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan listaamaan omat tapansa. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Laitan kännykän soimaan ärsyttävän aikaisin aamulla, mutta annan sen torkuttaa lähes tunnin yleensä ennenkuin jaksan nousta sängystä. (oppiipahan Soikeli heräämään)

2. Ajelen pääni kaljuksi partahöylällä. Toi kalju on kivan tuntunen.

3. Valvon myöhään aamuyöhön messengerissä, vaikka aamulla olisi aikainen herätys.

4. Pesen pyykit vasta kun ne eivät mahdu enää pyykkikoriin tai kun vaatteet loppuvat kaapista.

5. Vedän kalsarikännejä usein, jos jään yksin vuorokaudeksi kämpälle. (Vitun Soikeli)

En haasta ketään tähän kisaan, koska näitähän ei tueta. :D

Uusi vuosi, uudet kujeetSunnuntai 01.01.2006 22:11

Vuosi vaihtui eilen, eikä mikään muuttunut dramaattisesti jälleenkään. Eihän se aika ole mikä niitä äkillisiä muutoksia tekee, se kun ei lopu koskaan. Muualtahan ne sellaiset tulee. Jalka voi katketa, rakas voi löytyä, lottovoittokin voi tilille tipahtaa. Ne kaikki sellaiset muuttaa elämää ainakin hetkellisesti, usein kuitenkin pitemmälle, kuin ensin ymmärtääkään.

Olen ollut täällä jyväskylässä nyt pari päivää ja ompa ollut kivaa. Sisko saatiin muutettua ja raskaimmat ja vaikeimmat koottavat on jo paikoillaan. Eeron ja Marikan luona asuin kaksi päivää ja oli tosi kivaa. Eilen juhlittiin uutta vuotta Eeron luokkakavereiden seurassa ja olen aika hämmästynytkin siitä, miten mukavia ihmisiä täällä on. Kuokkalan birrakin tuli sitten tutuksi. :P

Vaikuttaa muutenkin sellaiselta paikalta, että täällä saattaisi asua ihan mielellään sitten joskus kun elämäntilanne sen sallisi.

Tein uudenvuoden lupauksenkin pitkästä aikaa. Ei tällä kertaa mitään sellaista konkreettista, kuin olisivat tupakkilakko (olen jo lopettanut) tai laihdutuskuuri (elämäntapojanihan minä koitan muuttaa). Ajattelin vain, että jospa vastaisuudessa vain hymyilisin enemmän ja murehtisin vähemmän. Siitä ois jo hyvä lähtä.

Arvi kuittaa.

np: Stella - Piste.

TupakkalakkoSunnuntai 11.12.2005 13:58

Tuollaisen paholaisen keksinnön kehittelin. Sain siihen tosin innokasta painostusta muutamilta suunnilta. Harvinainen tapa aloittaa lakko siinä mielessä, että tavallisesti olen sitä aina hautonut muutaman viikkoa, ennenkuin alotan ; Tällä kertaa ymmärsin puolessa välissä sätkätoppaa, etten varmaan kuitenkaan jaksaisi käydä kaupassa ostamassa lisää. :P Tässä sitä ollaan ja hyvältä tuntuu.

Katselin tuossa netistä työpaikkoja ulkomaille ja tuli sellainen murheellinen tunne, etten minä ehkä olekaan koskaan lähdössä. Ainakaan ennen kuin se toinen koulu on käyty. Ehkä sitten joskus. Se pistää miettimään, mitä pitää elämälleen tärkeänä. Onneksi sellaiset asiat eivät ole minun omissa käsissäni, vaan ne otetaan sitten vastaan sellaisenaan kuin ne tulee.

Kouluosiosta kai sen verran, että viimeiset tentit on nyt viikon sisään tältä syksyltä. Keväälle jää italiaa ja yritysverotusta. Oparia tehdään taas tänään villen kanssa. Kyllä tämä tästä.

np: Ultra bra - Älä soita tänne enää koskaanPysähtynyttäKeskiviikko 23.11.2005 01:55

Tenttejä tulee, numeroita tulee, kursseja tulee lisää ja läpi olisi päästävä. Tätähän tämä on ja on ollutkin aiemminkin, se vain ei niin kiinnostanut. Tänä vuonna on mennyt paremmin kaikin puolin. Koulussa ja muutenkin. Projektit ja esseet nyt on vähän olleet pysähdyksissä, mut kyllä mä nää hoidan.

Vaikea ajatella missä oltiin viime vuonna tähän aikaan ja miten siitä selvittiin. Tänä vuonna se aurinko ei ala loistamaan joulukuun alussa, niinkuin viime vuonna. Kevät tulee silti sieltä jostain ja sinne mennään. On menty aina ennenkin.

Mä vihaan rahavaikeuksia. Olen aina vihannut. Sitä pitäis vaan aina olla. Enemmän. Niinkuin kaikkea muutakin. Kun olisi edes tarpeeksi, niin voisi sitten tavoitella liikaa.

Tukka lähtiLauantai 19.11.2005 01:23

Ja minä olin niin onnellinen kun kysymyksiä ei esitetty. Kaikki oli niin kuin mitään muuta ei olisi ollutkaan. Niinkuin koskaan mitään ei olisi puhuttu eikä mi-tään. Mie tykkään lumesta. Se saa mut tuntemaan, niinkuin olisi vielä se aika monta vuotta sitten, mitä kai kaikki meistä kaipaa. Se mistä näkee jälkeenpäin kultareunat ja jättää näkemättä sen mädän sisuksen.

Ei koskaan ollut tämän helpompaa. Oli vain yksinkertaisempaa. Vähemmän asioita, joita ei ajatella ja kaivata. Enemmän asioita edessä, vähemmän takana. Nyt vähemmän edessä, eikä (tietenkään) mitään takana.

Minä en viihdy tässä. Tämä ei ole mun koti.

Valkoinen maaTiistai 15.11.2005 22:33

Tänään alkoi sitten opinnäytteen tekemisen aika. Ei varsinainen tekeminen tosin, mutta tästä eteenpäin niitä päiviä tulee enemmän sitä mukaa, kun koulua on jäljellä vähemmän. Tänään se väheni 12 tunnilla viikossa, hyvin arvosanoin vieläpä.

Sain villin ajatuksen aamulla suihkussa. Minä taidan ajella pääni kaljuksi ja pitää sitä taas jonkin aikaa sellaisena. Ei jaksa tätä perkeleen liehulettiä enää. Ei tarttis niin kauan suihkussakaan sotkee eikä ootella kuivumista et cetera.

np: The Cranberries - Promises

So much for your eternal vows
Well it does not matter anyway

Lunta vihdoinMaanantai 14.11.2005 19:44

Ensimmäiset kurssit tälle syksylle loppuivat tänään ja kuin tilauksesta alkoi satamaan lunta. Minä en viihdy myöhäissyksyssä ja tämä on siksi ehdottoman tervetullutta. Enhän minä varsinaisesti talvestakaan perusta, mutta sentään ei ole enää syksy.

Viime päivät ja viikot minä olen kävellyt menneisyyttäni päin päivittäin. Olisi niin paljon helpompaa vain törmätä ja jatkaa, mutta kun vielä on näyteltävä itselle, että mitään törmäystä ei edes tapahtunut. Ei, minä en jaksa vielä enkä nyt enkä koskaan jos ei ole pakko.

Uusi vuosi antaa jokaiselle mahdollisuuden aloittaa alusta. Elokuvissa.

np: Emiliana Torrini - Gollum's song

Tänään oli taas yksi päivä. Maanantai 07.11.2005 23:14

Onpahan ollut rankka päivä. Lähinnä johtuen siitä, että tapojeni vastaisesti söin tänään liian paljon lasagnea ja siitä johtuen olin oksentaa usean tunnin ajan. Nyt lopetettuani sen typerän avoimen yliopiston on kuitenkin ollut hiukan helpompi jaksaa tätä perkeleen pimeää.

Koulu koulu koulu. Hiukan laittaa painetta nuo kurssit, jotka aina ennen pystyi lykkäämään sinne mappi "neljännelle vuodelle", jotka siis nyt on suoritettava aikataulussa, että vihdoin pääsis sinne kaupan kassalle tai minne vaan.

Kotiviinit käyntiin lomps. =)

np: Lene Marlin - Maybe I'll go
- Vanhemmat »