IRC-Galleria

Itsemurhakandidaatti...Perjantai 14.03.2008 15:30

Kokeilemisen arvosta:
Eka yritin Siirin selkään, ja neitihän oli, että enpäs jää oottaan. Sain kuiten jo toisen jalan jalustimeen ennenq se lähti, joten jäin sitten siitä roikkuun. Muutaman metrin laahasin perässä, ennenq jalka lähti jalustimesta. Systeri sano, että oli vain kuulunu erittäin painokkaalla äänellä "voi perse". :) Ite muistan, et kattoin "kavio,kavio,kavio, älä pliis potkase,kavio kavio..."

Neiti rikko sitten suittensa, kummatki pskiremmit katkas, q riekku. Sitte alko vapaan hevosen elämä pelottaan ja piti tulla mejän tykö turvaan.

Löin sille ohjat sitte turparemmiin ja kipusin selkään. (eka tosin harjoteltiin sitä paikoillaan oloa selkään nousun aikana)
Lisää hyviä ideoita? :)

Kaikki meni ihan ok siihen asti, että hanki anto periksi. Eli hanki kanto eka ja sitte humpsahti yhtäkkiä semmonen 40cm maata pois jalkojen alta. Neiti Siiri sai siitä kauhiat pömpöt, heitti oikein kunnon pukkeja ja taas Pomppista kutsu maa...

Nyt se anto paljon nopeemmin kiinni, ja sitten vain tyydyin juoksuttaan sitä... Ei ollu Pomppiksen päivä, ei ollenkaan... :)

Ihme, että tosta(ki) hommasta selvis ehjin nahoin, ois voinu vaikka kuinka pahasti käyvä. Oikia sääri on nilkasta polveen asti turvoxissa, ja siihen kehittymässä mukavia mustelmia. onneksi sitä vain vähän jomottaa, että pystyy liikkumaan sun muuta ihan hyvin. Ja huomenna Napapiirihiihtoihin... =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.