IRC-Galleria

Ei ahista enää ;)Keskiviikko 04.02.2009 16:34

Torstaina, 29.1 klo 9:25 pullahti poitsu tähän maailmaan sektiolla (perätila). Mitat 51cm ja 4330grammaa, eli aika pötkylä oli... Kukaan osannu niin isoa oottaa, neukkatätiki puhu ihan maksimissaan 3500, todennäkösemmin kolmen pintaan ja yliaikaultrassa painoksi saatiin 3600.

Ite oon vieläki kipee, vaikka kotiuduin eilen, huh huh...

Semmosta =D

A-HIS-TAALauantai 10.01.2009 18:24

Mie en kyllä jaksais ennää olla paksuna.

Tämmöstä tänne... :)Torstai 24.07.2008 12:24

Mentiin sitten eilen kihloihin... =D

Ja Toukka kasvaa hyvää vauhtia, vinha rattastaa, q se hölskyy mukana :) Pitäis laittaa ne ultrakuvat tänne, jos vai sais net eka koneelle. :)

Hirvee nälkä!
Enpä oo ennen nähny, et tuossa pihatiellä on karvapeite. Siis KARVAPEITE! Ei karvatuppoja, vaan semmonen kerros karvaa, että hyvä jos vähän hiekka näkyy alta.. =D
Vaan tulipa hinkutettua poitsu ja sen tytsy oikein kunnolla. Sitte tehtiin tarhassa vähän talutusharjotuksia, ensin kumpiki naruissa ja sit löysäsin Topin irti, kun ajattelin, et Siirin kans vähän treenailtas nuita esteitä maastakäsin. Neiti meni tosi hienosti, ei epäröiny yhtään, ja lopussa hyppeli ite, ilman mua :) Mie vain kiersin koko hienon esteen :) Ja mitä tekee Herra Topolino... Kaiken Siirin perässä!! =D Ihanq ois ite ollu kiinni kans!

Ihaneja elikoita.... Kiitos Ulpulle Siirin käyttömahollisuuesta! ;)

Itsemurhakandidaatti...Perjantai 14.03.2008 15:30

Kokeilemisen arvosta:
Eka yritin Siirin selkään, ja neitihän oli, että enpäs jää oottaan. Sain kuiten jo toisen jalan jalustimeen ennenq se lähti, joten jäin sitten siitä roikkuun. Muutaman metrin laahasin perässä, ennenq jalka lähti jalustimesta. Systeri sano, että oli vain kuulunu erittäin painokkaalla äänellä "voi perse". :) Ite muistan, et kattoin "kavio,kavio,kavio, älä pliis potkase,kavio kavio..."

Neiti rikko sitten suittensa, kummatki pskiremmit katkas, q riekku. Sitte alko vapaan hevosen elämä pelottaan ja piti tulla mejän tykö turvaan.

Löin sille ohjat sitte turparemmiin ja kipusin selkään. (eka tosin harjoteltiin sitä paikoillaan oloa selkään nousun aikana)
Lisää hyviä ideoita? :)

Kaikki meni ihan ok siihen asti, että hanki anto periksi. Eli hanki kanto eka ja sitte humpsahti yhtäkkiä semmonen 40cm maata pois jalkojen alta. Neiti Siiri sai siitä kauhiat pömpöt, heitti oikein kunnon pukkeja ja taas Pomppista kutsu maa...

Nyt se anto paljon nopeemmin kiinni, ja sitten vain tyydyin juoksuttaan sitä... Ei ollu Pomppiksen päivä, ei ollenkaan... :)

Ihme, että tosta(ki) hommasta selvis ehjin nahoin, ois voinu vaikka kuinka pahasti käyvä. Oikia sääri on nilkasta polveen asti turvoxissa, ja siihen kehittymässä mukavia mustelmia. onneksi sitä vain vähän jomottaa, että pystyy liikkumaan sun muuta ihan hyvin. Ja huomenna Napapiirihiihtoihin... =D

Mejjän ratsimisia Ulpulin kanssa =DPerjantai 22.02.2008 10:11

http://www.youtube.com/watch?v=YtMR2FNHEoc

Juu-u, kantapäät ylhäällä, pistetään mieleen =D ei siihen kuole.

Rattastusta =DPerjantai 08.02.2008 20:58

Pomppis putosi!! =D Ja Siiri on aivan mahtava "ex-lämpösen" alku! =D

Ulpulilta kopsailtua :)Perjantai 25.01.2008 21:21

vastaa jos uskallat!


1. Kuka olet?

2. Pidätkö minusta?

3. Milloin tapasimme ekan kerran ja missä?

4. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?

5. Oletko yhä samaa mieltä?

6. Jos saisit antaa minulle jotain, mitä antaisit?

7. Kuvaile minua yhdellä sanalla

8. Uskallatko laittaa tämän päiväkirjaasi ja katsoa mitä mieltä minä olen sinusta?

Tämmönen jutskeli.. =DMaanantai 18.06.2007 02:22

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.