IRC-Galleria

Lol haaste Santskulta :3Tiistai 23.05.2006 19:46

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä!

1.Aina kun kuulen jonkun pitkän nimen on mun pakko vääntää siitä anagrammi XD
2.Sanon 'lol' melkein joka lauseen loppuun/alkuun, vaikkei asia ois välttämättä mitenkään hauska... Siit on vaan tullut tapa.
3.Pidän kelloradiota 20 minsaa etuajassa, jotta ehdn paremmin kouluun... Muuten hyvä, mutta nukun aina joka tapauksessa sen 20 minsaa eli ei auta vaan myöhästyn entistä pahemmin kun nukahdan uudelleen eikä o kelloo soimas.
4.Kun syön ja puhun jollekin niin osoittelen sitä aina veitsellä/puikoilla/lusikalla, millä syönkään. (tiän, huono tapa X3) Nii ja puikkoja napsuttelen yhteen. LoL.
5.Puhuttelen kaikkii aina ihan oudosti, esim. miehii aina et hei nainen ja toisinpäin jakaikkee tms. Lol. En osaa selittää mut... emt.

Haastan:
muisku-
Pumpulaatti

...no enny jaksa haastaa viittä mut haluun nähä noiden oudot tavat :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.