IRC-Galleria

Mulla on tylsää.Sunnuntai 30.07.2006 03:16

Muisku ja Nyge pelaa jääkiekkoa Nygen huoneessa. Tai siis ei oikeesti, mutta sitä vitun pöytäjääkiekkoo, tai siis sitä niin. Ei mitään pervoa. Tylsää, much?

Mutta ei se mitään.

Sillä minä viihdytän itseäni.

Ei, ei mitään pervoa taaskaan. Mutta kunn. Olen koneella. Ja viihdyn kirjoittamalla tätä Irc-galleria-ihq-päiväkirja-thingietä!

Yay!

Ensiksikin. Mitä asiaa minulla on, no ei mitään tietenkään. No olin Puuhamaassa taloyhtiön retkellä tänään... Oli aika, hmm, infernaalista vahtia Matiasta Muiskun ja Miinan kanssa -_-' Mutta oli se ihan kivaa ja syötiin jätskiä paljon. Jeejee. Ja söin myös kanahampurilaisen ja Osku ampui mua päähän. Ja mä ammuin jotain random tyyppiä kans, siellä oli joku outo ampumahommajuttu... O_o? Emt.

Se siitä reissusta. Mutta håå, kun pennut sai sieltä Puuhakirjat! Nygekin sai, sillä se lasketaan pennuksi kun se on vasta 15. Muttamutta. Nyge antoi minulle puuhakirjansa <3 Ja sitä on kiva tuherrella, kaikki vastaukset päin vittua that is. Esim: Yhdistä puuhamaan leikkikohteiden nimet: Minä sain niistä esim. Grillijoutsen ja sähköpatja XD Hahaa. Olen julma mies. Mutta niitä on kiva keksiä kun ei osaa tehdä tehtäviä oikein D:

Nyge tuli seisoon taakseni ja muisku kans. Ehkä niiden peli loppui. Kysyn.

...muisku vastas että 'mikä peli. Mehän harrastimme jumppaa' O_o ihme outo kapistus hänkin. Muisku voisi mennä vaikka johkun pimeään koloon koska hän on niin epänormaali sieni. Huono tyyppi.

...Nyt ne lukee sitä mun puuhanalle-kirjaa XDDDDDD

Ja niillä on kivaa kai. Emt.

Tiedätkö mitä, kuka luetkin tätä. Niin. Niin että tota mulla ei ollutkaan mitään asiaa.

Suurjedi.

Niin.

Moi. Menen etten saa enempää tuhoa aikaiseksi.






...niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.