IRC-Galleria

tosi väsynyttäMaanantai 14.11.2005 12:18

Mitenköhän pitkälle ihminen voi nukkua?

Oon nukkunut viime aikoina ihan törkeen pitkiä yöunia, jotain kymmenen tuntia - joskus enemmänkin. Unia on niin ihana nähdä. Oikein sitä odottaa että nukahtais ja näkis jotain mielenkiintoista. Viime aikoina oon nähny paljon unia kavereista, mutta jostain syystä en yhtään perheenjäsenistä. Oon joskus yrittäny ennustaakki unista, mutta eihän siitä nyt tullut yhtään mitään. Ihan hönpänpömppää. (<-mikä sana!)

Oli jotain ihme sekaannusta sen tentti-ilmoittautumisen kanssa, mutta nyt pääsen joka tapauksessa sinne. Hitto, olin jo kerenny toivoo ettei mun ilmoittautumista hyväksyttäs niin ei tarttes mennä siihe tenttiin: P3. Opetus ja oppiminen. Just, polttomoottoreistahan minä tahdonkin lukea.

Mikko nukkuu enkä saa sitä ylös sängystä. Onpa tylsää. Väsäsin itelleni jopa ranskanletit päähän vaikka se näin lyhyillä hiuksilla onkin lähes mahotonta. Noup. Eipä ollut. Näkökulmia kehityspsykologiaan tuijottaa mua suurilla fonteillaan pöydällä. Se syyttää etten oo lukenu sitä ku vaa vähän. Hitto, tulispa jo pikkujoulukausi niin sais muuta mietittävää ku noi tentit. Se prosemmakin meni vähän alle tavoitteiden niin ei oo kauheesti motivaatioo pusertaa eteenpäin opinnoissa.

Pitäsköhän sitä varata aika hammaslääkärille. Kai sitä pitäs.

Meen soittaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.