IRC-Galleria

Pretend

Pretend

http://www.youtube.com/user/Pretendi

20Maanantai 26.11.2007 13:23

Step 1: Open your MP3 player.
Step 2: Put all of your music on random.
Step 3: Write down the first 20 songs it plays, no matter how embarrassing.
Step 4: Add what you think of each song after you type the list of songs.


1. Everclear - Everything is Wonderful
En muista mistä tämän olen saanut, enkä muista mitään muuta kyseiseltä bändiltä. Vähän turhan positiivista rallattelua juuri tämän hetkiseen mielentilaan. Ellei sitä sitten ota sarkastisesti.

2. Avril Lavigne - Sk8er Boy
Myönnän. Taitaa mulla olla pari muutakin biisiä Avrililtä. Nimenomaan näitä vanhempia. Tämä on jopa vielä vähän positiivisempi ja rupee yläpäätä särkemään.

3. Los Lobos - Cancion del Mariachi
Tämä on hieno biisi. Tässä versiossa vokaaleissa on Antonio Banderas, koska biisiä käytettiin tämän Desperado elokuvassa. Minulla ei ole kyllä hajuakaan mistä ne laulaa.

4. Led Zeppelin - Stairway to Heaven
Yksi niitä kaikkein suurimpia kappaleita ikinä. Muita on esimerkiksi Free Bird, Hotel California ja miksei kotimainen Joutsenlaulukin.

5. Edwyn Collins - Girl Like You
Tämä on taas tullut jostain ihmeestä minun playlistille. Taisi olla jossain Tarantinon elokuvan soundtrackilla joskus? En ole vielä nähnyt Tarantinon sitä uutta elokuvaa Deathproofia.

6. Richie Sambora - In It For Love
"Time, leaves a trail of broken hearts."

7. Jon Bon Jovi - Blood Money
Tämä oli Jonin ensimmäiseltä soololevyltä, Nuoret Sankarit 2 elokuvan soundtrackilta. Katsoin leffan itseasiassa just muutama päivä sitten. Itse biisistä muistan sen että joskus kaverin kanssa pieninä kuunneltiin tätä LPltä. Levyssä oli naarmu jolloin neula jäi aina hyppimään samaa kohtaa: "Justice has changed, justice has changed, justice has changed.."

8. Ozzy Osbourne - Stayin' Live
Mun on pitänyt poistaa tämä jo pitkän aikaa.. siis Ozzyn cover-versio BeeGeesin discohitistä. hrrrrr.. Poistan nyt samantien.

9. Pearl Jam - Jeremy
Aivan loistava bändi. En ollut aikasemmin oikein jaksanut tutustua kunnes Timo the Great kunnellutti pari biisiä ja alkoi lapioida niitä mulle.

10. Bon Jovi - Alive
Mie oon aina tykännyt Bon Jovin musiikista. Tämä on julkaisematon b-puoli joltain 2000 luvun albumilta. Nyt viime vuosina b-puolista löytyy tosi hyviä biisejä.

11. Jennifer Love Hewitt - How Do I Deal
Umm.. eh.. no en kuuntele tätä kappaletta noin niinku oikeasti. Tämä nyt vaan arpoo mp3sia kaikkialta kovalevyn syövereistä. :) JLH on kyllä yksi maailman herkuimmista naisista, mutta ei se musiikilla minun sydäntä varasta.

12. Elvis Presley - Jailhouse Rock
Oho, en mä tiennyt että mulla on elvistä. En ole suuri fani, hyvä laulaja ja erinomaisen karismaattinen esiintyjä, mutta minuu on aina vähän ärsyttänyt sen palvominen. Eihän Elvis ikinä tehnyt edes omia biisejään.

13. Yö - Laulu Meille Kahdelle
Mulla on Yön joku kokoelma albumi. Tosi hienoja biisejä, mutta jotenkin.. en tykkää siitä että melkein kaikki biisit soitetaan Tampere nääs rokkina ja tuo paksupää laulaja ei ole ihan paras mahdollinen.

14. Danko Jones - Sound of Love
Bändi on mulle aika tuntematon.. joku mulle taas tämmösen biisin on lähettänyt ja oon pitänyt sen tallessa. Kuka myöntää?

15. Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Älä Mee
Ehkä paras suomalainen bändi. Näillä on niiiiin hienoja biisejä.. sellasia mitä kuunnellaan yöllä ja mietitään asioita. Tästä kyseisestä biisistä tulee aina mieleen yksi rakas ystävä, joka asustaa nykyään Lontoossa. Joskus taisin haluta hänen jäävän.

16. Bruce Springsteen - Born In The U.S.A
Joku on ehkä jo huomannut että mun playlist koostuu aika pitkälti vanhoista kappaleista. Kun olin joku vaahtosammuttimen kokoinen veli oli tosi kova Springsteen fani. Muistan ne autoilut veljen kyydissä kun siellä soi aina Springsteen tai Dire Straits.

17. Queens Of The Stone Age - No One Knows
En ymmärrä. Minä ärsyynnyn tästä biisistä, mutta samalla jotenkin tykkään siitä etten poista sitä soittolistoilta.

18. Alanis Morissette - Wake Up
Jos jotakin miestä pitäisi panna, niin minä panisin Alanista. Alaniksellakin on muuten tietty ärsytysefekti joissain biiseissä, mutta etenkin nuo vanhemmat biisit on aivan nerokasta. On paljon biisejä.

19. Aerosmith - Janie's Got a Gun
Aeroshit teki hyvää musiikkia vielä joskus, mutta uudesta tuotannosta en niin välitä. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, tämä biisi kertoo kouluammuskeluista. Jokelan tapahtumat oli perseestä. :(

20. The Rasmus - In The Shadows
Mun ensikosketus Rasmukseen oli joskus ysärin puolivälissä. Oli niinku Rasmus, Green Day ja Offspring, jota silloisen bändn ireeneissä aina kuuneltiin. Kaikki paitsi Offspring uppoaa vieläkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.