IRC-Galleria

"Illalla ennenkuin äiskä ja iskä menee nukkumaan, pitää alkaa riehumaan kissakaverini Nellin kanssa, ettei ne vaan saa nukuttua. Kun ne on jo sängyssä peiton alla, on niiin kiva hypätä siihen jalkojen päälle ja jahdata liikkuvia jalkoja.
Kun äiskä ja iskä kyllästyy liikuttamaan jalkojaan, menen tutkimaan muuta huonetta ja varmasti menen pureksimaan äiskän kuulemma arvokkaan peilin pakettia ja hyppelemään ison kehyksettömän valokuvakehyksen päälle ja siitäkös vasta äiskä suuttuu! Heh! Se on niiiin hauskaa...
Kun itse väsyn, menen joko äiskän pään viekkuun nukkumaan tai sitten päiväpeitolle lattialle. Äiskä tykkää hirveesti kun saa tämmöisen lämpimän kissakäärön viereen.
Aamulla herään ennen äiskää ja iskää ja rupean riehumaan ihan vain niitten kiusaksi.
Äiskä sai tänä aamuna melkein sydärin, kun olin kiivennyt äiskän hiirten (nam nam!) laatikon päälle. Äiskä pilasi taas kaiken hauskan ja suihkutti naamaan vettä ja enkös siitä suivaantunut ja rynnännyt tieheni.
Heh! Kun äiskä häippäsi näkyvistä, kiipesin takaisin! Kun se tuli takaisin se oli vielä vihaisempi ja sain vielä enemmän vettä naamalleni.. En sitten sen jälkeen ole uskaltautunut sen laatikon lähelle tai saati päälle.. Enkä edes ymmärrä miksi äiskä pitää syötävää tuollalailla laatikossa ja kun en vielä saa syödä niitä! Entisessä kodissani ne juoksentelivat vapaana luonnossa ja niitä sai vapaasti ottaa kiinni ja syödä.

Iskä on ollut aika ilkeä välillä.. Sillä on semmoinen nopea juttu, mikä menee maata pitkin nopeasti ja iskä ohjaa sitä toisaalta. Sanovat sitä kauko-ohjattavaksi autoksi... Vähän turhan hieno sana minulle.. No joka tapauksessa iskä sitten laittoi sen jahtaamaan minua ja nyt en yhtään tykkää siitä kapistuksesta ja kierrän sen kaukaa..

Jos en ole pahojani tekemässä tai kiusaamassa äiskää tai iskää (äiskä suivaantuu kyllä herkemmin kuin iskä) leikin itsekseni ja joskus villiinnyn juoksemaan ympäri kämppää hirveällä vauhdilla, siinä onkin äiskällä naurussa pitelemistä. Jos en jaksa riehua tai syödä, käperryn äiskän syliin tai pehmeälle tuolille nukkumaan. Saatan myös vaania Nelliä, se ei oikein tykkää minusta vielä, joten se sähisee vain takaisin minun toilailluilleni tai jos menen liian lähelle. Kyllä me pian varmaan ollaan hyviä kavereita!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.