IRC-Galleria

Privilegio

Privilegio

seuraamalla antamiani ohjeita onnistutte varmasti.

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Kaikki ne, jotka Isä minulle antaa, tulevat minun luokseni, ja sitä, joka luokseni tulee, minä en aja pois. Enhän minä ole tullut taivaasta tekemään oman tahtoni mukaan, vaan täyttämään lähettäjäni tahdon. Ja lähettäjäni tahto on, etten minä anna yhdenkään niistä, jotka hän on uskonut haltuuni, joutua hukkaan, vaan viimeisenä päivänä herätän heidät kaikki. Minun Isäni tahtoo, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on ikuinen elämä. Viimeisenä päivänä minä herätän hänet. (Joh. 6:37-40)

Vietämme “Halloween” juhlaa, mutta moniko tietää, mistä juhla on lähtöisin ja miksi sitä vietettiin?

Halloween pohjautuu kelttiläisten kulttuurien syksyllä vietettyyn uuden vuoden juhlaan “Samhaihin”. Samhainin aikaan aaveiden uskottiin voivan sekaantua ihmisten elämään, koska silloin vuoden aikana menehtyneiden sielut matkasivat kuolleiden asuinsijoille. Ihmiset uhrasivat yhdessä ruokaa ja eläimiä sekä sytyttivät suuria tulia kunnioittaakseen ja auttaakseen kuolleiden vaellusta.

Kristinuskon levitessä lähetystyötekijöitä kehoitettiin sulauttamaan kristittyjä tapoja pakanallisiin juhliin niiden kieltämisen sijasta. Niinpä tämäkin pakanallinen juhla korvattiin kristinuskon marttyyreille omistetulla juhlalla. Paavi Gregorius III siirsi toukokuun 13. päivänä vietetyn Neitsyt Marian ja Marttyyrien muistopäivän lokakuun 31. päiväksi 800 luvulla. Irlannissa tämä päivä sai nimen “All Hallows Eve”, eli “Kaikkien Pyhien Yö”. Marraskuun 1. päivä oli varsinainen juhlapäivä “All Saints Day” (All Hallows Day), “Pyhien Päivä”.

Halloweeniä on vietetty Euroopassa vanhastaan Kelttiläisen perinteen vaikuttamissa anglosaksisissa maissa, kuten Englannissa, Skotlannissa ja Irlannissa. Yhdysvaltoihin juhlan toivat irlantilaiset ja skotlantilaiset siirtolaiset.

Monet kirkot suhtautuvat Halloweenin viettoon äärimmäisen kielteisesti sen pakanallisten elementtien vuoksi.

Meillä Suomessa ei juuri monikaan vietä Halloweenia, mutta “Pyhien Päivää” vietämme. Silloin muistamme poisnukkuneita omaisiamme ja lähimmäisiämme. Silloin sytytämme heidän haudoilleen kynttilöitä ja viemme kukkatervehdyksiä.

Me kristityt uskomme, että meitä ohjaa ja suojelee meidän Jumalamme. Hän on meidän kanssamme aina ja kaikkialla. Meillä on Hänessä ylösnousemuksen toivo!

Minne voisin mennä sinun henkesi ulottuvilta, minne voisin paeta sinun edestäsi? Vaikka nousisin taivaaseen, sinä olet siellä, vaikka tekisin vuoteeni tuonelaan, sielläkin sinä olet. Vaikka nousisin lentoon aamuruskon siivin tai muuttaisin merten taa, sielläkin sinä minua ohjaat, talutat väkevällä kädelläsi. Vaikka sanoisin: "Nyt olen pimeyden kätköissä, yö peittää päivän valon", sinulle ei pimeys ole pimeää, vaan yö on sinulle kuin päivänpaiste, pimeys kuin kirkas valo. (Ps. 139:7-12)

Me voimme luottaa siihen, että kuolemalla ei ole viimeistä sanaa, vaan Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus ristinkuolemallaan Golgatalla kärsi meidän puolestamme syntiemme rangaistuksen ja siksi meillä on ikuinen elämä.

Me tiedämme, että vaikka tämä meidän maallinen telttamajamme puretaankin, Jumalalla on taivaassa meitä varten ikuinen asunto, joka ei ole ihmiskätten työtä. Täällä ollessamme me huokailemme ja kaipaamme päästä pukeutumaan taivaalliseen asuumme, sillä sitten kun olemme pukeutuneet siihen, emme jää alastomiksi. Me, jotka vielä asumme tässä majassamme, huokailemme ahdistuneina. Emme haluaisi riisuutua vaan pukeutua uuteen asuun, niin että elämä kätkisi sisäänsä sen, mikä on kuolevaista. (2. Kor. 5:1-4)

Meidän Herramme Jeesus nousi ylös taivaaseen valmistelemaan meille asuntoa sinne.

Juuri tähän Jumala on valmistanut meidät, ja vakuudeksi hän on antanut meille Hengen. Olemme siis aina turvallisella mielellä, vaikka tiedämmekin, että niin kauan kuin tämä ruumis on kotimme, olemme poissa Herran luota. Mehän elämme uskon varassa, emme näkemisen. (2. Kor. 5:5-7)

Me voimme olla turvallisin mielin. Ylösnousemuksen toivo avaa meille tien Jumalan kirkkauteen. Siellä meillä on ikuinen asunto Hänen luonaan. Siellä ei ole sairautta, kärsimystä eikä kurjuutta.

Mutta mielemme on turvallinen, vaikka haluaisimmekin muuttaa pois ruumiistamme, kotiin Herran luo. Siksi myös pyrimme noudattamaan hänen mieltään, olimmepa jo perillä hänen luonaan tai vielä sieltä poissa. Meidän kaikkien on tultava Kristuksen tuomioistuimen eteen, jotta kukin saisi sen mukaan, mitä ajallisessa elämässään on tehnyt, hyvää tai pahaa. (2. Kor. 5:8-12)

Ylistäkää ja kiittäkää Herraa!

Lähde:

Pastori Jorma Kuusijärvi, 31.10.2009


Kuvassa vasemmistolaisen hapatuksen vallassa olevan Kunnon Elämä (KE) Ry:n mielenosoittajia.


Suomessa vietettin lauantaina 17.10. asunnottomien yötä, joka on osa YK:n julistamaa kansainvälistä köyhyyden ja syrjäytymisen vastaista päivää. Asunnottomien yö - kansalaisliike järjestää samannimisen tapahtuman valtakunnanlaajuisesti tänä vuonna jo yhdennentoista (11.) kerran. Tapahtuma järjestetään edellisvuosien tapaan yhteistyössä mm. Vailla vakinaista asuntoa Ry:n kanssa. Kansalaistapahtumia on etenkin suurissa kaupungeissa.Tästä linkistä pääset suoraan Asunnottomien yö - kansalaisliikkeen sivustolle:http://www.asunnottomienyo.fi/

On suuri kansallinen häpeä ja suoranainen rikos köyhää ja unohdettua sinivalkoista kansaamme kohtaan, että jo sääolosuhteiltaankin vaativassa isänmaassamme, Suomessa, on niinkin paljon kuin vajaat 10 000 (arvio) tavalla tai toisella täysin asunnottomaksi luokiteltavaa henkilöä!

Asunnottomien sankkenevassa joukossa en ole vielä koskaan nähnyt monikulttuurisuuden mukanaan tuomaa rikastuttavaa vaikutusta, vaan kaikki asunnottomuuden kurimukseen joutuneet ovat olleet "sinivalkoisia". Sinivalkoisessa isänmaassamme kuolee vuosittain oman maamme hätää kärsiviä kansalaisia nälkään ja pakkaseen, siksi ei ole paljon vaadittu itse kultakaan meiltä isänmaalliselta suomalaiselta, että näin edes kerran vuodessa muistamme hätää kärsivää omaa kansaamme!

Olen itsekin ollut vakavasti asunnoton kolmeen eri otteeseen elämässäni, joten kirjoittaessani asunnottomuudesta, kirjoitan sen varmasti osittain omalla kokemuksella. Vielä tänäkin päivänä asunnottomuuden minuun jättämät suoranaiset haavat ja jo umpeutumaan ehtineet arvetkin ovat niin voimakkaita ja syviä, etten halua mennä asunnottomuuteni aiheuttamiin tekijöihin tässä yhteydessä tämän enempää, mutta esimerkiksi minunkin kohdallani pätee se yleistä mielipidettä ja tietämystä voimakkaasti vastaankääntyvä hypoteesi, että runsas alkoholinkäyttö oli pikemminkin asunnottomuuden seurausta kuin sen syy. Itse olen lähtöisin köyhistä ja vaatimattomista olosuhteista ja lähdin maailmalle -tosin lastenkotiin- jo viisi vuotiaana. Tämän jälkeen vietin mm. parhaimman nuoruuteni kasvatuskodissa Utajärvellä, josta karattuani sitten päädyin nuorisokotiin Ouluun Höyhtyälle.

Mikään poliittinen intohimo tai vedätys ei todellakaan minua, eikä koko SKS-kansanliikettä, saa ottamaan kantaa asunnottomuuteen, koska juuri asunnottomat edustavat monesti sitä kaikkein syrjäytyneintä ja puoluepolitiikkaan väsyneintä kansankerrosta, joka ei äänestyskopille jaksa vaivautua. Tämähän on ymmärrettävää jo siinäkin valossa, että jo se seikka, että ei omista voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta voi estää yleisissä vaaleissa äänestämisen kokonaan.

Myös wikipediassa on asunnottomuutta käsitelty suhteellisen asiantuntevasti, tosin arviot asunnottomien määrästä ovat rutkasti alakanttiin:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Asunnottomuus

Supisuomalaisen asunnottomuuden historiaan liittyy myös merkittävänä korjaavana tekijänä asunnottomuuden ohella yleiseen syrjäytyneisyyteenkin huomionsa kiinnittänyt vasemmistolaisen hapatuksen vallassa ollut "Marraskuun liike":

http://fi.wikipedia.org/wiki/Marraskuun_liike


Wikipediassakin annetaan harhaanjohtavasti ymmärtää, että asunnottomuus olisi vähenemässä. Totuus on kuitenkin täysin päinvastainen, eikä sitä paranna ollenkaan nyt käsillä oleva vakava taloudellinen tilanteemme ja toisaalta ylimääräisten asunnontarvitsijoiden, siis maahanmuuttajien, invaasio sinivalkoista kansaamme kohtaan! Vuokra-asuntojen lisääntyvään tarpeeseen ei ole pystytty, eikä pystytä tulevaisuudessakaan, ilman erityistoimenpiteitä vastaamaan mitenkään. Lisäksi muunkinlainen sosiaalinen syrjäytyminen, mikä on osittain jo kohdannutkin meitä, mutta tulee vielä vuoden loppua kohti yhä pahenemaan, on omiaan vain kiihdyttämään vakavaa asunnottomuuttakin.

Todellisuudessa ei ole olemassa minkäänlaisia viitteitä asunnottomuuden vähenemisestä, mutta väistämättömän päinvastaisen tulevaisuuden kehityskulun huomaa jo korvien välistä vaatimattommammillakin ainesosilla varustettu ihminen. Laitospaikkoja niin vanki-, mielenterveys- kuin päihdepuolellakin pyritään kaikkien käytettävissä olevien keinojen ja mahdollisuuksien mukaisesti vähentämään, myös nuorten laitoskuntoutuksesta tulee periaatteessa joka vuosi kasvava määrä uusia asunnontarvitsijoita. Kaikkein merkittävintä lisäystä oman syrjäytyneen kansamme hädänalaisten joukkojen lisäksi tuleville vuokra-asuntomarkkinoille edustavat tietysti maahanmuuttajat kaikissa eri muodoissaan käsittäen niin elintasorikolliset, sosiaalisaalistajat kuin työperäisetkin maahanmuuttajat.

Itse asunnottomuuden vakavasti moneen otteeseen kokeneena olen valmis luovuttamaan sieluni, sydämeni ja vaikka koko maanpäällisen elämäni sen ihanteellisen päämäärän puolesta, että yhdenkään kansamme lapsen ei tarvitse tulevaisuudessa kohdata omassa sinivalkoisessa isänmaassamme vakavaa syrjäytymistä ja asunnottomuutta, jota nykyisin vallitseva väärämielisen globalisaation ja multikultturismin ihannointi ja palvonta ovat tulevaisuudessakin vain omiaan lisäämään merkittävästi!


Kansakuntaamme uhkaa väärämielisen globalisaation aiheuttama ennennäkemättömän raskas, vaikea ja vaarallinen, länsimaisen kulttuurin totaaliseen murtamiseen pyrkivä kulttuurinen uhka, joka ilmenee henkisesti uskontona.

Sen lisäksi, että saatamme tulevaisuudessa joutua taistelemaan tätä uhkaa vastaan fyysisin asein, tulee meidän varustautua sitä vastaan ennenkaikkea henkisesti ja jopa hengellisesti. Aikaa islamin lyömiseksi on vähän - kompromisseille sitä ei ole ollenkaan! Muistakaa sanani!Julkaisen tässä nyt 10 lyhyttä ohjetta ennenkaikkea henkiseen ja hengelliseen taisteluun kulttuurillista ja hengellistä vihollistamme vastaan.


1. Älkää koskaan aliarvioiko vihollista! Lähes poikkeuksetta vihollisella on olemassa salaisia voimavaroja ja tiedostamattomiamme resursseja.

2. Muistakaa hiljaisuus ja vaikeneminen. Älkää vasikoiko, sillä se on petturuutta, jonka palkka on kuolema. Älkää myöskään huolimattomasti vahingossakaan levittäkö salaista tietoa vihollisten käsiin.

3. Hillitkää tunteene ja intohimonne ja pyrkikää voittamaan ja murtamaan ne rationaalisella suhteellisuudentajun ja järjen käytöllä. Vihollinen on brutaali ja pyrkii käyttämään tunne-elämämme heikkouksia hyväkseen.

4. Pitäkää hyvää huolta fyysisestä ja psyykkisestä kunnostanne. Terve sielu terveessä ruumiissa!

5. Opetelkaa naamioitumaan hyvin, niin että olemukseltanne tarpeen tullessa aivan sulaudutte vihollisen joukkoihin.

6. Opetelkaa valehtelemaan viholliselle hyvin päin naamaa. Ystävälle ei valehdella koskaan, mutta viholliselle saa valehdella vaikka aina. Muistakaa, että myös vihollinen valehtelee, joten älkää uskoko mitään, ennenkuin (varmistetusti tai todistetusti) itse näette sen.

7. Opetelkaa valvomaan niin henkisesti kuin fyysisestikin, sillä vihollinen iskee heikoimmalla hetkellä heikoimpaan kohtaan.

8. Luopukaa materialismista kokonaan. Vaikka menettäisitte kaiken maallisen omaisuutenne, henkisen maineenne ja kunnianne, muistakaa että ne ovat toisarvoisia Asiamme tärkeyteen nähden.

9. Tietäkää olevanne äärimmäisen oikeassa. Jos epäilette hetkeäkään Asiamme oikeutusta ja täten petätte itseänne, ette voi olla luotettavia taistelijoita.

10. Antakaa uskovaisten (kristittyjen) tehdä se, mikä heille kuuluukin, sillä islam on vihollinen sekä kulttuurillisesti, että uskonnollisesti (rukousrintamat, henkinen lohdutus ja tukeminen, puhelinpäivystykset...)

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua en halua olla kuulemassa yhtäkään kitisijää, joka valittaa henkisen valmentautumisen puutetta.

http://komentaja.vuodatus.net/

REHELLISYYS TOI SAKKOJA MÄENPÄÄLLE!Keskiviikko 18.03.2009 16:17

Eilen tuomittiin pitkän linjan kunnallispoliitikko Olavi Mäenpää sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Lainaan tähän tekstiä Olavin omasta blogista, johon pääsee jutun alla olevasta linkistä!

Olavi Mäenpää blogissaan:

Vaikka valtakunnansyyttäjä Kalske ja kiihoittamisjuttuni alullepanija Mikko Puumalainen saivat arvattavasti tämänpäiväisestä Helsingin käräjäoikeuden langettavasta tuomiostani erektion, ei heidän pidä luulla, että orgasmi olisi vielä lähelläkään. Suuri enemmistö suomalaisista ei nimittäin heidän kiihoittumistaan hyväksy. Tulenkin valittamaan tuomiosta hovioikeuteen, jossa luonnollisesti vaadin suullista käsittelyä.


Valitettavasti Suomi on hiljaa luisunut tilanteeseen, ettei ennen ylpeilyn aiheena olleesta sananvapaudesta ole rippeitäkään jäljellä. Ei ole kaukana hetki, kun joudumme teippaamaan yöksi suumme kiinni, jottei unissa puhuisi totuuksia esim. rikoksiin syyllistyneistä maahanmuuttajista. Aviopuoliso voi nimittäin sinut ilmiantaa ja tuomio tulee - takuuvarmasti! Suun teippaaminenkaan ei kohta riitä, sillä pian olemme niin syvällä humanismin suossa, että pelkkä ajatuskin riittää tuomitsemiseen. Rikoslain "kiihottamispykälä" antaa siihen jo mahdollisuuden.

Toivoisinkin jonkun oikeusoppineen tutkivan ja antavan syvällisen analyysin, kuinka on mahdollista, että syyttäjät johtavat näissä kiihoitusoikeudenkäynneissä 100 - 0?

Jäämme odottamaan seuraavana Halla-Ahon vuorenvarmasti saamaa syytettä ja tuomiota. Vaikka en kovin suurta arvoa hänelle annakaan, niin siitä huolimatta käy hieman häntä sääliksi. Totuuksien politiikka on kovaa leikkiä. Jo nyt on ollut merkkejä ettei Halla-Ahon kantti kauan kestä.

EU-ehdokkuuden löysässä hirressä roikkuminenkin on taatusti häntä osaltaan syönyt. Lasten leikkiä oli ajat, jolloin hän sivuillaan kehotti turkulaisia olemaan antamatta minulle ääntään vaaleissa. Tai, kun hän puhelimessa lyömämme "kättäpäälle" sopimuksen jälkeenkin jatkoi edelleen tekaistujen "kolehtijuttujensa" kirjoittelua. Sen verran hänestä sentään löytyi miestä, että maksoi reilusti häviämänsä 10 euron vedon.

Arvoisat lukijat! Älkää missään nimessä sekoittako allekirjoittanutta perussuomalaisiin. Perussuomalaiset - Timo Soinin johdolla - yrittävät harhauttaa Teitä teeskennellyllä isänmaallisuudellaan. Todellisuudessa heillä ei ole tiukan paikan tullen rohkeutta puolustaa suomalaisuutta. Heistä esimerkkinä olkoon Turun kaupunginvaltuutettu Maria Lohela. Hänellä ei ole ollut rohkeutta nostaa esille harjoitettavan maahanmuuttajapolitiikan epäkohtia, vaikka mahdollisuuksia pidetyissä kokouksissa olisi ollut. Viimeisessäkin kokouksessa jäin mielipiteineni yksin. Ainoassa koko kevään aikana käyttämässään 2-3 min. puheenvuorossa hän yritti selittää jotain Itämeren suojelusta.Olavi Mäenpää


Olavi Mäenpään rehellisestä taistelusta suomalaisuuden ja suomalaisten puolesta enemmän mm. täältä:

http://olavimaenpaa.blogspot.com/

SINIVALKOINEN VAPAUS - 10 TEESIÄ!Tiistai 17.03.2009 17:51

Sinivalkoinen vapaus ei ole mikään relevantti olemassa oleva agenda, vaan se on ihanteellinen tavoite ja päämäärä, johon päästään kovalla työllä ja taistelulla, jopa tarvittavia uhrauksia tehden ja taistelussa tappioita kärsien. Siksi hallittu fanaattisuuskin on tarpeen, jotta vihollinen on lopulta ymmärtävä, että meitä ei voi murskata kuin marssimalla kuolleitten ruumiittemme ylitse!


SINIVALKOINEN SUOMI ON:

1. Vapaa EU:n riistovallasta.

2. Vapaa Islamin orjuudesta ja rikoksista, sekä rikosten keskiaikaisista tuomioista (kunniamurhat, lapsiavioliitot, halal-teurastus, kivitystuomiot jne.)

3. Vapaa hallitsemattoman globalisaation aiheuttamista ongelmista (vieraiden kulttuurien invaasio, rasismi, kansainvälinen rikollisuus, oman köyhällistömme sortaminen)

4. Vapaa kunnioittamaan isänmaamme marttyyreja, jotka lunastivat kansamme itsenäisyyden verellä, sekä kansallisen yhteisvastuun hengessä tukemaan yhä elossa olevia veteraanejamme.

5. Vapaa keinotekoisesta luokkavihasta.

6. Vapaa mielipide- ja mediakontrollista, sekä sanan tai mielipiteen ilmaisemisen oikeuden rajoittamisesta tai tukahduttamisesta.

7. Vapaa luonnonraiskauksesta ja eläinrääkkäyksestä.

8. Vapaa rahanvallasta, velkavankeudesta ja riistokapitalismista.

9. Vapaa sotilasliittoutumista (NATO).

10. Vapaa korruptiosta, byrokratiasta sekä kaikkinaisesta hallinto- ja virkakoneiston sekä oligarkisten monopolien, konsernien, kartellien ja muiden auktoriteettien mielivallasta ja väärinkäytöksistä.

SINIVALKOINEN ISÄNMAA KUTSUU SINUA TERVEESEEN TAISTELUUN KANSAMME PELASTAMISEKSI:

http://komentaja.blogspot.com/

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/

- JOKAINEN TAISTELIJA ON ARVOKAS -

VIVAN LOS MONTONEROS!Torstai 26.02.2009 17:02

Llegó la hora. Llegó ya, compañeros,
la larga guerra por la liberación.
Patria en cenizas, patria del hombre nuevo.
Nació una noche de pueblo montonero.
Fecundó en tierra y ardió en revolución.

Es montonero, es grito, es peronismo.
Es la esperanza. Tenemos que luchar.
Es montonero, es pueblo, es el camino.
Perón o muerte. Socialismo nacional!

Mi tierra en armas, mi tierra montonera,
pondrá su pecho al yanki imperialista
y será patria de obreros peronistas.

Es montonero, es grito, es peronismo.
Es la esperanza, tenemos que luchar.
Es montonero, es pueblo, es el camino.
Perón o muerte. Socialismo nacional!

Somos la sangre de aquéllos compañeros
ya derramada que el pueblo no ha olvidado.
Libres o muertos pero jamás esclavos.

Es montonero, es grito, es peronismo.
Es la esperanza. Tenemos que luchar.
Es montonero, es pueblo, es el camino.
Perón o muerte. Socialismo nacional!

MONTONEROS CARAJO!

VIVA LA PATRIA.

http://www.youtube.com/watch?v=1Ss23A8_2JE

LÄHIÖIDEMME ARMEIJAT NOUSEVAT!Sunnuntai 14.12.2008 11:43

"Toiston merkitystä ei voi koskaan liikaa alleviivata" - Kai Michael Aalto
Suomen lähiöissä kytee aikapommi, jonka laukeaminen on osittain suorassa suhteessa maahanmuuttajien integroimisen epäonnistumiseen kantaväestöömme. Suomalaisen kantaväestön köyhyys ja kaikkinainen sosiaalinen syrjäytyminen ovat suomalaisten kompaktilähiöiden perustavanlaatuisia ongelmia. Köyhyyden rajaksi tällä hetkellä määrittelisin bruttotuloina esim. yksinasuvalla 900e kuussa. Väestömme suhteellisen köyhyyden on todettu Suomessa olevan n. 11 % (2007).

Suomessa sosiaalietuisuuksia on 1990-luvun lamasta lähtien voimakkaasti karsittu ja indeksikorotuksia jätetty tekemättä. Lähiöissämme etenkin kasvukeskuksissa tämä on vaikeuttanut huomattavasti köyhien toimeentuloa johtaen mm. leipäjonoihin, psykososiaalisten ongelmavyyhtien lisääntymiseen ja huumausaine- sekä päihdeongelmien lisääntymiseen ja yleensäkin kaikenlaisen yhteiskunnallisen fyysisen ja psyykkisen pahoinvoinnin kasvamiseen. On ollut havaittavissa jopa myös niin sanottua akanvirta-ilmiötä, jossa väestö muuttaa paremman elämän ja halvempien kustannusten toivossa takaisin maaseudulle.

Lähiöidemme oman suomalaisen kantaväestön kurjallistuminen entisestään on ollut omiaan aiheuttamaan katkeruutta kantaväestön keskuudessa, kun samoista sosiaalietuisuuksista on nyt samoissa elinolosuhteissa ja asuntoalueilla taistelemassa kulttuuriltaan -aina uskontoa myöten- nyt täysin vieras maahanmuuttajien yhä lisääntyvä sankka joukko.

Kulttuurien yhteentörmäys on ilmanmuuta väistämätöntä, kun esim. kaksi niinkin erilaista kulttuuria kuin islam ja pohjoismaiseen kristillisyyteemme rakentuva valtakulttuurimme kohtaavat. Juuri kun me suomalaiset olemme yrittäneet tottua hyväksymään romanikulttuurin välttämätömät "salaisuudet", tulee nyt yhä kovempia paineita: sharia-laki kokonaisuudessaan, ympärileikkaukset, halal-teurastukset, naisten hunnutus ja muukin aivan käsittämätön alistaminen, unohtamatta sitä, että jokaiselle todelliselle muslimille uskossaan vankkumaton kristitty on koiran veroinen.

Eduskuntavaaleissa 2003 lähiöiden armeijat nousivat ensi kerran vastarintaan Helsingissä Perussuomalaisten listoilla olleen Tony Halmeen rohkeiden,rehellisten, ryhdikkäiden ja pelottomien omaa kansaamme puolustavien retoristen lausuntojen ja kokonaisvaltaisen esiintymisen johdosta. Tohtori Jussi Halla-aho yritti epäonnistuneesti ottaa Tonyn manttelinperijän paikan, muttei onnistunut -minun käsittääkseni lähinnä siksi, ettei hän ymmärtänyt tavallisen köyhän ja unohdetun kansan merkitystä maahanmuuttokriittisessä taistelussaan. Eikä tohtori Halla-aho tulekaan menestymään niin kauan, kun hän ylenkatsoo yhtäkään lähiöiden syrjäytynyttä oman kansamme hädänalaiseen väestönosaan kuuluvaa yksilöä.

Ongelma on yksinkertaisesti aina ollut ja tulee aina olemaan se, kuinka lähiöidemme köyhän, unohdetun ja vähäosaisen kansanosan armeijat saadaan aktivoitua liikkeelle, nyt ensitilassa äänestämään. Sillä lähiöiden armeijoiden nousun tai tuhon myötä omakin suomalaiskansallinen kulttuurimme tulee ennenpitkään nousemaan tai kaatumaan. Enää ei ole varaa kompromisseihin!

Turku on Suomessa toistaiseksi ainoa kaupunki, jossa lähiöiden potentiaaliset äänestäjät on saatu liikkeelle aina 1990-luvun alusta lähtien. Suomen Kansan Sinivalkoisten (SKS) puheenjohtaja Olavi Mäenpää lyö vaalit toisiensa jälkeen - varsinkin kunnallisvaaleissa - henkilökohtaisilla äänimäärillä jopa istuvat kansanedustajat ja ministerit. Valitettavasti hänen kannatuksensa ei vielä toistaiseksi ole riittänyt kansanedustajanpaikkaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »