IRC-Galleria

Proximax

Proximax

Wonderful Humanbeings

Selaa blogimerkintöjä

Tahdon sinutTorstai 25.06.2009 23:46

... oi ihana kommentointiominaisuus. kaipaan... on ikävä. tulethan takaisin?
1. Onko sinulla kaulakorua jossa on nimesin ensimmäinen kirjain?

- ei ole. henkilötunnus kyllä löytyy, joten se on melkein sama :P2. Millainen fiilis vallitsee kappaleessa jonka kuuntelit viimeksi?

- Lauri Tähkä ja veronkeruu: rakasta rintani ruhjeille. Taas näitä media playerin inhokkeja jotka sufflella lyö naamalle ku märkä sukka. ei herätä tämä biisi mussa oikein mitään tunteita, muuta kuin haukotuksen. (Laurilla on kyllä hyviäkin biisejä, joissa on tunnetta.. mut tää ei osu maaliin)3. Millaisissa tilanteissa jännität ja miksi?

- Jännitän aikalailla kaikkea uutta... tosin sitten kun pääsen itse toimeen niin jännitys katoaa ja hoidan homman kotiin itsevarmalla otteella. Jos minut nostaa jonnekkin korkealle josta on mahdollista tippua (tai esim joku paikka joka heiluu, korkealla... ja sieltä voi tippua) ni oon kyllä niin laskemassa kymmeneen ja jokainen liike vaatii oman ponnistuksensa. Ehkä ainoa asia maailmassa jota oikeasti pelkään.4. Millainen sisustus viehättää sinua?

-mä oon aika paska sisustaja. sen huomaa ku kattoo mun kämppää :P mut jos saisin ylettömän kasan rahaa niin panostaisin ehkä valkoiseen ja vihreään väriin... silleen että valkoinen olis vallitseva väri. Miellyttäis mun silmää. pehmeät, pyöreät muodot... tahdon elää munankuoressa. eiku.5. Jos seurustelet miten suhteenne voi tällä hetkellä?

- sinkku olen6. Kaunein sukunimi joka olet koskaan kuullut?

- harvemmin edes muistan ihmisten nimiä. :D7. Mitkä asiat herättävät sinussa helliä tunteita?

- se kun joku sanoo jotain semmosta kaunista... kertoo että välittää jne. erityisesti moinen joskus yön pikkutunneilla saa meikän ihan tunnekuohun valtaan :P8. Mitä asiaa et tajua, vaikka muiden mielestä se on ihan loogista?

- ylitsevuotava röökin poltto ja humalahakuinen juominen. kumpaakaan en katso pahalla, enkä tuomitse... mutta ymmärränkö? no en.9. Käytätkö urheillessasi merkkivaatteita vai käyvätkö vanhat vaatteet liikuntaan?

- vanhoja vaatteita käytän useimmiten muutenkin. kunhan ne on suht siistit... en oo merkkisnobi... kunhan vaatteet on kivat ni käytän niitä.10. Mitä kaikkea lompakostasi löytyy?

- ei siellä kai mitään ole.... kai. ehkä saattaa olla kolikoita.11. Missä mielestäsi menee terveen mustasukkaisuuden raja?

- luokittelisin sen näin, että siinä vaiheessa kun rupeaa inhoamaan ja vihaamaan muita ihmisiä niin on ylittänyt sen rajan. se on normaalia jos ottaa vähän kisaa toisen ihmisen kanssa ja todistaa omalle kumppanilleen olevansa itsekin hyvä saalis (edelleen)... mutta jos rupeaa puremaan hammasta ja inhoamaan toista ihmistä sen takia että kokee sen uhkana... voi katsoa peiliin. Jos olet niin perseestä ettet riitä kumppanillesi... miksi seurustelet? Itsestään pitää olla ylpeä... ja pitää osata luottaa sekä itseensä että kumppaniinsa.12. Mitä uutta ruokalajia yritit valmistaa viimeksi? Onnistuitko siinä?

- mokkapalat tais olla uusin villitys. siitäki on kyl jo pari kuukautta.13. Kuinka korkealta uskallat hypätä uima-altaaseen?

- 5m tämän hetken ennätys. senkin tekemiseen meni ehkä kymmenen minuuttia reunalla seisoskellen ja mietiskellen :D mut äkkiäkös sieltä alas pääs ku lopulta vetäs vaan henkeä ja astu eteenpäin XD14. Mikä vaate ei sovi sinun vartalotyypillesi ja miksi?

-ööö... en tiedä. en oo kohdannu semmosta vaatetta joka ei näyttäis mun päällä siltä miltä sen kuuluuki näyttää. eriasia tietysti haluanko näyttää siltä (esim räppäristyle ei oo mun juttu)15. Haluatko seurustella vakavasti vai tapailla vapaasti kiinnostavia ihmisiä? Miksi?

-oon oikeestaan aina tapaillu uusia ihmisiä. silloinkin kun seurustelin oli kova hinku tutustua uusiin kavereihin. tuskin se koskaan loppuu tuo into... mä vaan pidän ihmisistä. Viime suhteet on kyllä tosin menny aika penkin alle, osin siksi etten oikein tienny mitä tahdon edes siltä suhteelta... nyt ku oon taas sinkkuna ollu ni oon kyllä täysillä nauttinu vapaudestani... ja on tullu koettua kaikenlaista mitä suhteessa ollessa ei voinut harrastaa. Tulipa ainaki koitettua... vaikken siitä mitään ihan hirveitä irti saanutkaan.. mut ei ainakaan tarvi miettiä et millaista olisi "seikkailla".
Suhteista aina oppii itsestään kaikkea uutta.. ja tiedän virheeni joita olen tehnyt.. ja aion vastaisuudessa välttää niitä. Mitään traumoja mulla ei enää suhteiden suhteen ole... kaikki on päässäni selvitetty... joten jos vastaan tulee ihminen jonka kanssa homma kunnolla klikkaa ni en kyllä uutta suhdettakaan pahalla katsoisi. Vastaisuudessa aion kyllä tutustua tämmöiseen ihmiseen kunnolla enkä ryntää kuin härkä kohti punaista vaatetta... tutustuminen on muutenkin mielestäni yksi suhteen parhaista vaiheista... se on jännää ja kivaa... joten miksipä se ei voisi kestää vähän pidempään kuin aiemmin :D16. Onko kukaan koskaan myöntänyt olevansa sinulle kateellinen?

- on. aika monikin. tosin eri asioista. jotkut ihannoi sitä että pidän hauskaa selvinpäin. jotkut ihanni sitä että uskallan lähteä kokeilemaan jotain uutta spontaania, mitä kaikki ei uskaltais/haluais lähteä tekemään.... onhan noita.17. Uskotko että yksinäiset ihmiset ovat inhottavia, kun kukaan ei halua olla heidän kanssaan?

- en. elleivät itse tee itsestään inhottavia omilla kuvitelmillaan. henkilökohtaisesti en voi sietää ihmisiä jotka morkkaavat itseään päivästä toiseen vaikka niille sanoisi mitä... ei ihme jos ovat yksinäisiä, kun eivät itsekään usko ansaitsevansa toisten seuraa... mutta ei se niistä inhottavia tee... se tekee heistä vain vaikeita :P18. Mistä tekemästäsi asiasta olet kaikkein ylpein? Miksi?

- se on varmaan skotlannin reissu. lähes 200km kävellen... ruoka maastossa keitellen... teltassa yöpyen. join lähteistä, peseydyin jääpurossa vuoren rinteellä. Se oli elämää... nautin siitä suunnattomasti. ja ne maisemat... vaikea uskoa että tuli käytyä.
Toinen asia joka teki hyvän mielen oli kun erään ihmisen kiskoin vaikeasta masennuksesta kolmen vuoden taistelulla.... tosin hänellä itsellään oli siinä suurin valta asiaan... mutta hän monesti sanoi ettei olis selvinny ilman että oisin ollu päivästä toiseen jatkuvana tukena ja turvana.19. Ovatko miehet kommentoineen pukeutumistasti, miten?

- eivät kai. yleensä kukaan ei juurikaan kommentoi mua :D20. Mitä ajattelet jos näet jonkun minihameessa, 20 asteen pakkasessa?

- naurahdan. onpas tolla kylmä... mut oma vikansa kun juoksee ulkona kalsareissa.21. Mikä saa sykkeesi kohoamaan?

- vauhti ja vaaralliset tilanteet :P tai sänkypaini. XD22. Mitä teet jos kesken keskutelun syntyy hiljainen hetki?

- nautin tilanteesta suunnattomasti. olen ehkä vähän sadisti... mutta koska itse tykkään olla hiljaa ja tarkkailla ihmisiä, mulle on suunnatonta hupia katsoa kuinka toinen pyörii ja vääntelehtii keksimättä mitään sanottavaa. itse pidän noissa tilanteissa pokkani aina loistavasti... rentoudun ja nautin :D23. Tietävätkö kaverisi oletko neitsyt vai et?

- jossain vaiheessa mun siveellisyys vaan romahti. aika monet on jopa kuvitellu että koska puhun niinkuin puhun että mulla olis ollu moniakin seksikumppaneita. todellisuus ei kuitenkaan tässä tapauksessa ole tarua ihmeellisempää :P yhdellä kädellä laskettavissa ovat.. ja hyvä näin.24. Pidätkö stringejä vai etkö voi sietää niitä ja miksi?

- en pidä :D mutta pidän kyllä niistä naisten päällä.25. Mikä on järkyttävin kuulemasi iskurepliikki? Toimiko se?

- tyttö: "moi, onks sulla tyttöystävää?"
minä: "on"
tyttö: "onks se täällä?"
minä: 'O.o26. Mainitse yksi hetki joka jäi viime vuodesta mieleesi?

- Larryn kanssa paistettiin pitsaa27. Ärsyttääkö joku julkisuudenhenkilö sinua? Kuka ja miksi?
- rakas pääministerimme. mua ei kiinnosta hänen yksityiselämänsä, mutta mua ärsyttää aivan saakelisti se, että hän puhuu aivan uskomatonta paskaa... ei kaikkia voi miellyttää... eikä pidäkkään... jos koittaa nuoleskella joka suuntaan ei kohta kukaan susta tykkää. matille kävi näin.

28. Harrastatko riittävästi liikuntaa?
-mielestäni kyllä... enemmänkin vois kyllä harrastaa.

29. Oletko juonut koskaan niin paljoa alkoholia, että sammuit?
- en oo koskaan ollu kännissä

30. Antavatko vanhempasi sinun järjestää bileitä kotona?
- en koskaan saanut. täällä olen kyllä järjestänytkin yhdet... :D

31. Mitä tilasit Internetistä viimeksi, jos tilaat?
- varmaan joku tietokoneen osa äiskälle

32. Mitä kiusausta sinun on vaikea vastustaa?
- jos ostan karkkia tai suklaata, se menee yhdessä illassa.. teinpä mitä tahansa

33. Onko sinua koskaan petetty seurustelusuhteessa?
- ei. tai sit en vaan oo tajunnu. en kyl usko et näin on käyny...

34. Lähetätkö joka ilta jollekin tekstiviestillä hyvänyöntoivotuksen? Kenelle?
-en, mut mesessä lähettelen ihmisille

35. Mitä lääkkeitä olet käyttänyt viimeisen vuoden aikana?
- en muistaakseni mitään

36. Katsotko usein romanttisia elokuvia, vai ovatko ne mielestäsi turhauttavia?
-en juuri koskaan katso... joskus jos pakotetaan ni sitte :D

37.Tekeekö raha onnelliseksi?
- itse en ainakaan saa onnea rahalla.. sillä saa kivoja asioita... mut ystävät ja luonto on mulle ne mitkä mua eniten ilostuttaa :)

38. Loukkaannutko jos sinua sanotaan teiniksi? Miksi?
-en... koska oon aika teini :D henkisesti ikuinen kakara

39. Oletko tyytyväinen nykyiseen elämääsi? Jos et, miten haluaisit muuttaa sitä?
- ihan jees... ois kiva nähdä enemmän kavereita ehkä.

40. Osaatko nauraa itsellesi vai suhtaudutko itseesi totisesti?
- ei varmaan oo päivää jolloin en tekisi itsestäni pilkkaa :P

8)Tiistai 23.06.2009 23:53

mene kuva-albumiini, ja etsi sieltä suosikkikuvasi.
linkitä se tähän ja lisää tämä omaan päiväkirjaasi.note: mulla on 307 kuvaa galleriassa tällä hetkellä. häpi hanting!

Kun mies on yllytyshullu...Maanantai 22.06.2009 10:02

Eilen illalla sitten pitkäaikainen hollantilainen ystäväni tuli ja kysyi onko mulla mitään erikoista 17-18.10
enpä voinu sanoa että olis... jotenka kysyin että mitä oli mielessä.

Oon jo pidemmän aikaa ollu liittyneenä semmoseen englanninkieliseen keskustelufoorumiin, jossa minä sekä hän ollaan oltu... ja nyt ne järjestää miitin. Englannissa, Derbyssä.

Kattelin jo alustavasti lentoja. tää vois onnistua. Mä taidan olla menossa.
Randomseuraan viikonlopuksi britanniaan? No totta vitussa. :D

Keskiviikkoa sulleKeskiviikko 17.06.2009 23:11Onko tällä hetkellä ketään kiikarissa?
- on :3 tai siis silleen. on. :D

Uskotko oikeaan rakkauteen?
- toki. se vaatii vaan sen oikean ihmisen. tai siis kaks. toisilleen oikeat.

Mitä teet ja mitä kuuluu?
- tulin just pippaloista. hyvää kuuluu. nyt syön karkkia :D

Osaatko elää hetkessä?
- joskus osaan... yleensä siinä 1-2 aikaan yöllä hyvinkin vahvasti

Jos saisit palata ajassa taaksepäin,mihin aikaan palaisit ja miksi?
- ei oikeestaan oo tarvetta. tää hetki on aika helvetin hyvä.

Korvaako laatu määrän?
- aika usein kyllä

Haluatko lapsia?Miksi?/Miksi et?
- en vielä. sit ku oon leikkiny tarpeeks seikkailijaa ni sit.

Mikä on ollut hienoin paikka ulkomailla, missä olet käynyt?
- se oli se yks kukkula skotlannissa... iltasumu joka aukes ja paljasti uskomattoman kauniin maiseman. jotain niin maagista.

Entä kotimaassa?
- niitä on muutama.. hienoja paikkoja. en osaa valita yhtä ja parasta

Ymmärrätkö vastakkaista sukupuolta?
- aina joskus olen tyhmä ja luulen tajuavani. en mä oikeesti kylläkään sit kuitenkaan :D

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
- rentoutua jussin vietossa yksin metsässä pitsaa paistellen.

Mitkä ovat lempivaatteesi?
- sain tädiltäni kivat shortsit... sit siihen t-paita ni jes. kesäfiilis.

Onko ulkonäöllä väliä?
- ei. (olettaen että toinen ei oo tylsällä kirveellä kasvoihin hakattu rantautunut ihravalas jolla ei ole kuin tynkäraajat) kyllä se persoonallisuus puskee läpi myös kehon kielen kautta... ja siten vaikuttaa myös ulkoisesti... eli pelkkä kaunis ulkokuori ei todellakaan riitä.

Oletko pitkävihainen?
- en yleensä

Tahtoisitko asua muualla kuin nykyisellä paikkakunnallasi?
- ois kyl kiva vaihtaa maisemaa. kyllä.

Oletko rikkonut lakia?
- joskus on pakko ku ei jaksa olla kiltti :3

Haluaisitko pyytää nyt joltakulta anteeksi?
- en. olen jo pyytänyt kaikilta joille koen sen olevan tarpeellista.

Onko sinulla ollut viimeaikoina huono omatunto?
- ei. päinvastoin itsetuntoni on ollut pilvissä

Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
- juhannuksen jälkeistä viikonloppua

Jos joku omistaisi sinulle kappaleen, minkä kappaleen hän todennäköisesti omistaisi sinulle?
- nyt tuli paha. joku wammabiisi se olis.. jossa mua pilkattais ihan kympillä. normisetti :D

Pelastaako hymy todella päivän?
- tottakai. paitsi jos mulle hymyilee mies korkokengissä ja minihameessa. now that's creepy.

Annatko helposti periksi?
- en. olen jääräpää.

Milloin olet ollut onnellisimmillasi elämässäsi tähän asti?
- ihastuessani olen aina aika pilvissä

Onko maailmassa paikkaa,jonne tiedät olevasi aina tervetullut?
- on, muutamakin :)

Katsotko paljon televisiota?
- en juuri ollenkaan

Pidätkö itsestäsi edes vähän?
- pidän. olen hieno mies.

Mikä kokemus on muuttanut sinua elämäsi aikana eniten?
- lukiossa pidin esitelmää eikä mulle naurettu. tajusin että mun ei tarvi häpeillä itseäni jos oon vaan rohkeesti oma itseni. päinvastoin herätän silloin ihailua ja kunnioitusta (ainakin suurimmassa osassa ihmisiä)

Halveksitko ketään ihmistä sydämesi pohjasta?
- en. joskus halveksin. nykyään se on lähinnä sääliä.

Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus?
- kokea asioita.... ilman että tarvii kuolinvuoteellaan katua mitään tekojaan tai tekemättä jättämisiään. olla onnellinen.

Onko sinulla tapana katua tekemisiäsi/tekemättä jättämisiäsi?
- äh, just vastasin tähän :D pyrin siihen etten mokailis isosti... joten ei normaalisti tuu kaduttua.

Pelkäätkö enemmän henkistä vai fyysistä kipua?
- henkistä.

Mikä on suurin saavutuksesi elämässäsi?
- oon ollu parille ihmiselle hyvä ja tärkeä ystävä. auttanu ku niillä on ollu tosi vaikeeta.

Mikä vetoaa sinuun vastakkaisessa sukupuolessa?
- seikkailunhalu, avoimuus, rehellisyys, itsenäisyys... mm.

Luopuisitko mieluummin alkoholista vai makeisista?
- alkoholista. en nääs käytä muutenkaan. voisin luopua koko maailman alkoholista ja saada siitä karkkia :D

Onko maailmassa ihmistä, jolle voit soittaa milloin tahansa?
- on. parikin.

Uskotko, että ihminen pystyy muuttumaan?
- kyllä, mut se vie aikaa. paljon aikaa. itsekin olen muuttunut aika radikaalisti kymmenessä vuodessa.. tehnyt melkein täyskäännöksen.

Menisitkö naimisiin sen henkilön kanssa, ketä ajattelit ensimmäisenä herätessäsi tänään?
- en mä vielä halua naimisiin kenenkään kanssa :D

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
- voisin.

Mitä on tehtävä, että sinut saa hymyilemään?
- siihen ei paljoa tarvi. nauran helposti

Onko kotonasi soittimia?
- eikai

Mikä on tämänhetkinen tunnetilasi?
- iloinen, väsynyt...

Ihminen, joka on tietämättään jättänyt pysyvän arven sinuun?
- kyl ne tietää... mul on tapana avautua tommosista.

Tahtoisitko tutustua johonkin tiettyyn ihmiseen paremmin tällä hetkellä?
- ehdottomasti :D

Mitä ajattelit ensimmäiseksi aamulla?
- voi vittu ei jaksais

Jos joku pyytäisi sinua treffeille, suostuisitko?
- yleensä kyllä. mun mielestä jokainen ansaitsee mahdollisuuden näyttää kyntensä. jos muhun tekee vaikutuksen, mun kaveriksi on helppo päästä... ja jos oon sinkku ja kemiat täsmää ni miksei pidemmällekki.

Minkä nimistä lehteä luit viimeksi?
- aku ankka

Kampaatko hiuksesi joka päivä?
- en koskaan

Miten hiuksesi ovat juuri nyt?
- katso oletuskuva. on aika lähellä

Onko sinulla paljon ystäviä muualla kuin kotipaikkakunnallasi?
- aika monta. galleriassa on helppo tutustua uusiin veikkoihin.

Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeeksi lauloit?
- voisin!

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeeksi itkit?
- en. en tykkää lyödä ihmisiä.

Suutelisitko henkilöä, jota viimeeksi ajattelit?
- en.

Oletko hiljainen vai äänekäs?
- yleensä hiljainen. ellei sokeri.

Oletko rauhallinen ihminen?
- yleensä rauhallinen. ellei sokeri.

Oletko koskaan rakastunut ensisilmäyksellä?
- ihastunut. ja se oli hölmöä. ulkonäkö pettää aika usein.

Haluatko joskus naimisiin?
- no miksei... mut ei se pakollista ole

Juotko kahvia?
- en koskaan

Aiotko mennä armeijaan?
- kävin jo. 362 intti on jees. leopard ampuja... kahdesti kertaamassaki käyty.

Minkä väriset silmät haluaisit, että sinulla olisi?
- nää nykyiset on perkeleen hyvät.

Haluaisitko olla mieluummin 165cm vai 175cm pitkä?
- 175... mut seki ois huonompi ku nykyinen (187)

Ärsyttääkö joku ihminen? Miksi?
- ei oo pitkään aikaan kukaan ärsyttäny sillee kunnolla

Syötkö mitään?
- karkkia :D

Tuntuuko turhauttavalta vastata tähän, kun tiedät, ettei kukaan kuitenkaan lue vastauksiasi?
- joku lukee tän kuitenki. vitun nolifet :D

Tekeekö kukaan ruokaa nyt?
- maailmassa on aika vitusti ihmisiä. vastaan kyllä.

Onko sinulla nälkä?
- ei enää :D

Onko sinulla yhtään korua nyt?
- kaulassa intin tuntolaatta

Koska viimeksi ilmaisit tunteesi jollekkin ja miten?
- pari viikkoa sitten... nolosti tekstarilla. mut se tuntu silti ihan yhtä hyvältä... varsinki ku vastaus oli kiva :3

Monelta heräsit tänä aamuna?
- about 3.00

Osaatko keittää kahvia?
- kai. siitä voi tosin tulla liian vahvaa

Oletko katsonut kokonaista jalkapallo-ottelua alusta loppuun?
- kerran. se oli livematsi joten en päässy karkuun.

Muistatko vielä mikä oli tämän gallupin 2.kysymys?
- en :D

Onko kukaan kampaaja ikinä "pilannut" hiuksiasi?
- kyl. siitä on valokuvakin. en kyllä laita sitä esille... :D

First ContactMaanantai 08.06.2009 02:39

Kävelin tossa metsän kautta nesteen K-marketille... pururata menee siitä kivasti motarin ali, ja siinä on pieni metsänkaistale ennen asutusta...
Oli pieni shokki kun kävelin siinä ja kuuntelin musaa... ihan ajatuksissani... kun yhtäkkiä huomaan että ihan siinä vieressä seisoo kaks ruskeeta peuraa. En tiiä kumpi hätkähti enemmän, minä vai ne, mutta karkuun ne lähti ja helvetin kovaa :D Minä tottakai innoissani ryntäsin perään XD

Kyllähän sen arvaa miten siinä kävi. Neljä jalkaa on kuoppasessa maastossa kovempi ku kaks. Ne vaan katos jonnekki, vaikkei se metsäalue ole edes kovin iso.
En kyllä olis odottanu tämmöstä kohtaamista tommosessa paikassa. Tää lämmitti mun pientä sisintä.
Nyt vois nukkua.

Pöllö merihädässäSunnuntai 31.05.2009 23:53

Äiskä tossa just kerto mesessä kuinka olivat mökillä käyneet ja siellä sitten oli pöllön poikasia puussa. Yksi onneton putosi sitten järveen, ja he pelastivat sen sieltä. Harmi etten ite lähteny mukaan, ois kyl pitäny. Onneks äiskä otti kuvia :D

Pöllö päätyi lopulta muovikorissa talon katolle, josta se kuivateltuaan hypähti takaisin kuuseen muiden poikasten luo. :3

Talviturkki läksSunnuntai 31.05.2009 17:35

Käväsin viime yönä vähäsen uimassa. Ei ollu ees yhtään niin kylmää ku pelkäsin... vaikka okei.. sillä hetkellä ku vettä alko olemaan polvien yläpuolella ni oli hetkellistä epäröintiä XD mut siitä ku sai ittensä upotettua ni nou problem.
Jäin vielä laiturillekki fiilistelemään siinä itteäni kuivaillessani vähäks aikaa.. istuksin ja kattelin ku aurinko nous. Tuli ihan kesänen fiilis.

Päivän mietteitäTiistai 26.05.2009 18:03

Tässä on ny taas pomppinu silmille yhtä jos toista päiväkirjamerkintää ja joka toiselle saa naureskella ku ihmiset on niin vitun ääliöitä :D


1) "yhyy, oon ihan paskana ku lapseni ei luovu tuttipullosta"
-mene itseesi ja katso peiliin. miksi teit lapsia jos et kestä niiden kanssa? yleensäkkin tommonen ylimääränen ulina vauvanhoidosta on ihan turhaa... tasantarkkaan tiesit mihin oot ryhtymässä kun päätit lapsesi pusertaa maailmaan. Multa ei heru sympatiaa.

2) "yhyy, en saa kelalta rahaa vuokran maksuun intin ajaksi, koska en ole asunu kolmea kuukautta asunnossani"
-mitä vittua? kannattaisko ehkä ottaa asioista selvää ennen ku tyrii kaiken? ja miks vitussa muutat intin ajaksi omaan kämppään/uuteen kämppään, ku et kuitenkaan siellä aikaasi vietä?

3) "yhyy, ylioppilaat saa enemmän huomiota kuin amiksesta valmistuvat"
-no onhan se hirveetä. ihan kauheeta. onneksi et ole yksin surusi kanssa koska noita merkintöjä tuntuu olevan täällä pilvin pimein. Yhtä hyvin voisit itkeä että miksi joku silikoniblondi on lehdessä useammin kuin sinä. Media on paskaa... get used to it.

MaaseutuajeluaSunnuntai 24.05.2009 02:01

Voi sen lauantai-illan näinkin viettää...