IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

I have a DREAM!Tiistai 11.07.2006 15:21

Aika tyhjä olo, tarpeeks monta päivää töitä ja kaikkee kivaa töiden jälkee, nyt pari päivää vaan ollu tai, no toinen päivä menossa ettei tee mitää, eikä piristä mieltä ja kehoa millään muulla kun raikkaalla mehulla ja vedellä, sekä tietysti ruoalla.
Musiikki kuullostaa erilaiselta, tuntuu että se kulkee korvasta käsien ja jalkojen kautta rintaan, jossa se voimistuu ja sieltä jatkaa matkaansa edelleen aivoihin ja alkaa tuottaa pieniä hitusia mielihyvää ja keho saa tarvitsemaa rentoutusta luonnonteitä pitkin.
Just nyt tahtoisin että olisin laulu- ja soitinyhtye Ppk:n keikalla jossakin todella pimeässä hallissa mikä olisi valaista vain ja ainoastaa sinisillä ja punaisilla lampuilla, tai vaihtoehtoisesti olisin jossain rannalla missä aurinko paistaisi polttavan kuumana ja saisi ihon kihelmöimään.
Vielä kyl pakko sanoa että jos ei Ppk ole tuttu niin nyt on siihen korkea aika tutustua, tää on jotain niin sanoin kuvaamattoman kaunista, maata sohvalla tuulettimen alla ja kuunnella näitä ääniä mitkä puskee väkisin musiikin läpi ja ja ja, ja vitut, ei tätä voi teille selittää (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.