IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Pussailu on kivaa!Perjantai 11.11.2005 14:14

Tos joku päivä sit Katin kanssa tapeltii taas vaihteeks iha kunnol ja tuntu et koko maailma romahtaa, keräilin sit tavarat siitä pihalta muovikassii ja lähin kävelee kohti kotia (tais muute olla tiistai). Kotia pääsin ja lähetin Katille varmaa tuhat viestii ja yhteekä en saanu vastausta, sit tieteki peri suomalaisee tapaan pää nii sekasi ku vaa saa, jos se olo sillä helpottas.
No Katiha sit sai päähäsä tulla kuiteki käymää miun luona, voitte vaa arvata mikä sen reaktio oli kun ensimmäisenä ku tulee sisälle ni kattoo et sie oot jätkä kyl iha vitun seis. Ei paljon kiitoksia herunu, mut kyl sit saatii selvitettyä asiat, kunhan aluks olin vähä itkeny päätäni selväks ja koittanu keskustella joteki edes.
Loppu ilta sit taiski mennä pussaillessa ja halaillessa. Ei kyl mikää seksi eikä mikää juttelu eikä mikään voita sitä tunnetta ku joku rakas ihmine koskettaa sinua, sen ei tarvii olla mikää erikoine sen kosketukse, iha vaik semmone et hipasee sinuu vähä sormesta tai silittää selkää tai pörröttää hiuksii tms, se on iha uskomaton se tunne. Inhottaa vaa ku aina pitää tapella ja pelätä et menettää toisen enneku tajuu et kui paljo oikeesti toisesta välittää ja kui pahalta se tuntuu jos toisen menettäski. Mut iha kaikesta huolimatta tulin siihe tuloksee taas kerra et PUSSAILU RULES :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.