IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 04:52

Anna Abreu - How Could You Do it

Ei hitto tää on hyvä kappale :D
<3 <3 <3 <3

Miksi?Torstai 20.03.2008 14:47

Miks kaikesta pitää tehä niin vitun vaikeeta, voi vittu ku hirttää kyl kiinni taas kohta jossai vaiheessa!

edittiä: "en voi lähtee meikit on hävinny" ja taas hymyilyttää ^___^

olo?Torstai 13.03.2008 04:46

Väsynyt
Uupunut
Ikävöivä

mutta kuitenkin

Iloinen
Onnellinen
Kaipaava
Niin perkeleen ihastunut

En taas oikee osaa tajuta miu järjen juoksua, oon niin hiton tyytyväinen tän hetkisee elämää, et pelottaa millon täältä tullaa alas, koska sitten tiputaan ja korkealta. Tuntuu et ei pitäs tuudittautuu tähä hyvänolon tunteesee, vaa pitäs alkaa jarruttamaa ja varmistella selustaa, eikä vaan mennä virran mukana ja upota siihen mihin on kulkemassa. Toisaalta taas jos alkaa jarruttelemaan ja hidastelemaan, eikä mee mukana, ni ei voi antaa kaikkea, ja se taas voi johtaa siihen romahtamiseen ajan kuluessa.

Täl hetkel en toivo mitää muuta ku aikaa, aikaa olla sen yhden ihmisen kanssa kahdestaan ja aikaa olla kavereiden ja hänen kanssa yhdessä ja aikaa olla kavereiden kanssa, mut eniten sitä et sais olla hänen lähellä, oli siinä muita tahi ei sitten vieres. Tuntuu et nää viikkojen mittasen tauot repii aivot ja herättää kaikki epäilyksen demonit syvästä unesta piinaamaa päätä, mut kyl mie silti uskon jossai syvällä sisimmässäni et kaikki on hyvin, aina tulee se hetki millo tajuaa et on ihan täys idiootti ku antaa vallan ajatuksille, mut sillä hetkellä ku ajattelee ni se tunne ja kihinä vaa on niin voimakas, et tuntuu et asioiden ON PAKKO OLLA niinkuin ne ajattelee.

Mie tykkään miu kavereista, mie tykkään miu sukulaisista, mie tykkään isosta osasta työtutuistani, mie tykkään Jennasta, mie tykkään väreistä, mie tykkään äänistä, mie tykkään mauista ja hajuista, mie tykkään kosketuksesta, tykkään, tykkään, TYKKÄÄN, ihan oikeesti.

Toivon et tää tie on se mitä pitää kulkee, kivinee, kantoinee, ylä- ja alamäkineen, kädet yhdessä ja toisiaan välillä kantaen, koska jos rannalla on vaa yhdet jäljet, ei se tarkota et siin o kävelly vaa yks ihmine.

Kauniita unia ja hyvää nimipäivää Erno.

Henkka <3Maanantai 03.03.2008 20:17

(18:10:35) Henkka:  ookko jo kokeillu spidermänejä tai vihasta lohikäärmettä?
(18:10:46) TiMi:  en :D
(18:10:48) Henkka:  :D
(18:11:12) Henkka:  kai sie tiiät miten nää kyseiset jutut toteutetaan?
(18:13:13) TiMi:  en :(
(18:13:15) TiMi:  oon iha n00b
(18:13:15) Henkka:  spiderman: panet sitä perseeseen, just ku oot laukeemassa, vejät kullin ulos, laukeet kädelles, sylkäset sen selkään, sit ku se kääntyy ilosena, nii lyöt sitä spermasella kämmenellä päin naamaa ja huudat SPIDERMAN!
(18:13:25) TiMi:  :D:D:D
(18:14:32) Henkka:  sit tuo vihanen lohikäärme, se ottaa suihin, oot laukeemassa, läpsäset sitä vitu lujaa takaraivoon, spermat lentää nenästä ja on sen mukanen ilmekkin
(18:14:45) TiMi:  :D
(18:15:21) Henkka:  :D

- Montaha ihmistä tarvittas syömää Mount Everestin kokone kasa perunoita päivässä?

- Hmm, varmaa aika monta ja siin vois olla logistiikka ongelmia!

- Niijoo, jos vaik 6 miljardii ihmistä kerral menis jonottaa niit perunoita ni vois olla vähä ahdasta.

- Jep.

- Ja kuka vittu ne perunat kypsentäs? :D

- Hahahaha, NAPALMII VAA SIIHE KASAA!

Uusi elämä?Maanantai 25.02.2008 00:42

Huh huh, töitä on, paino laskee, alkaa mieliki palata siihe mitä se on ollu joskus, ei enää niin paljo kimpoile ajatukset ja kuumota ja kummittele, ehkä pääsen taas takas kiinni elämää vähä paremmalla otteella.

Tääl ois kavereitaki, mut ei ehi tai jaksa nähdä oikee ketään, ehkä oon vähä erakoitunu, mut sitä paremmalta sit tuntuu nähdä niit ystäviä, joita täs oikeesti on ikävä ja oha miul töissä monta uutta kaveria, joiden kanssa saa kikatella päivät pitkät. :D

Ikäväki alkas taas olla jo aika kova, en kyl ees oikeest ymmärrä mikä miul on, miks ihastun niin voimakkaasti et alkaa pelottaa itteääki se kuin korkeelta vois tippua, ehkä tää avaa miu silmiä vähä täl kertaa näkemää asioita muidenkin silmin, ehkä en oo enne vaa ollu ite niin helvetin ihastunu keneekä et oisin voinu tajuta mitä se on, ja miten paljon sillo siihen laittaa panosta itsestään. No enpä mie voi muuta ku antaa ajan virrata ja suurempien voimien siunausta toivoa matkalle ja päätöksiin, mitä ne voimat sit ikinä onkaa.

Veikkaan et tää muuttamine ja töihi meno oli ainut oikee ratkasu mikä tulee kysymyksee, oikeesti oon paljon pirteempi ja ilosempi, melkeen niin ilone ku joskus yläaste / lukio aikoina, jollo olin aina ilone ja vailla murheita. Alkaa päästäki varmaa rasvat ja karsta poistumaa pikkuhiljaa, tuntuu et pystyy reagoimaa ihmisten juttuihi paljon nopeammi ja terävämmin, osaa sivaltaa sanan veitsellä nopeammin, ehkä pien päihteettömyyskin taitaa tehdä iha hyvää.

Mut nyt tonnikalaleipien pariin ja mehua kyytipojaksi, sitten kirja ja unta.

Peace and out.

ilosaarirock 2008Torstai 14.02.2008 22:43

Ozric Tentacles
Venetian Snares

En muuta sano aiheesta.

Laillistakaa.Sunnuntai 10.02.2008 19:18

Olkaa kilttejä ja laillistakaa kannabis, antakaa ihmisille vaihtoehto alkoholille, tehkää se kaikkien parhaaksi, osoittakaa ihmisille, että on olemassa tapa viettää hauskaa, ilman alkoholia, käyttämällä kannabista tai olemalla selvinpäin.

En jaksa enää yhtää idioottia joka kännissä riehuu ja huutaa, sekä aiheuttaa pahennusta.

Tuntuu, että yhä useammin se kännissä oleva ihminen on aikuinen, ehkä jopa isä tai äiti, eikä nuori tai lapsi, onko tämä sitä hyvää esimerkkiä, mitä lapsille annetaan.

Miettikää asioita, tehkää päätelmiä, keskustelkaa, AJATELKAA, kyseenalaistakaa auktoriteetit ja niiden luomat lait ja säädännöt, elkää alistuko ja seuratko ja totelko koneistoa kuin sokeat orjat.

Avatkaa silmänne ja nähkää tosiasiat, hyväksykää faktat ja tehkää päätöksenne.

Kiitos.

Mitä mielessä?Perjantai 01.02.2008 02:33

Sanoja
Lauseita
Kokonaisia
Sekä keskeneräisiä

Sanoja
Joita tahtoisin sanoa
Joita pelkään sanoa
Joita en tiedä pitäisikö minun koskaan sanoa

Mielikuvia
Hymyileviä naamoja
Alastomia kehoja
Lämmintä lempeä
Ja hyvää mieltä
Kauniita asioita
Sormien tuntu iholla
Kaipaus
Ikävä

Väsyttää
Uni ei silti tule
Unettaa
Nukkuminen ei silti onnistu

Tissit
Aina mielessä :D

Ehkä eniten silti mielessä on ikävä, minuu sanottii tänää jälkkäriks, vitti et tuli oikeest maailman paras mieli siitä, tuo on kyl yks kauneimpii ja kivoimpii asioita mitä miulle o sanottu ikinä. (:

Alkaa pikkuhiljaa tottua tähän työrytmiinkin täällä, töitä on: HELVETIN PALJON. Menee ruokaa vähän eritavalla ku jossain Imatran Rossossa, oikeesti saa tehä töitä, saa oppia, ja saa tutustua ihmisii, saa jammata, saa tanssia, saa laulaa keittiössä, ja kukaa ei kattonu kummasti, itse asiassa muutki jammas menee siel iha samaa tahtii ellei kovempaa, tää oli tähä saakka kivoin päivä töissä, ihan ehdottomasti.

Oon aika onnelline.
Mut oon niin ikävissäni ja joteki haikein mielin edellee, tai no ei se varmaa mikää yllätys oo, mut kuiteki.

Ajatus harhailee.
Ikävä säilyy.
Onneks kohta on sunnuntai ,)

Jotai jotai ?Tiistai 29.01.2008 22:54

Nojoo, eka työpäivä oli ja meni, kivaa oli, tykkäsin.
Oon vaa väsy, todella väsy, viimoset jokune kolme neljä yötä menny vähä liia vähil unil ja heräilly vähä väliä ku jännittäny ja odottanu. Kävin tänää kattoo yhtä kämppää, se oli iha kiva ja siel oli KAASULIESI!!!!!, mut vittu se oli ku joku koirankoppi, ei oikee nappais asua ehkä sellases pitempää. Pistin mailii just vähä isommasta (ja hintavammasta :( ) asunnosta, taino joku 30 neliöö enemmä ja vuokraa 120e enemmä kuussa, et kaipa sen pystyis maksaa, ja ois ainaki sitä tilaa mitä kaipaa.

Odotan, innolla.

No kai tää tästä, elkääkä kaikki plz kyselkö mite menee :D