IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Sulkuturvasta(?) päivääMaanantai 14.07.2008 18:52

Joku keijo soitteli jostain turvallisuudesta ja kysyi olisiko pari minuuttia aikaa, sanoin et ei oikeesti kyl kiinnosta, vaik aikaa kyl olis. Sitten tapahtui jotain mitä en oo ennen kokenu, puhelinmyyjä tokasee "aha" ja lyö luurin korvaa, aika brutaalia toimintaa ja itekki kuiteki iha asiallisesti sanoin mitää kiukuttelematta.

Hyi hyi!

TunneälytestiKeskiviikko 23.04.2008 16:35

Älä luovuta! Tunneälysi voi kohentua! Tarvitset vain harjoittelua. Sinulla on taipumus antaa tunteidesi vaikuttaa käytökseesi, ja joskus et ota muiden tunteita huomioon. Toisinaan et usko itseesi tai tunnet syyllisyyttä. Voit harjoittaa tunneälyäsi siten, että et heti toimi tunnekuohusi mukaan, vaan mietit ensin tunteitasi ja sitä, miksi tunnet juuri sillä tavalla ja onko välttämätöntä tuntea juuri niin. Yritä miettiä asioita toisen näkökulmasta ja yritä olla joustavampi. Yritä löytää itsesi ja aseta tavoitteita, jotka saavat sinut ottamaan kaiken irti itsestäsi. Usko itseesi ja hyväksy huonotkin puolesi. Ole optimistinen ja nauti elämästäsi!

Twin Slot MasturbatorTiistai 08.04.2008 23:08

Kaksi yhden iskulla, tuplasti nautintoa! Tämä kätevä veijari, pehmeästä, mukavan ja aidon tuntuisesta Loveclone -materiaalista valmistettu "putki", jossa toisella puolella tiukka teinipillu ja toisessa päässä kunnon neitsytpeppu, joka ei jätä kulliasi kylmäksi, tai ainakaan hyvin käsittelemättömäksi! Ota töihin tai reissuun mukaan ja vetäise peppuun tai pimpsaan kun panettaa!

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 04:52

Anna Abreu - How Could You Do it

Ei hitto tää on hyvä kappale :D
<3 <3 <3 <3

Miksi?Torstai 20.03.2008 14:47

Miks kaikesta pitää tehä niin vitun vaikeeta, voi vittu ku hirttää kyl kiinni taas kohta jossai vaiheessa!

edittiä: "en voi lähtee meikit on hävinny" ja taas hymyilyttää ^___^

olo?Torstai 13.03.2008 04:46

Väsynyt
Uupunut
Ikävöivä

mutta kuitenkin

Iloinen
Onnellinen
Kaipaava
Niin perkeleen ihastunut

En taas oikee osaa tajuta miu järjen juoksua, oon niin hiton tyytyväinen tän hetkisee elämää, et pelottaa millon täältä tullaa alas, koska sitten tiputaan ja korkealta. Tuntuu et ei pitäs tuudittautuu tähä hyvänolon tunteesee, vaa pitäs alkaa jarruttamaa ja varmistella selustaa, eikä vaan mennä virran mukana ja upota siihen mihin on kulkemassa. Toisaalta taas jos alkaa jarruttelemaan ja hidastelemaan, eikä mee mukana, ni ei voi antaa kaikkea, ja se taas voi johtaa siihen romahtamiseen ajan kuluessa.

Täl hetkel en toivo mitää muuta ku aikaa, aikaa olla sen yhden ihmisen kanssa kahdestaan ja aikaa olla kavereiden ja hänen kanssa yhdessä ja aikaa olla kavereiden kanssa, mut eniten sitä et sais olla hänen lähellä, oli siinä muita tahi ei sitten vieres. Tuntuu et nää viikkojen mittasen tauot repii aivot ja herättää kaikki epäilyksen demonit syvästä unesta piinaamaa päätä, mut kyl mie silti uskon jossai syvällä sisimmässäni et kaikki on hyvin, aina tulee se hetki millo tajuaa et on ihan täys idiootti ku antaa vallan ajatuksille, mut sillä hetkellä ku ajattelee ni se tunne ja kihinä vaa on niin voimakas, et tuntuu et asioiden ON PAKKO OLLA niinkuin ne ajattelee.

Mie tykkään miu kavereista, mie tykkään miu sukulaisista, mie tykkään isosta osasta työtutuistani, mie tykkään Jennasta, mie tykkään väreistä, mie tykkään äänistä, mie tykkään mauista ja hajuista, mie tykkään kosketuksesta, tykkään, tykkään, TYKKÄÄN, ihan oikeesti.

Toivon et tää tie on se mitä pitää kulkee, kivinee, kantoinee, ylä- ja alamäkineen, kädet yhdessä ja toisiaan välillä kantaen, koska jos rannalla on vaa yhdet jäljet, ei se tarkota et siin o kävelly vaa yks ihmine.

Kauniita unia ja hyvää nimipäivää Erno.

Henkka <3Maanantai 03.03.2008 20:17

(18:10:35) Henkka:  ookko jo kokeillu spidermänejä tai vihasta lohikäärmettä?
(18:10:46) TiMi:  en :D
(18:10:48) Henkka:  :D
(18:11:12) Henkka:  kai sie tiiät miten nää kyseiset jutut toteutetaan?
(18:13:13) TiMi:  en :(
(18:13:15) TiMi:  oon iha n00b
(18:13:15) Henkka:  spiderman: panet sitä perseeseen, just ku oot laukeemassa, vejät kullin ulos, laukeet kädelles, sylkäset sen selkään, sit ku se kääntyy ilosena, nii lyöt sitä spermasella kämmenellä päin naamaa ja huudat SPIDERMAN!
(18:13:25) TiMi:  :D:D:D
(18:14:32) Henkka:  sit tuo vihanen lohikäärme, se ottaa suihin, oot laukeemassa, läpsäset sitä vitu lujaa takaraivoon, spermat lentää nenästä ja on sen mukanen ilmekkin
(18:14:45) TiMi:  :D
(18:15:21) Henkka:  :D

- Montaha ihmistä tarvittas syömää Mount Everestin kokone kasa perunoita päivässä?

- Hmm, varmaa aika monta ja siin vois olla logistiikka ongelmia!

- Niijoo, jos vaik 6 miljardii ihmistä kerral menis jonottaa niit perunoita ni vois olla vähä ahdasta.

- Jep.

- Ja kuka vittu ne perunat kypsentäs? :D

- Hahahaha, NAPALMII VAA SIIHE KASAA!

Uusi elämä?Maanantai 25.02.2008 00:42

Huh huh, töitä on, paino laskee, alkaa mieliki palata siihe mitä se on ollu joskus, ei enää niin paljo kimpoile ajatukset ja kuumota ja kummittele, ehkä pääsen taas takas kiinni elämää vähä paremmalla otteella.

Tääl ois kavereitaki, mut ei ehi tai jaksa nähdä oikee ketään, ehkä oon vähä erakoitunu, mut sitä paremmalta sit tuntuu nähdä niit ystäviä, joita täs oikeesti on ikävä ja oha miul töissä monta uutta kaveria, joiden kanssa saa kikatella päivät pitkät. :D

Ikäväki alkas taas olla jo aika kova, en kyl ees oikeest ymmärrä mikä miul on, miks ihastun niin voimakkaasti et alkaa pelottaa itteääki se kuin korkeelta vois tippua, ehkä tää avaa miu silmiä vähä täl kertaa näkemää asioita muidenkin silmin, ehkä en oo enne vaa ollu ite niin helvetin ihastunu keneekä et oisin voinu tajuta mitä se on, ja miten paljon sillo siihen laittaa panosta itsestään. No enpä mie voi muuta ku antaa ajan virrata ja suurempien voimien siunausta toivoa matkalle ja päätöksiin, mitä ne voimat sit ikinä onkaa.

Veikkaan et tää muuttamine ja töihi meno oli ainut oikee ratkasu mikä tulee kysymyksee, oikeesti oon paljon pirteempi ja ilosempi, melkeen niin ilone ku joskus yläaste / lukio aikoina, jollo olin aina ilone ja vailla murheita. Alkaa päästäki varmaa rasvat ja karsta poistumaa pikkuhiljaa, tuntuu et pystyy reagoimaa ihmisten juttuihi paljon nopeammi ja terävämmin, osaa sivaltaa sanan veitsellä nopeammin, ehkä pien päihteettömyyskin taitaa tehdä iha hyvää.

Mut nyt tonnikalaleipien pariin ja mehua kyytipojaksi, sitten kirja ja unta.

Peace and out.