IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Twilight zoneTiistai 26.08.2008 13:36

Tossa toissa yönä kaiketi en saanut unta juuri laisinkaan.
Pyörin sängyssä, välillä torkahdellen, välillä täysin hereillä.
Jossai vaiheessa.
Huomaat, että olet orjarotua.
Tajuat, että kaikki ihmiset ovat jonkun suuremman isäntärodun orjia.
Alat hieman uneksia.
Mutta mistä unet tulevatkaan?
Unet saattaisivat tulla vaikka siitä, kun päästäsi imetään muistoja päivän tai parin ajalta.
Isäntien ottaessa itselleen muistojasi, osa muistoista karkaa, näet ne vilaukselta, mutta alat uneksia jo tutuista asioista.
Isännät ovat yrittäneet saada aivosi torjumaan mahdolliset lipsahdukset muistikuvien karkailuista päähäsi, välillä tuo suojaus tosin antaa periksi aivojen sitä todella tahtoessa, tai tahtomatta, silloin voit nähdä unia menneiltä päiviltä.

Jep joo, ja viimeyöki meni vähä hikoillessa ja pyöriessä, katellaa mitä ajatuksia päähän vielä putkahtelee tässä.

Vaikutuksen tekeminenMaanantai 18.08.2008 19:08

Kun olet nähnyt ensimmäisen kerran avopuolisosi isän ja hän vierailun päätteeksi kättelee ja toteaa "Oli todella kiva nähdä.", voit ottaa mallia minusta ja vastata lyhyen ytimekkäästi "Niin.". En oo kovin vakuuttunut nyt siitä, et hoidinko ton tilanteen ihan kaikkien etikettisääntöjen mukaisesti.

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 16:43

Kolme viikkoa oltua sairaslomalla on kiva kuunnella kolmelta eri esimieheltä vittuilua siitä kun on "vieläkin sairaslomalla", onko jumalauta vaikeaa tajuta, et oon varmaa syystä sairaslomalla, en todallekaan nauti siitä et oon kotona 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa, tekemättä oikeen mitään, istun, mietin miten saisin taas tämän päivän kulutettua.

Onnekseni perjantaina sain nuhan, yskän, sekä kuumeen, onpahan kunnolla kipeä olo, tarvii murehtia et olisin syyllinen, koska oon pois töistä "vain" sen takia että yksi käsi ei toimi kunnolla ja on kipeä.

Huomasin että tupakan sisältämistä aineista joku masentaa todella pahasti (epäilen nikotiinia pikaisen googlen käytön tuloksena), aina parvekkeella aloin miettiä miksi poltan ja olin todella apaattinen ja surullinen kun tupakka loppui, tästä ja yskän aiheuttamasta verenmausta suussa viisastuneena (?) olen nyt ollut jokusen päivän ilman tupakkaa.

Mitähän muuta? No ainakin se et meillä on nyt sitten kotona jotain 170 pokkaria ja reilu 100 kirjaa, ei lopu sentään lukeminen kesken, mut ei sekää oikee jaksa kiinnostaa ympärivuorokauden. Onneksi on ihmisiä jotka sitkeästi jaksavat muistaa viesteillä, vaikka itse olen kohtalaisen laiska vastaamaan viesteihin, kiitos kaikille jaksajille, ja muillekkin jotka joskus ajatuksen uhraavat ystävien, tuttujen, vihamiestin tai ihastustensa suuntaan.

Käytiin eilen keräämässä marjoja, 20 litraa karviaisia, ja vajaa 30litraa herukoita, tälläkin hetkellä pitäis olla tekemässä hilloja, piirasta ja mehuja, mutta en oo päässy viel kauppaan ostamaa korkkeja pulloihin tai sokeria säilömiseen ja mehuihin, joten vähän on projekti jäässä vielä, no pitää toivoa et saan armon aikaa tehdä illalla noita vaikka Eeva oiski kotona. (:

Näillä näkymin torstaina saattas päästä takas töihin ja treenaamaan, sit alkaaki semmone rääkki, mikäli tupakkalakko kestää, töitä ja treeniä, lihaksia ja luoteja, peace and love.

Sulkuturvasta(?) päivääMaanantai 14.07.2008 18:52

Joku keijo soitteli jostain turvallisuudesta ja kysyi olisiko pari minuuttia aikaa, sanoin et ei oikeesti kyl kiinnosta, vaik aikaa kyl olis. Sitten tapahtui jotain mitä en oo ennen kokenu, puhelinmyyjä tokasee "aha" ja lyö luurin korvaa, aika brutaalia toimintaa ja itekki kuiteki iha asiallisesti sanoin mitää kiukuttelematta.

Hyi hyi!

TunneälytestiKeskiviikko 23.04.2008 16:35

Älä luovuta! Tunneälysi voi kohentua! Tarvitset vain harjoittelua. Sinulla on taipumus antaa tunteidesi vaikuttaa käytökseesi, ja joskus et ota muiden tunteita huomioon. Toisinaan et usko itseesi tai tunnet syyllisyyttä. Voit harjoittaa tunneälyäsi siten, että et heti toimi tunnekuohusi mukaan, vaan mietit ensin tunteitasi ja sitä, miksi tunnet juuri sillä tavalla ja onko välttämätöntä tuntea juuri niin. Yritä miettiä asioita toisen näkökulmasta ja yritä olla joustavampi. Yritä löytää itsesi ja aseta tavoitteita, jotka saavat sinut ottamaan kaiken irti itsestäsi. Usko itseesi ja hyväksy huonotkin puolesi. Ole optimistinen ja nauti elämästäsi!

Twin Slot MasturbatorTiistai 08.04.2008 23:08

Kaksi yhden iskulla, tuplasti nautintoa! Tämä kätevä veijari, pehmeästä, mukavan ja aidon tuntuisesta Loveclone -materiaalista valmistettu "putki", jossa toisella puolella tiukka teinipillu ja toisessa päässä kunnon neitsytpeppu, joka ei jätä kulliasi kylmäksi, tai ainakaan hyvin käsittelemättömäksi! Ota töihin tai reissuun mukaan ja vetäise peppuun tai pimpsaan kun panettaa!

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 04:52

Anna Abreu - How Could You Do it

Ei hitto tää on hyvä kappale :D
<3 <3 <3 <3

Miksi?Torstai 20.03.2008 14:47

Miks kaikesta pitää tehä niin vitun vaikeeta, voi vittu ku hirttää kyl kiinni taas kohta jossai vaiheessa!

edittiä: "en voi lähtee meikit on hävinny" ja taas hymyilyttää ^___^

olo?Torstai 13.03.2008 04:46

Väsynyt
Uupunut
Ikävöivä

mutta kuitenkin

Iloinen
Onnellinen
Kaipaava
Niin perkeleen ihastunut

En taas oikee osaa tajuta miu järjen juoksua, oon niin hiton tyytyväinen tän hetkisee elämää, et pelottaa millon täältä tullaa alas, koska sitten tiputaan ja korkealta. Tuntuu et ei pitäs tuudittautuu tähä hyvänolon tunteesee, vaa pitäs alkaa jarruttamaa ja varmistella selustaa, eikä vaan mennä virran mukana ja upota siihen mihin on kulkemassa. Toisaalta taas jos alkaa jarruttelemaan ja hidastelemaan, eikä mee mukana, ni ei voi antaa kaikkea, ja se taas voi johtaa siihen romahtamiseen ajan kuluessa.

Täl hetkel en toivo mitää muuta ku aikaa, aikaa olla sen yhden ihmisen kanssa kahdestaan ja aikaa olla kavereiden ja hänen kanssa yhdessä ja aikaa olla kavereiden kanssa, mut eniten sitä et sais olla hänen lähellä, oli siinä muita tahi ei sitten vieres. Tuntuu et nää viikkojen mittasen tauot repii aivot ja herättää kaikki epäilyksen demonit syvästä unesta piinaamaa päätä, mut kyl mie silti uskon jossai syvällä sisimmässäni et kaikki on hyvin, aina tulee se hetki millo tajuaa et on ihan täys idiootti ku antaa vallan ajatuksille, mut sillä hetkellä ku ajattelee ni se tunne ja kihinä vaa on niin voimakas, et tuntuu et asioiden ON PAKKO OLLA niinkuin ne ajattelee.

Mie tykkään miu kavereista, mie tykkään miu sukulaisista, mie tykkään isosta osasta työtutuistani, mie tykkään Jennasta, mie tykkään väreistä, mie tykkään äänistä, mie tykkään mauista ja hajuista, mie tykkään kosketuksesta, tykkään, tykkään, TYKKÄÄN, ihan oikeesti.

Toivon et tää tie on se mitä pitää kulkee, kivinee, kantoinee, ylä- ja alamäkineen, kädet yhdessä ja toisiaan välillä kantaen, koska jos rannalla on vaa yhdet jäljet, ei se tarkota et siin o kävelly vaa yks ihmine.

Kauniita unia ja hyvää nimipäivää Erno.