IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Se on sirkusPerjantai 13.10.2006 12:50

Luulin et kirjotin tän jo tänne, mut en ollukka tehny.

Meil oli tossa koulus ekat kokeet ja lukemine jäi iha siis tosi vähälle, ja epäilen et näin kyseisen unen, koska tunsin että en oo lukenu tarpeeks, mutta asiaan:

Heräilin jostain asuntovaunusta ja vieressäni oli nukkumassa Tomi, noustiin siinä ylös ja mietittiin et mitäs mei tänää pitikään tehdä, alkaa muistua et ollaa töissä sirkuksessa ja meidän pitäs vetää melkeen kahden tunnin pituinen ohjelma kahdestaa, lukuunottamatta yhtä jonglööriosuutta. Melkein kaikki oli jotain sketsei missä pitää puhuu ja oltii luettu vaan kerran kaikki läpi, joten mitään en muistanut.
Aloin ponderaa et ei helvetti ei tästä tuu yhtää mitää, ja sanoin Tomille et hei Tomi, mie en muista näitä juttui yhtää, johon Tomi vaa totes et en miekää, mut otan kepuu ni se auttaa muistamaa, tai jos ei auta ni auttaa improvisoimaa.
Sen jälkee kateltii esitys listaa ja meille oli laitettu illalle viel toine esiintymine, sit oltiiki yht äkkiä vuoksenniskan yhteiskoulun yläasteen pihalla ja siel oli jotain soldierboita iha sikana ja niil oli sulkeiset menos, siin sit pikasesti niille lollattii ja sitten heräsinki.

Kummallisii unii kyl viime aikoina.

Mister Jäppinen mesessä:Lauantai 07.10.2006 01:03

Niko sanoo:
hei mie vähä mietin tos

Niko sanoo:
ooks paikal?

Niko sanoo:
nimittäi jos mie pääsen tullii töihi ni pääsen FISTAA JANNUJA LUVAN KANSSA!!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "MISTER JÄPPINEN HUUTAA ETTÄ PERSEET PYSTYY NYRKKIÄ TULLOOO" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD heahehaheheaheaheaheah ei vittu oiski kova ku pääsis räplää jannujen butteja luvan kans

Hola!Tiistai 26.09.2006 16:51

Ilmoittauduin just espanjan kielen kurssille :D

Tykkään...Keskiviikko 09.08.2006 04:23

... elämästä.

I have a DREAM!Tiistai 11.07.2006 15:21

Aika tyhjä olo, tarpeeks monta päivää töitä ja kaikkee kivaa töiden jälkee, nyt pari päivää vaan ollu tai, no toinen päivä menossa ettei tee mitää, eikä piristä mieltä ja kehoa millään muulla kun raikkaalla mehulla ja vedellä, sekä tietysti ruoalla.
Musiikki kuullostaa erilaiselta, tuntuu että se kulkee korvasta käsien ja jalkojen kautta rintaan, jossa se voimistuu ja sieltä jatkaa matkaansa edelleen aivoihin ja alkaa tuottaa pieniä hitusia mielihyvää ja keho saa tarvitsemaa rentoutusta luonnonteitä pitkin.
Just nyt tahtoisin että olisin laulu- ja soitinyhtye Ppk:n keikalla jossakin todella pimeässä hallissa mikä olisi valaista vain ja ainoastaa sinisillä ja punaisilla lampuilla, tai vaihtoehtoisesti olisin jossain rannalla missä aurinko paistaisi polttavan kuumana ja saisi ihon kihelmöimään.
Vielä kyl pakko sanoa että jos ei Ppk ole tuttu niin nyt on siihen korkea aika tutustua, tää on jotain niin sanoin kuvaamattoman kaunista, maata sohvalla tuulettimen alla ja kuunnella näitä ääniä mitkä puskee väkisin musiikin läpi ja ja ja, ja vitut, ei tätä voi teille selittää (:

On olemassa...Maanantai 19.06.2006 12:16

On olemassa kahdenlaisia miehiä; niitä jotka löytävät kaiken muun, paitsi klitoriksen, ja niitä jotka löytävät klitoriksen, mutta eivät mitään muuta.

:)Torstai 15.06.2006 13:26

Your back itches as fleas start celebrating Ruttuturpa's birthday.

Mudissaki saa mielenkiintosii asioita aikaa ku on synttärit :D

Yhyyy.Tiistai 06.06.2006 02:24

Aamul pitäs herää 5.30 ja aamutoimien jälkee suunnistaa opelin keula kohti big city Lahtea ja siellä lahden ammattikorkeakouluun päi tekemään kokeita, nappaa kyl tommone herätys ja ajamine iha älyttömästi, varsiki ku o viel hereil tähä aikaan... Mut koittas mennä saamaa unta että jaksaa edes herätä aamulla.

<3 <3 <3Keskiviikko 31.05.2006 15:32

Tää päivä kyl rules oikeesti iha bitu paljo =) Kati sai stipendin koulusta ja mie sain Suomen keittiömestareiden kunniakirjan. Ho hoi, tänää vois ehkä vaik ottaa sit sidukan tai kaks sen kunniaks ku ollaa niin HYVIÄ. Äitihä se itki ja katteli et kenes todistus tää oikee on, et ei kyl taida siun olla.

Ja taas soi: 22 Pistepirkko - This Time