IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Blogi

- Vanhemmat »

Kaksonen:Tiistai 28.03.2006 00:23

Olet nopea ja luulet olevasi älykäs. Olet siellä missä on aina jatkuva suunpieksentä käynnissä. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin he huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.

Ei siis kyl pidä miu kohal paikkaasa tuo ku jotain 100% tms. :D

ding dingTiistai 14.03.2006 00:05

rossoo vaihtuu ems ke lista ja tänä äl oli koulutus uutta listaa varet :D
eli ilmasta viinaa 16.00-22.00 ja kaik ki ruota tehtii listasta läpi :DDD voi vaa kuvitaella mikä olo on joo bittu meen nu q enneku tulee samonidta :D

(:Sunnuntai 08.01.2006 03:26

Oon huomannu et tuollee perihymiö on varmaa 1000000 kertaa kivemma olone. Tuo joteki oikeesti tuo semmose iloisen olon ja mielen toisiku :D ja :) jotka alkaa olla yhtätyhjän kanssa ku niitä käyttää aina pisteen huutomerkin ja muiden merkkien korvaamisee!

Ja sit huomasin et aika tyhmää kun toine on kipeenä, nytki Kati vaa tuhisee nuhaista unta tos sohval vieres ja ei oo yhtää kivaa ku se on kauhee kipee ja ei voi ees pussailla kunnol ku koskee vaa nii rajusti :( mut joo, jos vaik koittas unta!

unia ...Keskiviikko 30.11.2005 20:31

Mie olin jossain juna-asemalla ja hengailin siin kahen miehen kanssa jotka oli siel töis ja sit ne lähetti jonku junan siitä matkaan ja juteltii niitä näitä kunnes toine niistä tajus et ne oli laittanu väärät vaunut siihe, toine niistä sit lähti sen junan perää autol ja toisen kanssa lähettii kävelee meille. Siin matkal sit mei mukaa tuli joku sen junamiehe kaveri, mentii sit meille päi ja siin hissis ne paino stoppia just ku oltii melkee siin kerrokses mihi oltii menos, sit se eka niistä kaivo taskustaa jonku ihme hörhelöpussin mis oli nappeja (jotain essoi tms), sitte ne forcetti miut syömää sen ja jätti sinne hissii joteki jumii etten päässy johoki 45minuuttii sieltä mihikä. aloin siin sit flippailla melkee heti ja huomasin et täälhä o peili, heti ku katoin silmii ni meni vissii pää iha sekasi ku oli pupillie tilal vaa sinistä ja sit se mikä normaalisti o värikäs ni se osa oli semmone musta valko raidalline ja pöyri ihan hullun kovaa. en sit muuta siitä unesta muistakka enää, mut eiköhä siin iha tarpeeks ollu :D

YrjöpukeLauantai 19.11.2005 14:23

Yök, tänää piti mennä kattomaa stand up komiikkaa WooDoo:seen, mut eile illal opettaja soittiki ja pitää mennä töihi sit Valtsuu, yhtää ei huvittas, mut töitähä on tehtävä et saa ees jostain rahaa et voi jotain joskus tehdäkki (tunkee ne kaikki rahat vaikka auton kuntoo saamiseen). äääh vituttaa ku se auto on niin paska vaik ostettii se "iha hyväs kunnos", eikä jaksas soittaa ees ja alkaa selvittämää koko asiaa, tulis jo kunnol lunta et ois nättiä ja vois pyörii vaik hanges päivät pitkät ku ei o mitään kivaa tekemistäkä. No jos lähtis taluttelee kohta Katin kanssa hevosta tonne pihalle, että sellasta!

Tykkään.Sunnuntai 13.11.2005 20:43

Tykkään sinisestä.

Pussailu on kivaa!Perjantai 11.11.2005 14:14

Tos joku päivä sit Katin kanssa tapeltii taas vaihteeks iha kunnol ja tuntu et koko maailma romahtaa, keräilin sit tavarat siitä pihalta muovikassii ja lähin kävelee kohti kotia (tais muute olla tiistai). Kotia pääsin ja lähetin Katille varmaa tuhat viestii ja yhteekä en saanu vastausta, sit tieteki peri suomalaisee tapaan pää nii sekasi ku vaa saa, jos se olo sillä helpottas.
No Katiha sit sai päähäsä tulla kuiteki käymää miun luona, voitte vaa arvata mikä sen reaktio oli kun ensimmäisenä ku tulee sisälle ni kattoo et sie oot jätkä kyl iha vitun seis. Ei paljon kiitoksia herunu, mut kyl sit saatii selvitettyä asiat, kunhan aluks olin vähä itkeny päätäni selväks ja koittanu keskustella joteki edes.
Loppu ilta sit taiski mennä pussaillessa ja halaillessa. Ei kyl mikää seksi eikä mikää juttelu eikä mikään voita sitä tunnetta ku joku rakas ihmine koskettaa sinua, sen ei tarvii olla mikää erikoine sen kosketukse, iha vaik semmone et hipasee sinuu vähä sormesta tai silittää selkää tai pörröttää hiuksii tms, se on iha uskomaton se tunne. Inhottaa vaa ku aina pitää tapella ja pelätä et menettää toisen enneku tajuu et kui paljo oikeesti toisesta välittää ja kui pahalta se tuntuu jos toisen menettäski. Mut iha kaikesta huolimatta tulin siihe tuloksee taas kerra et PUSSAILU RULES :)
Tultii eile tänne ja oltii hotellis yötä (tyttökaverille ilmane ja mie jouduin maksaa 7euroo huoneesta ja aamupalasta yhteesä, saatanan kiskurit), nyt täs just jännitän ku Kati just sai annokset esille ja ootellaa tuomariston päätöksii ja sitä et näkisin Katin ja voisin kysellä et onko se mite tyytyväine noihi, mie oon ainaki iha sika tyytyväine noihi mitä tästä koneelta nään, ja kala-annoksen äske näin jo iha lähelt ja se oli nätti.
Vietin tän päivän yhdeksän opettajan kanssa kierrellen museoita ja näyttelyitä ja syöden noide kanssa, yheksä keittiö opettajaa avartaa vähä omaa katselukantaa siitä millasta ruoanlaittamine on muide mielestä ja siitä millasta voi tehä mistäki, päivä o ollu tosi kiva ja antoisa, vaik aluks oliki vähä ulkopuoline olo (ei varmaa johu siitä et jonkinlaista kunnioitusta tuntee jotain noita opettajia kohtaan, yks noista o ainaki Suomen keittiömestareiden puheenjohtaja, eli ei varmaa tiiä ruoanvalmistuksesta just mitään)
Mut pitää varmaa logata ittesä kohtapuolii ulos tästä koneelta ku oon jollaki oppilaille tarkotetulla koneella ja tos jotain noboi seläntakana ihan saatanalline lauma, eli palaanpa taas astialle, varmaa huomen ku tänään ehkä säkäl kotia pääsee jossain vaiheessa :)

rakas grivierKeskiviikko 26.10.2005 14:28

kutittaa kyllä kaikkialle, ja sitku raapii oikee huolella (lähinnä puolenpäivä jälkee ja siitä yöhön asti) niin menee kaikki paikat iha verille, eile oli vessan istuin osa iha veril ku raavin takamusta IHA täysil enneku istuin siihe, sit vaa huomasin ku nousin ylös et verta valunu siihe iha sikana, ei o kovi kiva olo. Tänää menin sit terkkarille noin kuuden viikon raapimisen jälkee (pien vihje, kantsii mennä aikasemmi, se kutina vaa pahenee), toivottavasti sit ku tänää saahaa lääkkeet ni ne auttaa ja paranee tästä.

:DDDDDDDDDDDDDKeskiviikko 26.10.2005 14:15

Vihdoinki saan oman päiväkirjan, alan kyl kirjottaa tänne 24/7 100-0 miu tapahtumista. Alotanki nyt heti siitä ku kävin tänää terkkarilla, se sano et siul o syyhy, ok.
- Vanhemmat »