IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Eveliinahan seMaanantai 17.09.2007 18:09

evew sanoo:
TIMI:D
[x]minulla on tummat, lähes mustat hiukset ja rastat !
[XX]olen hevostyttö
[x]minulla on tatuointi(monta)
[X]olen huume timi:D ja alkoholisti.:P
[x]sukunimeni on salminen!!
TOTAL: 5 !! :)

SuosittelenLauantai 15.09.2007 01:58

http://www.polyfonken.com/GhostMonkey/Tea.rar

Tuosta loistava levy tulemaan, kuuntele se hyvissä (:

Ainiin, ja tuossa tekstiä mitä voit lukea ku kappaleet soi:

http://www.polyfonken.com/GhostMonkey/
Jotenkin tosi outo ja surullinen olo, tuntuu et on yhteiskunnan pohjasakkaa ja rikkoo sääntöjä joita on ihmisille luotu ja annettu. Oli ne säännöt sitten arvalla valittu tai tarkkaan joidenkin mielestä mietitty, niin aina on joku joka on sitä mieltä, että ei niissä ole kaikissa järkeä ja surulliseksi se tekee kun tietää että tekee väärin suurimman osan mielestä, vaikka itsestään se on hyvä asia, pahaksi sen tekee vain tieto siitä että se leimaa ja eristää.

Ikävintä on tietysti se että kaverit joko 1) eivät hyväksy sitä ja alkavat pitää vähemmän yhteyttä ja etääntyvät tai 2) alkavat olla kanssasi vain siitä syystä, kumpikaan edellä mainituista ei lämmitä mieltä, ei, ei edes vähän. Molemmissa tapauksissa vielä tuntuu liikkuvan kaikkien ihmisten kanssa täysin eri aaltopituudella ja vain hyvin harvat ihmiset ymmärtävät mitä todella ajattelet, tai luulen että he ymmärtävät, vaikka en voi siitä olla varma. Kuten ei siitäkään voi olla varma, jos vaikka sanon että silmät ovat vihreät, ei se kaikille ole sama vihreä.

Äh, ahdistaa. Tuntuu että helpointa olis vaan käpertyä oman peiton alle lämpimään, olla siellä, mutta siellä ollessa alkaisi kuitenkin miettiä vain enemmän ja enemmän, eikä sekään ole helppoa. Vaikeimmalta taas tuntuu, että puhuisi jollekkin, jonka luulisi tajuavan, mutta mitä jos ei kukaan tajua, sen seurauksena tuntuu entistä pahemmalta ja entistä ahdistuneemmalta, ja kenelle sitä puhuisi? Sille hilpeälle kaverille, joka aina saa hymyilemään? Sille joka aina kännissä huutaa ja mesoaa? Sille joka rakastaa? Sille joka vihaa? Sille joka on samalla luokalla? Sille joka on kaunis? Sille joka illalla on vieressäsi?

MicragirlsSunnuntai 12.08.2007 18:22

Siis miks hitos minuu informoitii vasta tänää et micragirlssi o tulos tänne ens viikon perjantain, hitto se on kyl niin must see, että kai pakko lähtee kattomaa. Eli eli 17.8. Woodoos Micragirls, kannattaa varmaa raahata peppusa paikalle, on nimittäin jonkinverran loistavaa ja pirteetä musaa. (:

Tykkään...Torstai 09.08.2007 21:39

... kiireettömyydestä.

Husky Rescue - Nightless NightTorstai 02.08.2007 00:37

Tuo on vaan niin kaunis ja hauska kappale et ei voi ku hymyillä ja jammailla mukana! (:

LiikkeestäTorstai 26.07.2007 05:11

Kyl mie sanon et ku joku tanssii todella hyvin musiikin tahtiin, niin ei sitä voi olla tuijottamatta. Mutta vielä paljon mahtavampaa on kun kaks ihmistä tanssii musiikin tahtiin, toinen tosi nopeesti ja toinen tosi hitaasti, mut niil on joku sellanen tahti et ne koko ajan liikkuu yhessä samalla tavalla tiettyä kuvioo, mut sit kaikki siitä kuviosta poikkeava tehää omalla vauhdillaan. Se on sellane näky, se sekoittaa ajatukset ja saa vaan jäämään siihen ja miettimään että mitä oikein tapahtuu ja missä on ja miksi ja kenen kanssa ja kuka on kuka ja kuka on kenen kanssa ja missä on mitä ja siis hitto, Kyl mie sanon et ku joku tanssii todella hyvin, tiiätkö?

MuistiSunnuntai 08.07.2007 20:56

Jos ihmisen muistista tahtoo pyyhkiä jonkun tietyn tapahtuman, ni onko pakko poistaa se tietty tapahtuma, vai riittääkö et tekee pienen poiston just ennen sitä tapahtumaa ja heti sen jälkeen, koska sillonhan muisti ei pääse siihe tapahtumaa mistään kulkemaan.

BB-viikkoSunnuntai 08.07.2007 04:22

Viikko oli ja alkaa lähenee loppuaan, oli mahtavaa nähä kavereita ja olla ja jutella ja nautiskella.

Koko viikon kyllä kruunas, tänään viimosena päivänä, kun oltiin teltan takana kuuntelemassa Jamaica All Starssia ni alko vuoksenuoman suunnalta kuulua saksofoni(?) soittoa. Lähdettiin sitten selvittämään mistä se tulee ja päädyttiin toiselle puolelle uomaa puistoon, siellä sitten nähtii tummamies, tummassa puvussu, sekä vaaleassa hatussa soittamassa penkillä saksofonia ja vieressä istui nainen. Se näky ja soitto oli kyl jotain mikä ei ihan heti unohdu. Voisinpa jotenkin välittää kiitokset ja tervehdykset tuolle musisoijalle. Ehkä kiitän vaan tässä, kiitos.

(:

SalaisuuksistaMaanantai 02.07.2007 00:21

Sellaset elämän salaisuudet mitkä lapsi on liian nuori ymmärtämään, ja aikuiset on jo unohtanut, voi saavuttaa tietoonsa jälleen kun on vanhempi kuin nuori ja aikuinen yhteensä.