IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Torstai 11.05.2006 02:22


Sellanen päivä tänään sitten..

Heräsin tänää kuudelta ja lähin autokouluun Roninin kaa.. päätin että ajan samalla C-kortin ni sain kuulla että eka auto jolla pääsen ajaa, onkin sitten rekka.. siellä meni pari tuntii ja lähettiin sit stadiin.
käytiin ostamassa powerballit ja treenailtiin niillä jotain viis tuntia. käytiin siinä välissä kallion lukiolla moikkaa iitua (roninin tyttö) ja käytii kattomassa siellä samalla yks esitys.
Sen jälkeen lähettiin tietysti terassille..
Parin oluen ja fantan jälkeen ronin lähti duuniin ja mä lähin himaan. Piti lähtee treeneihin mut väsytti niin saatanasti ni oli pakko jäädä nukkuu (nukuin viime yönä jotain 3 tuntia). Nukuin tänään viidestä kymmeneen eli pitkän matikan lukijan mukaan viisi tuntia.

Toi PowerBall on mieletön keksintö, se on sellanen gyrotekniikkaan perustuva pallo joka kehittää puristusvoimaa ja ranteita. Toimiva vekotin, sitä vaan pyöritellään ja mitä kovempaa sitä pyörittää, sitä kovempaa se pistää vastaan. Sain tänää vedettyä 11121 kierrosta minuutissa nopeudella.. ME on vähän reilu 16000 et on täs viel treenattavaa.. tuleepahan hyvät runkkulihakset.

Vois tästä nappaa unipillerin ja mennä taas nukkuu.. huomenna tuleekin tasan puol vuotta täyteen sinkkuna.. vois nukkua iltaan asti ja kiskoo kalsarikännit =P

peas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.