IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Päivä ja kuvaoäivänTiistai 06.12.2005 17:24Jees, et tässä olin sit tänää kolmen aikaan eilen ja tsekkailin kommentteja. Noita tuli jotain 700 ja vastasin aika moneen.. Rupesin totaalisesti hajoomaan siinä joskus 200 jälkeen ja sit vastailin vaan läpällä..
Tosta päivänkuvasta on vähän vaikee tsekkaa kaikki kommentit ku niitä tulee minuutissa ~10 et kattelen ne sit huamena.

No tää aamu, vähän hajotti ja vitutti ku yksin sängystä heräsin mut nousin ylös ja taas on ihan hyvä fiiwis. Ei sit tullu lähettyä psykebileisiin ku siel oli pitkä jono ja olis maksanu 12 euroo kahesta tunnista (ku lähettii taas niin myöhään prkl)

Vois tästä lähtee väsää jotai aamumättöö ja sellasta taustalla soi CMX - Palvelemaan konetta

Emmä keksi enää mitään sanottavaa mut aattelin jotain kirjottaa ihan vaan vittuillakseni. Jos joku näitä lukee ni se ei kuitenkaan pysty lopettamaan tähän vaan lukee vielä tän ja seuraavankin palstan. Voi tätä kun ihmismieli on utelias.. ^^

Joo eli mulla on kainaloissa sellanen ärsyttävä ihottuma tms et kutittaa ihan perkeleesti. Se johtuu vissiin deodorantista tai jotain mut deukkista (ihan POMOa) ku pistää ni kirvelee ihan homona ja sit seuraavana päivänä on lisää noita. Ei tää oo yhtään kivaa, joutuu laittaa POMOt rinnalle ja kaulalle ku ei kainalot kestä. Ne kans ärtyy ku hikoilee mut emmä treeniä lopeta perkl.

Rupeeko hajottamaan?

Peats

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.