IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

IHQuilua vol 2Keskiviikko 21.12.2005 11:17

Haaveilin vähän lisää mut aattelin suoraan heittää alkuperäisiin..

Voisitko olla mun? Vaikka hetken.
Jos sä haluisit ni voitais tehä lettuja ja sä voisit nauraa ainaku heitän letun huonosti. (Pakkohan sekin taito on joskus opetella)
Lähtisitkö mun kaa kävelylle?
Ulkona on tosi nätti talvinen ilma ja voitais käppäillä siellä semi-väsyneenä pari tuntia. Katteltais maisemia, tähtiä ja sitä miten kaunis luonto on. Tiiän muutaman tosi nätin paikan tässä lähellä, tuutko? Vois tää vuodenaika kesäkin olla. Kesällä on kukkia ja lepakoita. Luonto tuntuu hengittävän ja ilmassa leijailee kesän tuoksut.Voisin pistää sulle jonkun nätin kukan korvan taakse ja sen tuoksu sekottuisi sun tuoksuusi. Se tuoksu ajaa minut melkein hulluuden partaalle. Tuletko? *tarjoaa käden*
Mulla on nälkä, onko sullakin?
Mitäs jos laitettais jotain ruokaa yhdessä? Mitä sun tekee mieli? Mä syön oikeestaan mitä vaan. Mä voin pilkkoo sipulit ja sit sä voit kysyy multa et mikä nyt on noin surullista ku kyynelehdin. Mä teen ihan hyvää spaghetti bolognesee, mut mä en kovin montaa muuta ruokaa osaa vielä tehdä niin hyvin. Voidaan tilata pizzat tai lähteä ravintolaan jossei saada mitään aikaseksi. Otetaan isot annokset jotain tosihyvää ruokaa ja sit mä joudun syömään loput sunkin ruoasta ku et jaksa.
Tuutko painimaan mun kaa?
Mulla on kiva sänky, tuollainen 120senttinen. Voitais painia ja telmiä siinä parikytä minsaa, kutitella toisiamme ja leikkiä tyynysotaa. Sen jälkeen vois vaan makoilla siinä selälleen ja jutskailla kaiken maailman asioita.. Aika tuntuu taas pysähtyneen mutta nämä hetket menee silti liian äkkiä ohi.
Lähetkö mun kanssa Italiaan?
Mulla ei hirveesti rahaa oo mut kyllä mä jostain voin sen verran repiä et voitais läheteä Italiaan. Kävellään kuutamon valossa rannalla vesirajassa, syödään ulkona hyvää ruokaa ja maistellaan hyvää viiniä. Kuunnellaan elävää musiikkia ja tanssitaan. Katseltais toisiamme silmiin kuutamossa eikä tarttis sanoa sanaakaan. Käydään myöhään yöllä kävelyllä luonnon helmassa ja jos et jaksa kävellä, otan sinut reppuselkääni tai niskaani istumaan. Luonto on rauhallinen ja kukat kukkivat. Siellä täällä erottuu välillä pieniä liskoja ja taivas on täynnä tähtiä.
Voin jo melkein haistaa kukkivan rosmariinin...
Katotaanko joku leffa?
Katotaan joku sellanen leffa minkä sä haluisit nähdä. Voitais kattoo vaik joku kauhuleffa nii et voisit olla mun kainalossa ja mä voisin teeskennellä että mua pelottaa tosi paljon että voit suojella mua. Napostellaan samalla jotain hyvää, mitä tahtoisit napostella? Otetaanko vaikka viinirypäleitä?
Nukkuisitko mun vieressä yön?
Olen turvanasi yöllä, suojelen sua kaikilta möröiltä ja maailman pahoilta asioilta. Nukahdat ja tuhiset siinä lämpimässä sylissä. Jos näet painajaisia niin otan sut tiukasti syliin (herättämättä) ja kuiskaan korvaan jotain mitä et muista enää aamulla.
Heräisitkö mun vierestä aamulla?
Jos herään aikasemmin kun sinä niin toisin sulle sänkyyn kahvia/kaakaota/teetä ja leipiä/puuroa sekä kauniin kukan. Herättäisin sut hellällä suudelmalla. Voitais syödä siinä kahdestaan ja voitais miettiä samalla mitä tehdään tänään, vai tehdäänkö mitään. Mihinkään ei ole kiire, mitään ei ole pakko tehdä. Maailma on meitä varten.
Aika tuntuu pysähtyneen ja tuntuu et kaikki olis niin hyvin kun voisi ikinä olla.
Näissä hetkissä on ikuisuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.