IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Joo joo jouluMaanantai 26.12.2005 23:38


Hyvää tapaninpäivää!!!1

Joo-o, joulu tuliolimeni. Oli kyl kaikkien aikojen tyhmin joulu mut olis se voinu paljon paljon huonompikin olla. Aattona lähin niittyyn ja lainasin muutaman ohrapirtelön mutsilta. Katottii siel graalin malja (monty python) ja oli oikeen hauskaa =) Korkkasin tuon viskipullon (chivas reagal) mikä on ollu mulla 8 vuotta. tuntu kyl ika haikeelta...
Lupasin faijalle joskus et avaan sen 18 vuotispäivänä ja otan faijan kaa sit yhet, kohtalo teki tepposet ja yksin sen jouduin avaamaan.
Sain ihan kivoja lahjoja, sigman 70-300 teleobjektiivin, tyttökalenterin, pikku pullon glenfiddichii, pullon finlandiavodkaa (lime), sukee, boksereita ja lakanoita.

Tein tossa just äsken iiiiiison kulhon kreikkalaista salaattia (siis oikeesti tosi ison!) ja se on mulla tässä eessä ja sit on iso lasi maitoo. Vähän mä herkuttelen ja hemmottelen itteeni ^_^ toi on nii mekahyvää toi krekusalaatti että ette voi uskookaan. Paitsi jos ootte joskus maistanu MUN krekusalaattia!!
No ei se kai vertoja vedä noille hemmetin KREIKKALAISTEN kreikkalaiselle salaatille mut on tää silleen ihan hyvää =)
Tiettekste mitä noi hemmetin KREIKKALAISET on keksiny??? Ne valitti EU:hun siitä et feta juustoa on vaan se juusto mitä tehään kreikassa! Et valion feta ei sit oo enää feta nimellä! voi JUKU noiden hemmetin KREIKKALAISTEN kaa!!

okei.. okei..

Tänäänhä on maanantai? on juu. arvatkaas pojat ja tytöt!

No arvatkaa nyt!

Metsään meni. Mä oon menossa ylihuomenna tallinnaan. lähetään 9 aamulla ja takas klo 19. sit torstaina psykebileet maximis ja sit lauantaina onki sit UV. Mitähän sit tekis.. ehdotuksia?

Piis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.