IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Perjantai 22.09.2006 18:19


jjess..
tänää oli sit ruotsin YO.. vai pitäiskö sanoo YÅ?
Nukuin ensinnäki huonosti ja vähän, en lukenu ollenkaa ja olin NÄIN lähellä että en olis lähteny ollenkaan koko paskaan, mut menin sit kuitenki kun yksi fiksumpi ihminen patisti =)

Ei siin midist, en lukenu varmaa yhtäkään tehtävänantoo ja vastailin niihin kysymyksiin aika lotolla.. Se kans näky sit ku lähin palauttaa sitä vitun nivaskaa, maikka sano et kandee lukee tehtävänannot huolella ja suositteli et meen viel tsiigailee sitä lappusta.. Huomasin sit lukee et jumalauta siinähän pitikin kirjottaa 3 ainetta eikä vaan 1! no kirjotin sit sen yhen uusiks eri paperille ja sit pää oli ihan ontto niiden kahen muun kohalla.. sain väkisin väännettyä jotain settii ja iskin kaikkee karuu läppää sekaan (mulla oli hyvinhyvin hauskaa siellä). Emmä usko et ytl välttis tajuu niitä ja ruotsin maikat on muutenki tyhmiä kanoja usein.
pitäisköhän ryhtyy ruotsin maikaks?

Tänää on kivan lämmin päivä ja kaverilla tänää synttärit. tidii vois nuunuu ja syyä vähä eka.

Syömisestä tuliki mieleen et oli hyvät eväät kirjotuksis. otin paketin reissarii, paketin kinkkuu ja salaattiruukun. sit oli litra maitoo, ed, battery, raejuustot ja panaani.
Olin sillä asenteella et koe voi mennä ihan päin vittua mut saapahan ainakin syötyä hyvin ^_^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.