IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Uneja..Maanantai 09.10.2006 19:27


Olin lohjalla(menin sinne pyörällä) ja sit mulla oli mp3soitin. menin siellä moikkaa mun pikkuserkkua ja ne oli ihan et wtf kuka sä oot ja tuli tosi vieraantunu olo. no lähin sit pois, jossain vaiheessa olin sit jossain isossa ostoskeskuksessa jonkun mutsi-isä sekotuksen kanssa, se tahto mennä sellaseen naistenvaate kauppaan ja menin sit vastahakosesti mukaan (taisin olla jotain 10...) se sit katos yhessä vaiheessa johki ja olin siel yksin ja mua stressas olla siellä yksin.
No sit jotenkin taas uni vähän muuttu ja olin ite isä ja olin mun pojan kanssa (varmaan just 10) ostamassa vaatteita. löysin just sellasia vaatteita mitä oon ettiny pitkään, oli ihan mekasiistejä kuteita. sit mun poika meni autoon odottaa ja sovitin omia vaatteita ja niitä mitä ostan sille ja sit ostin ne ja sit olin taas pyörän selässä ettimässä tietä sinne pikkuserkkujen luo lohjalle.
Siellä olin sit hetken ja ne ignoras mut ihan täysin, lähin sit litoo, pistin mp3 soittimet korville ja lähin polkee juna-asemalle. Ku pääsin perille sinne ni menin sen pyörän kaa sisään mut se oli tosi iso, se oli niiku laiva. jätin pyörän telineeseen ja lähin ettii mun paikkaa. siel oli niiku hytit ja kaikki ja olin siel käytävillä ja oli hirvee tungos. siel oli porukkaa menossa keskieurooppaan ja kaikkialle suomeen.. pääsin sit aika pitkälle ja sit kuulin et se pysähtyy just simonkylään ja oon ainoo joka jää pois siellä (ihan ku tääl olis asema..) ja sit lähin stressaillen tulee takasinpäin et ehtisin hyppää veke. jonkun käytävän ovessa oli luodinreikä ja mietin hetken että miks joku on ampunu junassa.

Uni vaihtu, näin seuraavaks sellasta, että menin johki baarin jonkun kaverin kaa ja siel oli sit joku muija jonka tiesin jostain pokeleffasta, paitsi et se oli ihan erinäkönen. se ja sen kaverit kutsu sit meiät mukaan johki bileisiin jossain keskellä metsää.
opettelin siinä jossain vaiheessa heittää kaikkia jänniä voltteja, tyylii sellasia et otan pari askelta, sit otan askeleen kivestä ja heitän sivuttain voltin (matrix-tyyliin) ja sit kaikenlaisia kerimisvoltteja samaan tyyliin.
Kaikki oli aika ihmeissään ku sellasia heittelin.. no sit mentiin sinne bileisiin.. se oli joku tosi iso ja hieno mansion ja heittelin sielki voltteja.
Jossain vaiheessa se meno meni aika oudoks, porukkaa rupes kuolee ja kaikkee tosi friikkii rupes tapahtua. siin oli jotain niiku tasoja mitkä piti selvittää läpi ennen ku pääs seuraavalle tasolle (niiku jossain pelissä) ja sit ku pääsin sinne loppuun ni siel oli joku "jumala" tai sellanen.. se testas ihmisiä miten ne selvii, se aina pyyhki suurimman osan niiden muistista ja sit pisti uudelleen kiertää sitä peliä. se sano et jeesuski oli siellä ja sit hokasin et se mun kaveri jonka kanssa olin siellä juudas.
Maailman käsitys muuttu aika paljon =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.