IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

hyvää huomenta Lauantai 25.03.2006 08:58


Blow my buzz oon täl hetkel rio de janeiros paistattelemas auringonpaisteessa ja hörppimäs tuoretta ananasmehua..

Turhaan luette tätäkään vitun blogia.. ei oo mitään ihmeellistä, ei mitään hyvää läppää eikä suoraan sanoen mitään lukemisen arvoista.
ny ku mä kirjotin tolleen ni kaikki jotka tätä alotti lukee ni salee lukee viel tätäkin ja aattelee et tän vois lukee loppuun asti. ei täs oo oikeesti mitään pointtii.. perus paskan jauhantaa vaan.

Johtavat desifiointiaineet tappaa 99,9% kaikista bakteereista. Chuck Norris tappaa 100% ihan kaikesta mitä vittu lystää. Perkele

Make peace, not chucks.

oikeesti oon himassa, istun bokserit päällä koneella ja oon just menossa nukkuu. Koulut on loppu eli finito ja tulin justiin psykebileistä kaapelitehtaalta. tuli parin kaverin kaa nukuttuu rautiksella kolme varttii ja sit junalla tiksiin ja tiksistä kaverin faija (el taksikuski) heitti ystävällisesti meiät himaan.

Voi minerva ja mirkoli ja mirva ku väsyttää nii helvetisti. simmut iha ristissä ja tulin koneelle vaa sen takii ku piti pistää tää kii.
Oli kyl ihan kiva pirskeet.. ei siin mitää

Olin tänää kans vähä kouraamas ja punttaamas kisksella ja siitä sit menin thai boxing treeneihin. se on kyl vänkä laji ja vois alkaa harrastelee ihan kunnolla sitä.
Mitähän sitä nyt tekis ku on ihan vapaa ja kaikkee..? jos innostais, olis seuraa ja rahaa ni vois vaik haistattaa kukkaset koko suomen maalle ja kaikota laosiin muutamaks vuodeks chillailee viidakkoon puhumaan henkeviä yön timojen ja viidakkovekaroiden kaa.

Herneet korviin ja nukkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.