IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Blogi

- Vanhemmat »

olin koulussa (ajoissa enkä skipannu yhtään tuntia!!) ja sit olin salilla. söin hyvin ja telmin eeron kanssa varmaan puol tuntia jeejee se on kyl kivin vesseli.

päivän kirjaKeskiviikko 02.11.2005 20:03

olin koulussa, skippasin ekan tunnin ja kävin salilla jei.

söin just isosti. litran maitoo, puol pussii makaroonii ja 3 broilerin rintafilettä. kohta sit vois ehkä siivota tän kolon..
tänää oli sit beisik päivä.. olin koulussa (puol tuntii myöhäs). samaa paskaa ku aina ennenki, paitti et RO tunti oli helvetin tylsä. mentiin audikseen ja rehtori jauho jotain yo kirjotuksista.. samat jutut mitkä se selitti viime keväänä.
yllätyksenä tuli et yot on jo maaliskuussa eli pitäs varmaan alkaa lukee. ei täs olis ku 10 kirjaa =D

no olin sit salilla (uskokaa tai älkää) ja oli tissipäivä ja oli hyvät treenit. aattelin kokeilla vinopenaa 40kg käsipainoilla muttei siit oikee mitää tullu ni väänsin sit 37.5 painoilla.
vois tästä sit syyä ja saunoo ja tsiigaa teeveetä ja mennä nukkuu.

Näin tänää auringon!

unohin sanoo et leikin oravan kaa! myöhästyin siks koulusta. meiän pihalla oli orava joka mutusteli lintalaudalta tippuneita siemeniä, otin sitte kourallisen siemeniä ja tarjosin sille. se tuli ihan viereen ja nuuski kättä muttei uskaltanu viel ottaa. sit annoin sille siemeniä et se tajuis et oon ihan kiva kaveri.. tää tapahtu 12 aikaan kun olis pitäny olla koulussa.

ööö... päiväTorstai 27.10.2005 22:19


Olin taas koulussa (ajoissa!!! (vaan 10 min myöhässä)) ja kävin sit hesassa. Otin alahuuleen lävärin ja ostin kummeli deeveedeen (sen vihreen ju nou). mutsin ekat kommentit "toi on kauhee" =D.
ainii ostin kans superpallon urheilumuseosta.

mites.. menisköhän sitä tänään vaihteeksi vaikka... mmm... salille!

Ke Keskiviikko 26.10.2005 20:04

Kouluun tänää.. Skippasin ekan tunnin ku vitutti toi loska ja myöhästyin tokasta tunnista 25 minsaa (sanoin että vaihoin talvirenkaat alle..)

salille sit vissiin..

joo olin sit salilla. poljin 2 kilsaa tuolla saatanan räntäsateessa ja vedin kunnon haPareenit. siimat hellänä huuuuu
- Vanhemmat »