IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

vitusti paljonTorstai 10.11.2005 18:02

skippasin tänää 2 ekaa tuntia ja menin sit puol kahdeks kouluun. sen tunnin jälkeen lähin alkoon ja pelasin pelikonetta. voitin 1.4eurolla 28 euroa ja ostin kaupasta sitte budweiseria. jahuu

mitä vittuaKeskiviikko 09.11.2005 19:02

tänää olin sit koulussa, tulin melkein jopa ajoissa ja meiän maikka on jossai risteilemässä! meil oli sit sijainen..
olkapää vähän kipee.
safkaan just tonnikala pihvejä.. kohta meen paistaa paketin jauhelihaa, sipulii ja keitän makaroonii ja mätän ne.

päiviöTiistai 08.11.2005 21:16

jees, elikkä olin tänää koulussa melkein ajoissa. sit olin salilla ja lähin tonne hesaan valokuvattavaks. (jermu tekee jotain kurssityötä) ja sit vedin kaikkee parkourii yms.
meni siinä sitten olkapää sijoiltaan. sojotti ihan oudosti, sellanen muhkura tossa.. sit sain sen väännettyä takas ja se oli vähän hellänä. ei se kovin paljoo satu enää. vähän särkee.
jahuu

det är motherfucking dagTiistai 08.11.2005 01:42

jeps.. lähin tossa ronin:in kaa kiertelee baareja. käytiin chicosissa jumbossa ja syötiin hyvin ja vedettiin tuopit. sitten mentiin alkoon ja sitte rossoon. rossossa meni sitten tuoppeja ja drinkkejä. site lähettiin kaupaan ja ostettiin ÖL!!!! ja juotiin ne. sitten juostiin tikkurilan uimahallin katolle ja vedettiin yhdet corona extrat (maailman parasta olutta niille jotka ei tiiä). sit mentiin highwayhin (local pub täällä simonkylässä) ja vedettiin yhet. nyt tulin kotiin, jumputan psykee ihan täysillä ja lämmitän kohta saunan. huomenna kouluun jos jaksaa.
tää on sitä ns. elämää

prkl lukioMaanantai 07.11.2005 15:20

on tää lukio helppoo.. saatana tänäänkin heräsin aamulla aikaseen ja söin aamupalan ja menin takas nukkuu ja nyt heräsin taas ja voisin mennä syömään aamupala kakkosen ja lähtee sit vaik jumboon ja alkoon ja baariin. tätä tää o =)

eero taas juoksee ympäri alakertaa ja huutaa ^_^

eli laumantaiLauantai 05.11.2005 16:34

nukuin myöhään ja mutsi laittaa paistii.
aamupalalla eero oli kiipeemässä mun syliin ja sano "tulee syykkyyn" mä sanoin "no tuu vaan" eero: "timo auttaa" mä: "en auta, saat itte kiivetä" eero: "kiitti"

saas nähä mitä tänää keksis

se on huomenna synttärit.. Lauantai 05.11.2005 02:22

jees, olin sit EILEN koulussa, (myöhässä 45min). sit olin kisahallilla treenailee kaikkee ja kävin salillakin samalla. no joo, nyt on kämmenet iha rakoilla ku innostuin rekkivoimistelee.

tekis mieli lähtee kaljalle mut ei oo ketään lähös mukaan. paskan liekit.
väsyttääki.
kuuntelin tosiaan psykee junamatkat ihan täysillä ja sain varmaan paljon paheksuvia katseita ahdasmielisiltä mummeleilta.
väänsin tossa taas psyketaidetta puol kolmeen asti.. nyt vois mennä nuQ

eli toi oli perjantain juttu niiQ kässäätteXe?

olin koulussa (ajoissa enkä skipannu yhtään tuntia!!) ja sit olin salilla. söin hyvin ja telmin eeron kanssa varmaan puol tuntia jeejee se on kyl kivin vesseli.

päivän kirjaKeskiviikko 02.11.2005 20:03

olin koulussa, skippasin ekan tunnin ja kävin salilla jei.

söin just isosti. litran maitoo, puol pussii makaroonii ja 3 broilerin rintafilettä. kohta sit vois ehkä siivota tän kolon..
tänää oli sit beisik päivä.. olin koulussa (puol tuntii myöhäs). samaa paskaa ku aina ennenki, paitti et RO tunti oli helvetin tylsä. mentiin audikseen ja rehtori jauho jotain yo kirjotuksista.. samat jutut mitkä se selitti viime keväänä.
yllätyksenä tuli et yot on jo maaliskuussa eli pitäs varmaan alkaa lukee. ei täs olis ku 10 kirjaa =D

no olin sit salilla (uskokaa tai älkää) ja oli tissipäivä ja oli hyvät treenit. aattelin kokeilla vinopenaa 40kg käsipainoilla muttei siit oikee mitää tullu ni väänsin sit 37.5 painoilla.
vois tästä sit syyä ja saunoo ja tsiigaa teeveetä ja mennä nukkuu.

Näin tänää auringon!

unohin sanoo et leikin oravan kaa! myöhästyin siks koulusta. meiän pihalla oli orava joka mutusteli lintalaudalta tippuneita siemeniä, otin sitte kourallisen siemeniä ja tarjosin sille. se tuli ihan viereen ja nuuski kättä muttei uskaltanu viel ottaa. sit annoin sille siemeniä et se tajuis et oon ihan kiva kaveri.. tää tapahtu 12 aikaan kun olis pitäny olla koulussa.