IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 19:29


täl viikol leiri, sit joku koe, viikonloppu kiinni ja ens viikko leiri. synttäreiden kunniaks alkaa ph3 leiri ja sit perään joku koe taas ennen ku pääsee lomille fy fittan.

tänää oli jees päivä, koulutus loppu puol neljä.. nyt sit johki infojuttuun ja sit loppu vapaata (=treenii ja lukemista ja kamojen paggailuu) hajotkaa siviilit ja reserviläiset.. tää siis tää on sitä elämää

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 10:22


ei sit vedettykää lärvejä, mut ostin tonnikalaa ja kävin pudel.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 20:48


ekat veekooveet haminas jeejee lärvit!!!!

[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 01:01


joo hajoon maneesiin.. mennää siis jäpittää tonne maneesiin eli johki juhlasaliin kuuntelee vitun tylsistyttäviä turinoita. mennää 40 min ennen tilaisuuden alkamista ja jäpitetään penkillä selkä suorana, kantapäät yhdessä ja kädet nyrkissä polvilla se koko aika. silmät ei saa pyöriä ja pitää tuijottaa yhteen pisteeseen. näitä paskamaisuuksia (joita leikkisästi perinteiksi kutsutaan) on ollu täs joka päivä 2 vitun kertaa..

ihan kivaa tääl välil on kyl, loistavaa porukkaa ja noin.. ei pahemmin vapaata ole..

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 23:49jeeee, reserviupseerikoulu alkoi sotilaspoliisilinjalla.. raskasta mutta kunniallista aamua on sellasta 257 vissiin jäljellä..

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 15:33

Nii joo, oltii sit espanjas ja oli siistii. kerron siitä sit joskus

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 16:29


Nyttei oo kyl oikeen mitään asiaa.. töitä on ollu paljon. meka paljon.

postilaatikko terrorismiaKeskiviikko 16.05.2007 01:08


Laitan kohta liikkeelle ketjukirjeen, siis oikeen kirjeen.. oon päättäny että postilaatikot muuttuu kohta maksullisiks ja kaikkien pitää maksaa mulle kymmenen vitun ruplaa sen käytöstä. nimittäin suomesta loppuvat kohta postilaatikot ja kaikki ei käytä laatikoita/luukkujaan ja joillain on useampia luukkuja..

Kaikkien pitää lähettää se ketjukirje kymmenelle-sadalle tuttavalle ni niitten postilaatikko/luukku muuttuu punaseks ja ei tarvii maksaa.

äly hoi wänkkeritTiistai 15.05.2007 01:38


Ette kai te oikeesti usko että mese muuttuu maksulliseks? Sain varmaan sadannen kerran ton saatanan ketjukirjeen mikä pitäis pistää eteen päin ja vittuperkelesaatana!! Alkaa oikeesti kyrpimään ihmisten naiivius..
Jos ne oikeesti aikoo laittaa messengerin maksulliseks, ni tuskin ni mitään vitun ketjukirjettä pistäis? Ei ne oleta että kaikki ihmiset tuntee sellasia jotka noitakin peloissaan pistää eteenpäin, joutuuko ne sit maksaa kymmenen puntaa siitä? Minkä takia ne ees laskuttais punnissa kun Microsoft on jenkkiläinen yritys?

Sit siinä luki kans et niillä on enää 578 vapaata nimeä jäljellä xDDDD..
Mä taidan tietää yhden niistä,
timojonvitunkyrpiintyny@hotmail.com ja toinen
adnsodvnaneo@hotmail.com

Pitäisköhän jumalauta ruveta microsoftille töihin, voisin tienaa omaisuuden keksimällä uusia nimiä. hmm..
Anteeks jos loukkasin noiden ketjukirjeiden lähettäjiä ja eteenpäin pistäjiä, mutta ajattelisitte vähän itsekin.

tuuniiTorstai 10.05.2007 10:28


Joo, duunii on tullu tehtyä paljon. eilen oli jotai 13 tuntii ja toissapäivänä 10. saa nähä mitä tästä päivästä tulee.. vituttaa vaa ku ei ehi oikein tekee mitään muuta ku nukkuu ja duunii.