IRC-Galleria

PsychoGirl

PsychoGirl

uskoi kuolemaan, muttei tälläiseen.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 17:11

rakkaal lapsel monta nimee... ELI MULLA!^^ oon orjatar, domina, ruhtinatar, hönö, pöllö, akka, ämmä, kiti, valkyria, mirl, minora, apina, hömppeli, hullu, seko, aivovamma, psykkis, psyko, mielenhäiriö, ongelma, datis, tarja halonen, jöötti, ihmepää, bakteeri, pöpö, kaunotar, hippi, hihhuli, hevari, tuska, lordi, tiikerinainen, kissa, jumalatar, jumala, hanipupu, pupu, nappi, tassu, kaapo, kaappi, tissi, kosto, orja, sieluveli, mies, jätkä, äijä, ukko, uros, naaras, narttu,peto,nainen, valloittaja, kuningatar, itikka, valtiatar, taitelija, kalle, pikku lehmä jne jne ei tuu enemmän mieleen. Jos teille rakkaat tulee jtn mieleen joku nimi millä ootte mua kutsuneet pyydän ilmoittakaa toki mulleki :D

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 16:53

NYT mä oon prkle jumala! Fiilis oikeesti semmoinen et oisin kaikkien yläpuolel herrajumala! voitin! mä voitin! voitin!!! pystyin kuuntelee semmost muistojen biisiä ilman muistoi! hemmetti mä voitin!
HAH oon vahva! oon vitun vahva. vittu tätä ilon määrää.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 16:41

hmm huomasin muuten yhen asian kun kuuntelin eksän lempibiisiä. SE EI SATUTA MUA EI TUO MTN MIELEEN MITÄÄN EKSÄSTÄNI! HÄHÄHÄÄHÄäÄ ARVAA MIKS??? koska mul on vitun luja tahto! jos tahdon kuunnella sitä biisiä. ja jos tahdon etten ajattele eksääni niin en ajattele! lujal tahdol saa kaiken mut lujaa tahtoo on vaikee saada! mul on luja tahto! stna luja tahto kuunnella tätä biisiä. ja sä vitun mulkku et pilaa mieltäni enään muistummalla tällä biisillä koska tahdon olla muistamatta sua! haha onnistuinkin siinä! siitä sait mulkku.

"im the one who choses her own path!"

vaik miten satutit mua niin en tahdo muistaa sua jotta muhun sattuis! satutat mua jatkuvasti syvällä sydämessäni ku oon kultani vieres mut et vittu enään. et vittu tuu enään enemmän pilaa mua. mä en vittu oo heikko. en anna sun satuttaa mua. en anna itteeni muistaa sua jotta voisin epäillään kultaani joka ei oo mulle mtn paskaa tehny. sä teit kaiken paskan mulle. satutit mut ja pistit mua epäileee ihmisiä. en enää anna sun olla mun ajatuksia häiritsemäs. sä et enää ohjaile mun mieltä. et enään anna mun satuttaa itteäni eikä muita. olen mitä olen mutta en enää epäile kultaani niinku sun muistaminen pakotti mua tekee. vitun paska.....

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 16:02

huokaus meen taas toteamaan pari faktaa: kaikki kostautuu ja täytyy kärsiä jotta sais onnea.

must tulee kai joku uus dr phil -.- jees -.- MAHTAVAAA elämäni kostaa mulle ja saan kaikkee paskaa jatkuvasti niskaani. sen takia päädyn TÄNNE, juuri tänne gallerian päiväkirjaan kirjoittaa mitä oon taas tajunnu. tai no oon tietäny niitä asioita jo kauan mutta vasta nytte oon miettiny ihan koko asian alusta loppuun ja päättäny jakaa teidän kanssa jotka eivät ole tajuneet jotta ette kärsis tajuaksen. olenpa minä hyväsydäminen. olisinpa itekki kerranki joutunu kokematta jtn. mutta ei. oon luotu kärsimään. siis ei mulle tänään mtn paskaa oo tapahtunu oon vaa tajunnu entiset paskat asiat. NYT aiheeseen:

Kaikki kostautuu...

kun tekee jtn paskaa toiselle tai jtn virhettä. virhe voi olla pieniki eikä haittaa muita. mut ajan myötä se kostautuu. ite kun kärsisin pitkään mut sain lopulta onnea kokea. kun onni oli mulla pitkään niin en enää osannu arvostaa sitä. sen takia menetin sen. ja jatkoin kärsimistä. miksi mun täyty kärsiä siitä etten osannu arvostaa onneani? koska olin ylimielinen paska, mulle onni oli itsestäänselvyys. en tehny mtn sen eteen jotta se jatkuis. oikeastaan satutin vain läheisimpiäni. sitten onni katosi jotta voisin jatkaa kärsimistä jotta tajuaisin että ens kerta ku oon onnellinen niin arvostaisin sitä.

Täytyy kärsiä...

niin täytyy kärsiä. jos kaikki menis jatkuvasti hyvin sitä ei osais enää arvostaa. joka kärsimys on uusi alku. alku jtn hyvää kohtaa. jos kestät kipua, kärsimystä. sitä tuskaa. niin saat aina jtn hyvää. mut joskus se hyvä ei kestä kauan. miksi? ihmisen täytyy olla vahva. täytyy osata jatkaa. täytyy jaksaa. oikeastaan kaikki kärsimys johtuu nykyihmisistä. aika monet meistä ovat nokka pystys jatkuvasti ja syrjivät ja halveksuvat muita vaikka ovat TASAN SAMAN ARVOISII KUIN KAIKKI MUUT!! en ole lainkaan parempi kuin kukaan muu teistä. riippuu mis asias oon parempi. jossain asiois mä oon parempi, jossain joku muu. mut hei kukaan meist oo täydellinen. eikä ikinä tuu olemaan. täydellisyys on harha. ei oo olemassa täydellistä. kun saa jtn "täydellistä" ja siihen ajan myötä tottuu se ei oo enää täydellistä. itseasiassa se ei enää edes kelpaa. tarviit jtn viel parempaa ja täydellisempää. joten kärsikää ja olkaa tyytyväisiä vähempään.

oon tyhmä ihminen lupasin ittelleen yhen asian. mut en tietenkään pitäny lupaustani. nyt kärsin. se kostautu mulle. nyt oon tietämättömänä. kärsin koska en voi tietää menikö asiat huonosti vai hyvin. sen saan selville myöhemmin. mut tää on ilmiselvästi kosto. etten enään tekis mtn noin tyhmää. jos osaan oikealla tavalla katua ja todellakin olla pahoillaan saattaa käydä niin että tietämättömyys oli ainoo kostoni. ja kaikki kääntyy paremmaks vähän ajan päästä. mut jos en kadu oikeesti niin kostoni voi olla pahempi. sit kadun todellakin loppuelämäni.

"realize you cant win. sometimes you feel your right and your never wrong but youll fall once again. pain will change you. life wins. suffering of life is always the winner."

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 14:42

vitunvitunvitunvitunvitunvitunvitun V I T T U masentaaaa..... hakkaan koht itteeni iha muussiks-.-

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 23:07

oon taitelija!! toivottavasti antti pidit susta tehdyst kuvast^^

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 18:14

kiitti nina<3 (et jaksoit mua niinkin kauan vaik oon näin rasittava ärsyttävä itserakas ja v*tun hyvännäköinen:D)

maastohousut<3

mun karvapallot (h&j) <3333333

mun uhri <3 (joka joutu ottaa musta kuvii ku oon näin hyvännäköinen:D:D:D:D)

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 22:53

perhana miks ton piti pilata mut!!!? ton takia en voi olla epäilemättä :'( vaikka kuinka haluan luottaa niin en pysty. stnan p*ska mä tapan sen m*lkun joku päivä. AJAN KADETILLA SEN YLI!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 17:50

tykänny tost yhest söpöläisest, mörköst jo pitkääää. huhtikuun alust^^ harvinaist mulle.. nooh toi on vaa niin ihana^^<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 15:04

vitun painajainen. koko selkä ja kroppa oikeastaan sairaan kipeenä. tuntuu ku ois kaikki luut sijoiltaan -.- ärgh ja päätä särkee. eikä tost oo kuulunu mtn :'( ai viiiiiiiiiiittttuu ku särkee kroppaan. istuminenki sattuu ihan ku joku venyttäis joka mun luun eri suuntaan. eli en void ataa tänää:O :'( meen viiltää muistikortil -.- jos tost yhest nyt jtn kuuluis niin fiilikseni paranis huomattavasti.