IRC-Galleria

MatkapäiväkirjaSunnuntai 09.12.2007 22:15

Tiistaina lähettii Hesast ni siellä oli loskaa ja paskaa, mutta ku saavuttii tänne ni tääl paisto aurinko a oli jotain 22 lämmintä. Käytii hotellilla ja meien to-ohjaaja anto meille avaimen asuntolaa. Se ei puhu yhtää englantia mut hyvin suju. Me venattii sitä puol tuntia ku se leikki joidenki lasten kanssa. Jep. Sit me mentii taksilla asunnolle joka on niinku jossain toisel puolel saarta. Mut ei se mitää. Bussit kulkee ja niist lähtee samanlaisia ääniä ku lehtimäen busseista. Me asutaa kahen muun muijan kanssa. Kaisa on samas huonees Fatiman kans ja mä Rosan. Ne ei myöskää puhu englantia. Meidän naapurit on kaikki pantavia ja samalla myös töissä samassa hotellissa.

Keskiviikkona mentii töihin BUSSILLA. Yhtää pantavaa bussikuskii ei oo kyl vielä tullu vastaa. Eurolla pääsee puolen saaren ympäri. Turvallisuudesta ei sit tarvi sanoo mitää. Perille ku päästii ni tavattii Zak, meien "johtaja" mukava paikallinen mies. Se on ollu nuorena hyvännäkönen. Jep. Ollaa viihdytys osastolla. Freek on ihana hollantilainen. Ari on joku pimee feikkiruotsalainen. Vittorio on ihana italialainen ja loput on naisia. Kaikki on ihan mielettömän mukavia. Kaikki moikkaa kaikkia. Ja kaikki on ystävällisiä. SIt tehtii jotain töiä muka. Mä istuin koko päivän info deskis ja viikkasin pyyhkeitä ja laitoin joulukoristeita. Hyää ruokaa saaadaa ku buffetis syödää.

Torstaina töihin, syötii sit laitettii joulukoristeita plaza barii.. Koko päivä. Siel kävi joku Rosita horo vähän välii kattomas ja sanomas nonono i dont like this. i dont like this. sit tehtii vaa uudestaa. Syötii ja koristeltii ja mentii kotii. Töissä oltii ja Ari tuli sitte ilmottamaa meille ystävällisesti et jotkut buffetin keittiössä oli kysyny et ketkä noi kaks on. Ja oli sanonu et me ollaa kauniita ja eksoottisen näkösiä. HUOH.

Perjantaina mä olin aamulla Vittorion kans mini fun clubis eli lasten kans. Siel oli joku ruotsalainen tyttö ni mä epätoivosesti yritin puhuu sille ruotsii. Iltapäivällä koristeltii taas plaza baria ja tehtii purkkilumihiutaleita buffetin ikkunaa.... illalla katottii ku meien kavereil oli jonkun jouluesityksen harjotukset. Oli ihan mielenkiintosen näköstä. Meietki salee laitetaa johki esityksee. Tanssimaa LÄPPPPPPÄÄÄÄÄ.
illal ku päästii kotii ni ei me siel kauaa oltu ku lähettii ostaa rantamattoja ja kattoo et mitä tääl on ja mitä täält saa.

Lauantaina aamulla mentii ruokakaupan kautta rannalle oltii kaks puol tuntii siel ja mentii kotii. sit käytii syömäs jossain feikkiitalialaises ravintolas. ne pitsat oli jotain kaupan pakastepitsoja. Etittii nettii joka sit löyty mut tää pulju oli kiinni. Illalla kaupassa kun käytii ni joku paikallinen seuras meitä sinne ja sitte se kysy et lähetääks me johki bailaa.

Sunnuntaina oltii rannal kaks tuntii ja mentii kotii. Syötii ja tultii galleriaa.:D Rannalla ku oltii ni siitä ajo autolla ohi lifeguard ni me nostettii päät ylös ku se ehkä ajo meien jalkojen yli ni se huus hello ni me huudettii yhtee äänee hola! semmosta..

Oikeessa ruokakaupassa oltii ni sitte sen kaupan joku henkilökunnan jäsen siellä pyyhki meien edestä k#ytävän puhtaaks melkein ku me ollaa niin kauniita. LÄPPÄ.

Tääl on kyllä tosi kivaa. Kannatti tulla. Kulttuurishokki koettii jo ekana iltana mut se myös oli kadonnu tokaa iltaa mennessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.