IRC-Galleria

Puppy^

Puppy^

Älä oo tommonen

Wikipedia-Ammattikoulu (niko kulta<3)Keskiviikko 10.05.2006 18:12

ammattikoulu on oppilaitos niille alhaisen älykkyysosamäärän omaaville nuorille (!!), joiden kyvyt eivät riitä lukioon tai mihinkään älyllistä osaamista vaativaan työhön.(!!)

Ammattikoululaiset ajautuvat usein alkoholisteiksi (!!!!) , huumeiden käyttäjiksi ja rikollisiksi, etenkin väkivaltarikollisiksi. (!)

ammttikoululaiset harrastavat myös lähes poikkeuksetta autoja (!!) ja niiden rumentamista erillaisin "tuning"-osin. ammattikoululaiset pitävät myös itseään muita parempina ihmisinä (!!!!!!!!) , koska he saavat työpaikan muita nopeammin, vaikka pitemmälle opiskelleiden palkkojen noustessa heidän palkat pysyy samana. kyseisen koulun opiskelijoilla on tapana seurustella n.2-5 vuotta itseään nuoremman henkilön kanssa (!?!?!?!?!???) , joista käytetään mm nimitystä: pissis tai tepsu. (:ooooooooooo)

ammattikouluaisia, "amiksia", ei ole vaikea tunnistaa. stereotypinen "amis" on pukeutunut erittäin mauttomasti/vanhanaikaisesti. päältä saattavat löytyä adidaksen vanhat sekä ihanan ihomyötäilevät raita verkkarit, 3 vuotta vanha, joka päivä käytetty neule/paita yms. jalkaa koristavat vanhat lenkkitossut tai "skeittikengät" (!) .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.