IRC-Galleria

Pupu-81

Pupu-81

on onellinen äiti

hahhahaa. mahtava :DTorstai 04.12.2008 19:37

Otteita koiran päiväkirjasta...


8:00 - Koiranruokaa! Mun lempparii!
9:30 - Autoajelu! Mun lempparii!
9:40 - Kävelyllä puistossa! Mun lempparii!
10:30 - Taputuksia ja rapsutuksia! Mun lempparii!
12:00 - Lounas! Mun lempparii!
13:00 - Leikin pihalla! Mun lempparii!
15:00 - Heilutin häntää! Mun lempparii!
17:00 - Puruluita! Mun lempparii!
19:00 - Pelasin palloa! Mun lempparii!
20:00 - Wau! Katoin telkkarii ihmisten kanssa! Mun lempparii!
23:00 - Nukuin sängyssä! Mun lempparii!


Otteita kissan päiväkirjasta...Vankeuteni 983. päivä...
Vangitsijani kiusaavat minua jatkuvasti oudoilla pienillä heiluvilla esineillä. He syövät ylellisesti tuoretta lihaa, kun taas muut vangit ja minä joudumme tyytymään epämääräiseen sotkuun tai jonkinlaisiin kuiviin nappuloihin. Vaikka olenkin tehnyt halveksivan mielipiteeni täysin selväksi, minun on kuitenkin pakko syödä edes vähän pysyäkseni voimissani.

Jaksan jatkaa ainoastaan sen haaveen voimin, että jonain päivänä vielä pakenen. Yrityksissäni saada heidät inhoamaan minua oksensin taas kerran matolle.

Tänään tapoin hiiren, irrotin sen pään ja pudotin päättömän ruumiin heidän jalkoihinsa. Toivoin, että tämä olisi saanut pelon siemenen heidän sydämeensä, koska se selvästikin osoittaa mihin kykenen. Mutta he vain laukoivat alentuvia kommenttejaan siitä, miten "hyvä pikku metsästäjä" minä olen. Senkin p******t!

Tänään illalla heillä oli rikostovereidensa kanssa jonkinlainen kokoontuminen. Minut laitettiin eristysselliin koko tapahtuman ajaksi. Kuulin kuitenkin äänet ja haistoin ruoan. Kuulin, että eristykseni johtui "allergioista". Minun on selvitettävä mitä tämä tarkoittaa ja miten voin käyttää asiaa hyödykseni.

Tänään melkein onnistuin yrityksissäni tappaa yksi kiduttajistani: pyörin hänen jaloissaan kun hän käveli. Täytyy yrittää uudestaan huomenna - portaiden yläpäässä.

Olen varma siitä, että muut vangit ovat tyhjäpäitä ja juoruilijoita. Koira saa erityisetuisuuksia. Se päästetään säännöllisesti vapaalle - ja se tuntuu palaavan enemmän kuin innoissaan. Selvästikin jälkeenjäänyt.

Lintu on ilmiselvästi tiedonantaja. Näen sen kommunikoivan vartijoiden kanssa säännöllisesti. Olen varma, että se raportoi heille jokaisen liikkeeni. Vangitsijani ovat järjestäneet sille turvasäilön korkealle sijoitettuun selliin, joten se on turvassa. Toistaiseksi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.