IRC-Galleria

Pupu-81

Pupu-81

on onellinen äiti

hihhiihhhPerjantai 19.12.2008 19:48

Horoskooppien joulu:

Oinas:

Oinas ei muista että joulu on tulossa, koska ei se häntä niin hetkauta. Oinaalla kolottaa viinahammasta. Puolison muistuttaessa lahjatoiveista oinas vi***tuu ja käy ostamassa pukinkonttiin henkilövaa'an tai liian pienet alushousut. Puolen kuun maissa oinasta alkaa mietityttää miten kuljettaisi piilopullon aaton illanviettoon. Hän kuitenkin aloittaa tissuttelun ja perheelle kuittailun 19.päivän tienoolla ja ongelma ratkeaa itsekseen. Hän ei osallistu perhejuhlaan ollenkaan. Aattona oinas on eksynyt lähiökuppilaan viettämään joulua hyvänpäiväntuttujen kanssa ja saa lahjaksi Deequ-Eemeliltä pöydästä varastetun tuhkakupin. Poliisi tuo oinaan kotiin perheen luo uuden vuoden aattona. Morkkis raukeaa vasta helmikuun alussa.

Härkä:

Härkä on aloittanut joulun suunnittelun jo hyvissä ajoin heinäkuussa. Joulukuun alussa härän sormenpäät ovat liimautuneet toisiinsa lopullisesti liiasta askartelusta. Koska kodin pitää häränmielestä kiiltää joulun saapuessa, hän päättää nuolla kaappien takaosat puhtaaksi. Hermoromahduksen ensioireet alkavat oireilla ensin postissa 4.päivä kun joulupostimerkit eivät oikein sovi härän askartelemiin kortteihin. Toinen hysteerinen itkukohtaus tulee 18.päivä kun lapset eivät opi sitä samaa joulurunoa, jonka härkä itse veisasi ala-asteen joulujuhlassa. Jouluaattona lopullinen romahdus tapahtuu, koska perhe ei ota härän lahjan aukaisu-ohjeita tarpeeksi tosissaan. Härkä pääsee avohoitoon jo toukokuun 15.päivä.

Kaksoset:

Kaksonen jättää jouluvalmistelut viime tippaan, koska elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin jotkut vitun joulusavotat. Aaton aattona hän paniikissa säntäilee ympäri kaupunkia etsien lahjoja ja lopulta päätyy ostamaan kaikille tutuille Halpa-Hallin froteepyyhkeet alennuskopasta. Tämänhän tutut tietävät jo etukäteen, koska sama toistuu joka vuosi. Kaksonen polttaa kiireessä kaikki jouluruuat pohjaan ja kuusena toimii torimyyjän viimeinen karahka. Lopulta kaksonen vie perheen syömään 24 h auki olevalle Shellille. Illalla kaksonen ottaa pikakännit munatotilla.

Rapu:

Rapu odottaa kauhulla jouluaattoa. Hän kyllä laittaa kaiken kauniiksi ja onnistuu ruuanteossa, mutta oikeasti rapu toivoo joulun olevan jo ohi. Hän haluaisi olla ihan rauhassa, hiljaa ja katsella lumihiutaleiden leijumista, koska on niin auttamattoman epäsosiaalinen ihminen. Rapu on teennäistä jouluseuraa. Hän arvostelee muiden pukeutumista ainakin ilmeellä, ellei ihan suoraan viitsi aukoa päätään. Rapu muistaa myös aina kehua kuinka pieniä annoksia ottaa lautaselleen ja kieltäytyy konvehdeista. Rapu aloittaa joulusta nauttimisen kun viimeinenkin vieras on sulkenut oven takanaan.

Leijona:

Leijona laittaa oman valtakuntansa nätiksi paria päivää ennen joulua. Sen jälkeen kodissa ei saa tehdä mitään, josta aiheutuisi sotkua. Laiskana ja laskelmoivana ihmisenä leijona on tehnyt suunnitelman kuinka kiertää sopivasti tuttuja osuakseen jokaisessa paikassa ruokapöytään. Näin välttyy turhalta rahanmenolta. Leijona kyllä paistattaa äidillään tai puolisolla ikioman kinkun jääkaappiinsa. Leijona ostaa lahjoja yli varojensa, mutta vain sellaisille, joilta tietää itsekin saavansa runsain mitoin kääröjä. Ne ovatkin leijonan joulun kohokohta. Hän varaa paljon pahvilaatikoita lahjojen kotiinkuljetukseen. Illalla leijonasuuntaa yöelämään ja konttaa pikkutunneilla syömään kinkkuaan runsaan sinapin kera.

Neitsyt:

Neitsyt hiljentyy melankoliseen joulunviettoon jo lokakuun alussa. Joulukuussa kaamosmasennus on ottanut jo täyden vallan. Neitsyt tuijottaa illat pitkät kynttilöiden lepatusta ja kuuntelee surumielisimmät joululaulut jotka hyllystään löytää aina uudestaan. Jouluaattona hautausmaa viehättää tulimerellään hänen itsesäälissä lepäävää mieltään. Aattoiltana neitsyt käpertyy viltin alle, kyräilee muiden iloitsemista ja mussuttaa niin pandan kuin fazerinkin suklaat liikevaihdon huipulle. Neitsyt on välttämätön paha kaikissa perhejuhlissa. Päästäkää hänet ottamaan kotiin kalsarikännit viimeistään kahdeksalta, jos hän ylipäätään on jonnekin suostunut lähtemään.

Vaaka:

Vaaka on kuin pieni lapsi joulun aikaan. Hän olettaa että kaikki tapahtuu itsekseen valmiina juuri hänelle. Vaaka ei kanna stressiä läheistensä joululahjojen laadusta tai tunnearvosta. Ainoa mikä vaa'an mieltä askarruttaa on, montako lahjaa hänelle on varattu. Myös ruokapöydässä itsekäs vaaka kahmii kinkun parhaimmat palat, muhkeimmat tortut ja terästetyimmät glögit. Vaaka hermostuu jos pukintulo viivästyy ja kun vihdoin pääsee lahjoihin käsiksi, on olohuoneenlattia kuin myrskyn jäljiltä. Jos lahjat tuottavat pettymyksen tai loppuvat liian aikaisin, pilaa vaaka takuu-varmasti muidenkin läsnäolijoiden joulun ja päätyy vänisemään aiheesta aina seuraavaan jouluaattoon asti.

Skorpioni:

Skorpioni ei voisi vähempää välittää joulusta, tyypillinen pessimisti kun on. Skorpioni pilkkaa muiden jouluvalmisteluja ja perinteitä, olivatpa ne sitten millaisia vain. Skorpionin perheenjäsenet koettavat parhaansa mukaan tehdä hänet iloiseksi, mutta turhaan. Vierailuilla skorpionin käytös on uhmaikäisen, vesikauhuisen näädän tasoista. Paras tapa skorpionin on viettää joulu jossakin kaukana muista ihmisistä, mielellään tainnutettuna.

Jousimies:

Joulukuun alussa jousimies etsii kiivaasti netistä uusia jouludrinksureseptejä ja viettää paljon aikaansa pitkäripaisessa valikoiden ruokajuomia. Oikeastaan koko jousimiehen joulukuu menee uusia coctaileja maistellessa. Siksi jousimies on humalassa koko joulukuun. Jouluaattona jousimies rakastaa kaikkia läheisiään ja tarjoaa maittavan lounaan johon 'ripshahtih vhähän liikhaashuolaa'. Illalla jousimies tilaa taksin lähibaariin ja laulaa karaokessa sydäntä riipivän tunteikkaasti Ave Marian ja lyö portsaria turpaan juuri ennen kuin lentää kapakasta pihalle.

Kauris:

Kauris on tehnyt joulukäsikirjoituksen koko perheelle. Sitä on noudatettava tarkasti. Muuten kauris haukkuu koko perheen ja vetäytyy mököttämään makuuhuoneeseen. Teatraalisena ihmisenä kauris voi myös kerätä joulukoristeet aattona pois, koska 'teki taas tämän perheen eteen kaiken ihan turhaan, kukaan ei kunnioita'. Kauriin kumppanin kannattaisi joko antaa taivaallista suuseksiä kauriille heti aamutuimaan tai vaihtoehtoisesti tilata poliisit jo etukäteen kuudeksi. Näin vältyttäisiin pahimmalta, eli jouluyö-murhayöltä.

Vesimies:

Vesimies testailee mielellään erilaisia jouluteemoja. Viime vuonna koko perhe leikki jouluevankeliumia, jolloin vesimiehellä jäi lampaanrooli päälle. Hän kommunikoi perheen kanssa määkimällä loppiaiseen asti. Tänä vuonna vesimies on päättänyt järjestää Yksin Kotona1-kuvaelman. Nuorimmainen jää yksin kotiin kun muu perhe lentää Playa de Americasiin ottamaan arskaa. Vesimies jättää kaikki tarvittavat välineet kuopukselle ja keskittyy itse vetämään lärvit nuoren, tumman dj:n tai tarjoilijan kanssa.

Kalat:

Kalat on aina jouluisin tossun alla. Hänelle annetaan yleensä yksi vastuualue, kuten kuusi tai piparit. Kalat tekee työnsä tarkkaan ja joutuu aloittamaan valmistelut jo marraskuun alussa. Pipariohjeita vertaillaan tai kuusi käydään merkkaamassa punaisella nauhalla viikkoja ennen kuin tärkeä h-hetki on käsillä. Kalat on myös ylpeä pipareistaan tai kuusestaan, siksi uusi seisoo nurkassa vielä vappuna ja pipareita ei saa syödä että niistä jäisi muisto. Kalat on vilpittömän onnellinen ikuisista kalsareista tai kumirukkasista, koska on itse niin nuuka ettei edes niitä saa ostettua itselleen.


Vaakahan minä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.