IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

blablablaKeskiviikko 08.02.2006 00:27

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.



1. Puhun pitkät puhelut lähestulkoon aina kylppärin lattialla istuen. Se on ainut paikka missä pysyn paikallani, muuten pitää kävellä edestakaisin.

2. Pakko käydä joka välissä kurkkimassa jääkaapille, kuitenkaan sieltä mitään ottamatta.

3. Yksin kotona, jos onnistun telomaan itseäni johonkin, huudan ja kovaa, vaikka ei erityisemmin sattuisikaan. Se on rentouttavaa ^^

4. Jos joku sanoo, etten pysty johonkin, mihin todellisuudessa pystyn, niin on aivan pakko todistaa epäilykset vääriksi.

5. Aamuisin ja muutenkin omassa huoneessa ollessa, on pakko olla musiikia (laadusta viis) hyppiä ja pomppia, samalla kun valmistautuu lähtemään johonkin.




Sen verran poikkean säännöistä, etten haasta ketään, koska lähes kaikki on jo haastettu, enkä jaksa tehdä niin toisen kerran :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.