IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 13.06.2014 01:03

Moro moro!

Meikällä on vähän sekaset fiilikset täällä. Oli vähän säätöä tietysti naisen kanssa. Ja tämmönen hyväsydämminen paska kun oon, ja teen mitä vaan sellasen eteen jonka haluan. Niin nyt ainakin tämä suhteeseen rupeaminen hänen kanssaan on hyllytetty. Se vähän vitutti. Tai tavallaan olin myös helpottunut.

Kavereita tai oikeastaan ystäviä (ja myös työkavereita) ollaan oltu siitä saakka kun nähtiin. Ja juuri sen takia häntä pelotti kaikki tämä. Muakin pelotti, koska en tietenkään halunut pilata ystävyyssuhdetta millään. Tiedän että olen vissiin aika hyvä poikaystävä. Mulla pitää vaan olla myös sellainen ihminen tyttöystävänä, josta välitän ja jonka tunnen ja jota rakastan enemmän kun mitään.

Offically in the friendzone. :D

Itseni on vaan vaikea päästä yli tälläsistä. Sellanen vaan oon. Ja kuitenkin kun koko ajan hengataan yhdessä ja jutellaan ihan kaikesta, niin välillä sitä tulee mietityks että mitäs jos sää vaikka riisuisit noi vaattees? Okei oli vähän miehekäs miete mutta näitä miehet miettii. Noh, elämä voittaa ja mennään leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.