IRC-Galleria

Qualia

Qualia

You may not be flawless, but you are perfect.

Selaa blogimerkintöjä

Just a thoughtMaanantai 31.08.2009 22:42

Kylläpä tekisikin mieli päästä ryyppäämään.

Mikseri.netSunnuntai 30.08.2009 00:36

Sainpas ne vihdoin tehtyä... Uudestaan. Sinänsä omituinen fiilis.

Kyseessä siis musiikkia.
http://www.mikseri.net/blissinjection
http://www.mikseri.net/iloruiske

En pidä kovin kauheasti tuosta Mikserin uudesta layoutista. Asialle voisi tietenkin itsekin tehdä jotain noitten omien sivujen suhteen, mutta nääääh.

OLEN PELASTETTUPerjantai 28.08.2009 19:13

Vuonna 2002 amerikkaan muuttanut nuori suomalaistyttö murhattiin raa'asti hänen taloonsa tunkeutuneen murtovarkaan toimesta, kun tyttö oli menossa hakemaan jäätelöä pakastimesta. Murtovaras löi tyttöä muovisella joulupukilla, tunki croissantin tämän korvaan, raiskasi tytön ja laittoi lopulta kuolleeksi luulleensa tytön talon pakastimeen, mutisten hiljaa sanoja "holy *** santa claus".
Aamulla tytön vanhemmat löysivät kuolleeksi jäätyneen tyttärensä pakastimesta. Pakastimen kannen sisäpuolella oli raapimajälkiä tytön epätoivoisista yrityksistä päästä ulos pakastimesta. Hän oli myös kirjoittanut kanteen sanat "i *** santa claus"

Nyt kun olet nähnyt, ja toistanut mielessä tytön viimeiset sanat, tulet tapaaman tämän murhatun tytön. Ensi yönä, juuri kun olet nukahtanut, tulet herämään pakastimen hurinaan ja huomaat että huoneessasi oleva peili on täysin huurussa. Kun menet katsomaan peiliä lähempää (älä yritä, teet niin kuitenkin ) huomaat että siihen on kirjoitettu sanat "i *** holy santa claus" ja näet tytön peilissä. Tämän jälkeen huoneesi lämpötilä laskee miinuksen puolelle, ja kuolet hypotermiaan, kuten tämä pieni tyttö.

Jos kopioit tämän tarinan omaan päiväkirjaasi, tyttö jättää sinut rauhaan, ja pelastut.


Kannattaa ottaa tämä tarina tosissaan.

kov kamKeskiviikko 26.08.2009 20:59

AAAAMaanantai 24.08.2009 14:29

I WAS TRAINED TO FUCK YOU, BABY
http://www.harhakuva.org/browse_music.php?u=1758
eli olkaa hiljaa ja menkää pois. 8<

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.08.2009 21:20

Psykoankkanean neroutta :'<<<Sunnuntai 23.08.2009 20:21

"Hälytys Kanuunatiellä

Posteljooni pyöräili tapansa mukaan Niilon Suoja & Sapuskan ohi ja jätti rypistyneen sanomalehden portaille. Vasta herännyt "Niilo" (vitut mikään Niilo, kyseessä on paatunut pers.. rikollinen joka kutsuu itseään salaperäisesti Feraliksi alamaailman piireissä) kohenteli vielä suihkusta kosteiden hiustensa suojana olevaa pyyhettä ja kumartui laiskasti poimimaan lehden. Aamuisen hajamielisenä hän napsautti kahvinkeittimen päälle ja istuutui kuuntelemaan sen rauhoittavaa porinaa. Kello ei ollut vielä seitsemää, liike aukeaisi vasta puolen tunnin kuluttua jotta kahvin ehtisi juoda rauhassa. Niilo selaili lehteä ja toisella sivulla hänen silmiinsä osui hämmentävä otsikko:" Pormestari haluaa antaa vuoden yksityisyrittäjä-palkinnon Niilon Suoja & Sapuskalle. Pormestari saapuu tänään itse maistelemaan kuuluisia nuudeleita sekä tietenkin kokeilemaan paljon puhuttua kokovartalokondomia, joka on tarujen mukaan pelastanut käyttäjänsä ties mistä pulasta."
Niilo loikkasi pystyyn ja pudotti vielä palavan savukkeensa kylpytakkinsa aukosta sisään. Hetken tuskasta kiljuttuaan hän viimein sai tumpin poimittua ja viskasi sen äkäisenä olkansa yli. "Vittu! Pormestari tulee, nyt on tiukka paikka. Salaisuus ei saa paljastua, muuten kaikki on ohi ja Isomursu tekee minusta palttua"- Niilo ajatteli. (Mitä, luulitko hänen olevan menestykäs sooloilijarikollinen- ei, Niilollakin on pomo ja häntä kutsutaan salanimellä Isomursu. Hänen henkilöllisyyttään en voi paljastaa.) Niilo kiskoi essun ylleen ja juoksi avaamaan ovet. Hän jynssäsi pöydät ja tiskasi viimeiset lautaset, ehtipä hakea naapurin mummolta muutaman kukkasenkin maljakkoihin. Hetken hyvää jälkeä ihasteltuaan hän istui tiskin taakse miettimään suunnitelmaa. Jos pormestari vetäisi kokovartalokortsun ylleen, tuho olisi varma. Pormestari oli lihava mies joten kortsun vaikutus olisi äärimmäinen hänen yllään- kaupungin päämiehestä tulisi hetkessä pikaruokaa. "Jos laitan vaseliinia kortsuun niin hän ei sula niin nopeasti", Niilo järkeili ja pinkaisi hakemaan lähikaupasta nejätoista purkkia vaseliinia jotka hän sulatti kattilassa ja kaatoi XXXL-kokoisen kokovartalokortsun sisään. Siitä tuli yököttävä, paksu lima kortsun jalkaosuuteen mutta oli sekin parempi kun ei mitään. Kuolemaa nopeutti myös se ettei kortsuissa ollut hengitysreikiä- tähän pormestarin erikoispukuun Niilo teki neulalla muutaman. Hän tunsi selvinneensä pinteestä, ja oli kauhean ylpeä itsestään. Ensimmäiset asiakkaat alkoivat valua tiskille ja Niilo viritti kuuluisan nuudelimiehen rehdin hymyn naamalleen.
- Mitä saisi olla, kaunis päivä ehheh, Niilo ryki ensimmäiselle asiakkaalle joka oli kaunis nainen. - Ottaisin täksi päiväksi kokovartalokortsun sekä anjovisnuudelit mukaan, nainen narisi. (Nimenomaan NARISI, jotkut ämmät narisevat puhuessaan ja se on perseestä) - Siitä niin ja hyvää ruokahalua, Niilo toivotti ja ojenti tiukkaan pakatun kokovartalokortsun hyllyltä. - Pukukoppi on tuolla, hän ohjeisti ja akka kopsutteli pukemaan suoja-asuaan.
Puolen päivän aikaan Niilo vilkaisi kelloa ja totesi- ahaa, nyt on valmista. Hän katsoi tietokoneeltaan paikantimen josta näkyi missä nainen ja kortsu menivät. Kartalla luki VALMIS ja siinä oli höyryävän nuudeliannoksen kuva, Niilo painoi nappia ja lähti hakemaan nuudeleitaan läheiseltä leikkikentältä. Siellä häntä odotti ihana tirisevä kortsullinen puolirasvaisia nuudeleita, (joiden seassa oli tamponi jota Niilo ei huomannut) jotka maistuisivat taas seuraavalle asiakkaalle.
Kolmen aikoihin hiekka pihalla ratisi ja kiiltävä musta auto kääntyi ravintolan eteen. Autosta nousi ulos pormestari nakkihymy punertavalla naamallaan. - tervetuloa, tämä on kunnia, Niilo mutisi ja kätteli turhankin lujin ottein pormestaria. - Istutkos heti pöytään? Hän kysyi ja pormestarin ilme kirkastui.
Niilo kaivoi vapisevin käsin esiin erikoiskortsun ja ryhtyi vaitoinasena esittelemään sitä pormestarille. - Tässä on vähä tommosta suoja-ainetta jos on herkkä iho... Tämä on tyköistuva erikoismalli... Niilo mumisi ja pormestari näytti innostuneelta. - No, pue päälle sitten! Hän huudahti ja läiskäytti kouransa yhteen. - Ai minä? Niilo kysyi ääni sortuen mutta nieli kysymyksen nopeasti. Tuo lihava ukko halusi siis hänen auttavan kortsun oikeaoppisesti ylle? Niilo harkitsi oksentamista mutta muisti kuka hänen edessään seisoi. - Tottakai, pukukoppi on täällä, seuratkaa vain minua.
Tunnin kuluttua pormestari seisoi hänen edessään, viimein kortsu yllään. Kortsun pukeminen oli ollut äärimmäistä voimaa ja kärsivällisyyttä vaativa tehtävä, puhumattakaan niistä pysyvistä traumoista jotka jää kun joutuu tunkemaan alastoman ylipainoisen äijän kumiasuun. Pormestari yritti hymyillä mutta puku kiristi. Vaseliini muodosti eltaantuneen näköisen kellertävän kerroksen kumin alle, ja sitä tirisi niistä muutamasta hengitysreiästä jotka Niilo viisaana miehenä oli laittanut.
Mitä tästä kammottavasta yhteensattumasta seuraa? Se selviää seuraavassa episodissa, Huutoa Kanuunatiellä!"

LissääSunnuntai 23.08.2009 20:10

http://www.harhakuva.org/view/144591 <- Kummitus_VITUN_harso
http://www.harhakuva.org/view/144592 <- Laiffia lasi_kupolisa

taas näitä päiviäLauantai 22.08.2009 21:15

22.08.2009 18:09 <Feral> mutta pitää tähdätä korkealle! musta tuntuu siltä kuin jokin kärpänen olis just lentäny mun kaulaan ja kaivautunu ihon alle ja muninu.
22.08.2009 18:09 <Feral> MUNAT KURKUSSA HEH_HEH