IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

BlooperMaanantai 21.12.2009 13:59

Pelasin juuri Thief Goldin läpi. Tosi muhkea peli, joiltain osin jopa parempi kuin Deadly Shadows. Mutta mahtui siihen vittumaisiakin hetkiä. Painajaisissani tulen vielä palaamaan Lost Cityn eksyttäviin käytäviin. Siellä meni ihan VITUN PITKÄÄN. Ja vittu että se katedraali pelotti, onneksi kulta tuli pelaamaan ja pelkäämään kanssani. <3

Kaikkien näiden ikävien, ihanien ja traumatisoivienkin hetkien jälkeen tekee aivan hemmetin hyvää tutkia salaista Blooper Reel kenttää. Tekijät ovat heittäneet tänne pelaajien ihmeteltäväksi joitain hauskaksi osoittautuneita bugeja, sekä myös silkkoja mielettömiä ideoita. En spoilaa yhtään, pelatkaa itse ja nähkää. :)
Ymmärtääkseni tämä on vain Thiefin Gold -versiossa. Sen saa kun avaa pelikansiossa dark.cfg tiedoston ja lisää alimmaiseksi rivin: starting_mission 16

Ja asiaan. Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa Thiefistä ihan kunnollista fanfictiota. Siinä maailmassa on niin paljon sisältöä että aiemmat murhatarinani eivät läheskään tee sille oikeutta. Ja nyt viikko sitten pari hahmoa syntyi mieleeni ja alkoivat elämään elämäänsä. Saa nähdä nyt milloin saan heidät ihan kirjoitettua.
Tulen kirjoittamaan suomeksi, joten joitakin nimiä ja käsitteitä on pakko suomentaa(esim Builder), kun taas jotkut jätän englanninkieliseksi.(katujen ja paikkojen nimet)
Otan apua vastaan nimien suomentamisessa. o.o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.