IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

urrhhTorstai 03.02.2011 10:36

Rahapula iski Morrowindissa. Yleensä hommaan lisää käteistä huijaamalla kauppiaita, eli ostan jonkun tuotteen halvalla ja myyn sen takaisin kalliimmalla. Normaalisti kuppaamallani Balmoralaisella alkemistilla on kuitenkin kassassa vain 3000 kultarahaa, minkä jälkeen minun on mentävä hänen vuoteeseensa nukkumaan kunnes raha palautuu.

Luin että Zainab Campissa asuvalla kauppiaalla on syvemmät taskut. Matkaa vain oli pirusti, eikä tiedossani vielä tällä hetkellä ole mitään läheistä paikkaa jonne pääsisi julkisella liikenteellä. Joten aloitin pitkän ja vaarallisen matkan vuorten halki, apuna loitsu jolle annoin nimeksi Hepokatin Hyppy, siihen kuuluu hyppy ja hidas pudotus.

Tungin läpi vuorten keskellä sijaitsevan aidatun alueen, ja huomasin miksi se oli aidattu. Zombeja.

Luulin jo löytäneeni oikean paikan kun törmäsin johonkin leiriin, mutta sen asukkaat hyökkäsivätkin kimppuuni, joten tapoin heidät ja otin heidän vaatteensa.(teen sellaista)

LOPULTA pääsin oikeaan paikkaan. Löysin kauppiaan ja aloin välittömästi voitelemaan häntä. Mutta ukko oli kova pala. Jouduin tunkemaan kielen tosi syvälle perseeseen ja haaskaamaan satoja kultarahoja saadakseni hänet pitämään minusta. Sitten kaupankäynti sai alkaa.

Ja huomasin että ukko oli oikea kitupiikki. Tavarat maksoivat aivan hävyttömästi, ja takaisin myydessäni sain jotain 30% hinnasta. Eli äijä teki minulle samaa mitä minä teen muille kauppiaille. :D

No, ei muuta kuin vaeltamaan takaisin tuttuja maisemia kohti. Kiertotietä. Tämä puoli maailmaa on minulta kokonaan tutkimatta, niin voisi vähän kierrellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.