IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Guy's a maniac!Tiistai 07.02.2012 12:09

claireside12.jpg
This is said in the tone of mild curiosity as to a address a minor discourtesy. Not "JESUS FUCK HE BIT OFF HALF MY BICEP!!" as, you know, anything within a fifty mile radius of realism would react. This is definitely Resident Evil...

No niinpä, vittu. Hauskaa on myös se, että tässä vaiheessa (Resident Evil 2:n alku) Raccoon City on oletettavasti jo täysin kaaoksessa ja asetettu karanteeniin. Kuitenkin herra rekkakuski on joko vasta saapunut tai viettänyt siellä jo hyvän aikaa huomaamatta että mikään on vialla, paitsi mitä nyt joku hullu puree. Samaten Leon ja Claire huristelevat kaupunkiin täysin huomaamatta armeijan tiesulkuja.

Ihanan paskaa. <3

Lisää poimintoja let's playsta:

leonside19.jpgSo, Leon is, at this point, freaked out enough to open fire on what he suspects are bloody unarmed civilians doing nothing more sinister than shambling slowly and moaning. Yet he still questions why a few bullets don't seem to phase them? Thank god this guy didn't apply for a job here last Halloween.

Image23.jpg"In retrospective, we may have been a bit assholish considering over half their team was dead, there was that mansion that exploded outside town, and they had a near library of files collaborating their claims."


Huh, oikeasti, olisi hauska tietää millaista Raccoon Cityn arki oli ENNEN kuin Umbrella alkoi paskoa asioita. Kaikki, ihan kaikki tuossa kaupungissa tuntuu olevan niin epäpätevää ja omituista, että se on jo itsessään mielenkiintoista.

Ei pidä ymmärtää väärin - minusta tuo on paljon hauskempaa kuin loogisesti toimiva ja edes loogisesti kaavoitettu ja rakennettu kaupunki. Se on hauskaa samoista syistä joita käsittelin launtaisessa merkinnässä. Haluan ajatella Raccoon Citya oikeana ja toimivana kaupunkina, ja se ajatus on vain äärettömän hämmentävä. Raccoon Cityyn verrattuna Silent Hill on oikea mielenterveyden tyyssija.

Totisesti, Silent Hill kaikkine kummallisuuksineen tuntuu oikeasti paljon loogisemmalta paikalta, eikä aiheuta yhtään tällaista tyhmyyspäänsärkyä. (sarjan päähenkilöt kylläkin aiheuttavat, mutta se on ihan toinen juttu.) Silent Hillissä on järkeä.

Takaisin Resident Eviliin, pidän siitä kyllä muistakin syistä kuin tyhmille jutuille nauramisen takia. Yksi tärkeimmistä on, että kaikessa hupsuudesaankin sen on minulle paras zombifiktioteos ikinä. Resident Evilin (ainakin ennen nelosta ilmestyneiden pelien) zombit ovat sitä, miltä zombien täytyy minun mielestäni näyttää ja kuulosta. Aivan -- (oho, huomasin että tästä alkaisi taas puolikkaan romaanin mittainen selitys. ehkä jätän sen toiseen kertaan. ei kai näitä tosin kukaan muutenkaan jaksa lukea. :D)

Loppulauselma: Resident Evil on hauska.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.